Rapture Rapture

31,5" MSI Optix MAG322CQR

Zobraziť katalóg
31,5" MSI Optix MAG322CQR
4,4 13 hodnotení
LCD monitor prehnutý, Quad HD 2560×1440, displej VA, 16:9, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 165Hz, FreeSync, farebná hĺbka 10bit, jas 300cd/m2, kontrast 3000:1, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB-C, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, VESA, Power Delivery až 15 W
Kód:  WQ27o5o5w4 Produktové číslo:  Optix MAG322CQR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

31,5" MSI Optix MAG322CQR

Herný monitor MSI Optix MAG322CQR úplne splní vaše očakávania

K správnemu hernému počítaču potrebujte zodpovedajúce príslušenstvo, ktorého hlavnú časť tvorí monitor. Máme pre vás pripravený skvele vybavený model Optix MAG322CQR rešpektovanej spoločnosti MSI. Herný monitor disponuje Full HD rozlíšením a honosí sa 165 Hz obnovovacou frekvenciou. Luxusný vizuálny zážitok zase poskytne zakrivená obrazovka, ktorá vás kompletne vtiahne do hry.

2 560 × 1 440 pixelov

Rozlíšenie obrazovky

165 Hz

Obnovovacia frekvencia

VA

Typ panela



MSI Optix MAG322CQR

Dokonalý obraz z každého uhla

Herný monitor MSI Optix MAG322CQR je vybavený skvelým panelom VA, ktorý neprodukuje žiadne skreslenie obrazu a disponuje minimálnym skreslením farieb pri pohľade z rôznych uhlov. Navyše, poskytuje skvelé farby a jas, vďaka ktorým si vychutnáte všetky hry, filmy či fotky.

MSI Optix MAG322CQR

MSI Optix MAG322CQR má 165 Hz obnovovaciu frekvenciu

MSI Optix MAG322CQR je vybavený obnovovacou frekvenciou 165 Hz a časovou odozvou 1 ms panela VA LED, ktorý najviac využijete v rýchlo sa pohybujúcich hrách, ako sú FPS, pretekárske hry, stratégie v reálnom čase a športy.

MSI Optix MAG322CQR

Podpora AMD FreeSync Premium

Hranie by malo byť bez kompromisov – žiadne trhanie alebo lomené snímky. S herným monitorom MSI Optix MAG322CQR sa toto rozhodne nestane. Vďaka technológii AMD FreeSync Premium si vychutnáte plynulý výkon pri akomkoľvek snímkovaní.



Monitor MSI Optix MAG322CQR má tenké rámčeky

Tí najnáročnejší používatelia môžu pristúpiť k zaobstaraniu viacerých monitorov súčasne. Vďaka tenkým rámčekom si vychutnáte skvelý vizuálny zážitok v najnovších tituloch s viacerými monitormi MSI Optix MAG322CQR. Vychutnajte si lepšiu nadväznosť obrazoviek počas hrania, práce alebo bežného používania.

MSI Optix MAG322CQR

MSI Mystic Light

Herný monitor MSI Optix MAG322CQR vyžaruje zo zadnej strany mäkké okolité svetlo, ktoré možno ľahko synchronizovať s akýmkoľvek iným herným produktom podporujúcim Mystic Light.

MSI Optix MAG322CQR

MSI Optix MAG322CQR uľaví vašim očiam

Obyčajný monitor bliká približne 200-krát za sekundu, čo pri dlhšom používaní zvyšuje únavu očí. MSI Optix MAG322CQR disponuje technológiou MSI Anti-Flicker, ktorá poskytuje pohodlný zážitok zo sledovania tým, že znižuje množstvo blikania na úplné minimum.

MSI Optix MAG322CQR

Široké pozorovacie uhly

Vďaka veľkému 178° pozorovaciemu uhlu budete mať s monitorom MSI Optix MAG322CQR vždy ideálny zážitok zo sledovania obsahu. Farby a detaily budú ostré aj z rôznych uhlov v porovnaní s inými monitormi s menším pozorovacím uhlom.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
31,5" (80,01 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
31,5" (80,01 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Obnovovacia frekvencia
165 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
3000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Farebné pokrytie

Adobe RGB
106 % Hotovo!
sRGB
126 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Power Delivery, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Maximálny výkon Power Delivery
15 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
71 cm Hotovo!
Výška
51,4 cm Hotovo!
Hĺbka
26,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
40 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
52 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co by jste prosím Vás zvoliv z těchto tří. MSI Optix MAG322CQR, Dell S3222DGM, Gibabyte G32QC ? Moc děkuji za radu a ochotu komunikace. Vaše rozhodnutí rozhodne. :-) Budu 40%-práce; 40%-hry (hlavně FPS) 10%-media a filmy. Mějte hezký večer

Je to velký problém když mám Nvidia 2070 grafiku a ne od AMD

Dobry den, vedeli by ste mi prosim povedať akú výšku má monitor spolu aj so stojanom pri nastaveni najmenšej výšky? V parametroch je napísané tuším 51cm výška ale to je iba výška samotného monitora, že?

Dobrý den, pořídil jsem si tento monitor (31.5" MSI Optix MAG322CQR) a nelíbí se mi podsvícení, hlavně v horní části displeje, kde jsou viditelné čtyři světlé fleky, zkoušel jsem si hrát s jasem monitoru. Při použití 15% jasu jsou pořád fleky viditelné u tmavého pozadí. To znamená, že nikdy obraz nebude černý. V dolní části displeje je podsvícení také viditelné. Lze monitor nějakým způsobem nastavit, aby to vypadalo lépe? Tento monitor nepatří mezi nejlevnější, takže jsem očekával o něco více. Nikde v diskuzích ani na youtube jsem neviděl, že by si na to někdo stěžoval, jedná se tedy o vadný kus? Nebo nedostatek monitoru, který nikdo neřeší.

Dobrý den. Je možné tento monitor připojit k Macbooku pomocí USB-C a získat tak 165Hz? Respektive přenáší vůbec přes USB-C obraz?

chcem sa opýtať ci je pravda ako tu jeden píše že mu prišiel chybní monitor ktorý mal chybné 3 pixeli a MSI mu neuznal záruku že sa nato nesťahuje.

Je mozne napajat tento monitor cez USB-C

Dobrý den, co musím mít nastavený abych si mohl zapnout potlačení rozmazání? Mám vše vypnuté ale tuto volbu mám pořád zašedlou.

Zkresluje nějak zaoblený monitor grafiku? Zejména při úpravě fotek, není to problém? Nebo je pro úpravu fotek lepší klasický rovný?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je tento monitor vhodný pro xbox series X dekuji

12
Diskusia a poradňa k 31,5" MSI Optix MAG322CQR
Príslušenstvo pre 31,5" MSI Optix MAG322CQR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 31.5" MSI Optix MAG322CQR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 31,5" MSI Optix MAG322CQR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 31,5" MSI Optix MAG322CQR.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií