Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" Acer XB321HKbmiphz Predator UHD 4K

Zobraziť katalóg
32" Acer XB321HKbmiphz Predator UHD 4K
5 1 hodnotení
LCD monitor 4K Ultra HD 3840 × 2160, displej IPS, 16:9, odozva 4ms, G-Sync, farebná hĺbka 30bit, jas 350cd/m2, kontrast 100M : 1, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, nastaviteľná výška, repro
Kód:  WO097h5e Produktové číslo:  UM.JX1EE.001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Acer XB321HKbmiphz Predator UHD 4K

vypnuté
G-SYNC

G-SYNC a Ultra HD

Tieto monitory ako prvé na svete kombinujú technológiu NVIDIA G-SYNC s rozlíšením Ultra HD 4K2K. To znamená, že môžete zabudnúť na sekanie a trhanie a užívať si ostrejšie herné scény s úžasnou plynulosťou a viac pixelmi.

vypnuté
Technologie Predator

Predator GameView

Technológia Predator GameView vám dovoľuje upraviť úroveň zosilnenia tmavej, vykonávať presné úpravy farieb a nastaviť zameriavacie body s presnosťou ako pri streľbe od boku. Uložte si vlastné nastavenia do troch profilov, medzi ktorými môžete kedykoľvek prepínať.

vypnuté
Predator EyeProtect

Predator EyeProtect

Pri týchto monitoroch sa darí znižovať únavu očí pomocou technológií Flicker-less, Low Dimming a ochrany proti odleskom. Technológia Flicker-less znižuje blikanie obrazu, čo je najčastejšou príčinou bolesti očí u ľudí, ktorí monitor používajú dlhú dobu.

vypnuté
Ergonomické uspořádání

Ergonomické usporiadanie

Vďaka stojanu Acer ErgoStand sa môžu monitory radu XB otáčať, nakláňať, natáčať a posúvať hore a dole, takže si môžete zvoliť ideálny uhol na kontrolu svojich prienikov do nepriateľského územia.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
30 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB
4 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, Nastaviteľná výška Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
8 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den mel bych nekolik dotazu 1) Obsahuje vyrobek kabel pro pripojeni na Displayport s G-Synch? pokud ano jak dlouhy. 2) co znamena podpora tobii? ma to integrovany snimac? dekuji.. F

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda monitor podporuje vyšší frekvenci při nižším rozlišení, ptám se hlavně jestli by šlo při rozlišení QHD dát frekvenci minimálně 144 Hz. Děkuji

Mám to kabelem HDMI a když dám : 4k 3840 x 2160 to píše 30 herců jenom a neumožnuje 60 !!!! A když dám na 1080p tak to umožnuje 60 herců. Proč to nejde na 4 k? těch 60 herců? To jde 60 herců pouze přes ten druhý kabel dodávaný k tomu?Nebo má fungovat 60 herců i přes hdmi? Protože na mém starém monituru jde 60 herců i přes hdmi i 4k. Adam

jak je to s bitovou hloubkou prosím?

kolik cm má úhlopříčku?

Ještě jedna věc..co si dovolujete ,takhle vůbec lhát kupujícím?To je na obchodní inspekci tohle !!!Že k tomu nejsou funkční kabely? Pokud k tomu není funkční kabel máte to mít napsané v nabídce,že nejsou dodávané funkční kabely.A né lhát drze zákazníkům. Koukejte mě fofrem dodat oba funkční kabely.Zaplatil jsem vy zloději,takže mě ihned dodejte funkční kabely a to hned jako dlouho budu čekat?

Proč mě vy idioti píšete tohle?Ptal jsem se kde je k tomu funkční kabel,který k tomu nebyl přidaný protože ho někdo u vás ukradl vy idioti !! Kdy mě dodáte funkční kabely? kontaktuji Vás ohledně Vašeho telefonického hovoru. Bohužel Vámi zakoupený model nepodporuje rozlišení 4K s 60Hz přes HDMI. To je pouze přes DisplayPort. V příloze vám zasílám i tabulku s danými rozlišeními.

Diskusia a poradňa k 32" Acer XB321HKbmiphz Predator UHD 4K
Príslušenstvo pre 32" Acer XB321HKbmiphz Predator UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Acer XB321HKbmiphz Predator UHD 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Acer XB321HKbmiphz Predator UHD 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Acer XB321HKbmiphz Predator UHD 4K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Acer XB321HKbmiphz Predator UHD 4K.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií