Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" BenQ BL3201PT UHD 4K

Zobraziť katalóg
32" BenQ BL3201PT UHD 4K
4,8 35 hodnotení
LCD monitor čierny, IPS, Ultra HD 3840 x 2160, 20M:1, 350 cd/m2, 4ms GTG, 2x HDMI, DVI, DisplayPort, 5x USB, repro, Pivot, navstavitelná výška, Senseye 3, Flicker-free, Low Blue Light
Kód:  WT158c2 Produktové číslo:  9H.LCFLB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" BenQ BL3201PT UHD 4K

32" monitor BenQ BL3201PT je vybavený 10-bitovým displejom IPS s rozlíšením 4K2K ultra HD (3840 x 2160 bodov), ktoré prináša o viac ako 300 % väčší pracovný priestor v porovnaní s klasickým Full HD 1080p, rovnako ako väčšiu hustotu pixelov (PPI) a tým jemnejší obraz. K dispozícii máte tiež veľa nastavení zobrazenia, ako napríklad CAD/CAM Mode rozjasňujúci zložité krivky modelov či režim Animácia pre detailné prehliadanie grafických návrhov s možnosťou voľby 10 úrovní jasu pre lepšiu viditeľnosť v tmavých miestach.

Pre situácie, ktoré vyžadujú porovnanie výstupe z dvoch rôznych počítačov, ponúka monitor funkciu obraz v obraze (PIP) a obraz vedľa obrazu (PBP). K dispozícii je tiež Desktop Partition umožňujúci rozmiestnenie aktívnych aplikácií na obrazovke pomocou jedného kliknutia a softvér Display Pilot s funkciou Auto Pivot pre jednoduchú správu a nastavenie obrazu pri otočení do vertikálnej pozície. K dispozícii je samozrejme aj výškovo nastaviteľný stojan.

Veľký dôraz je opäť kladený na ochranu očí. V rámci Eye-care technológií sú k dispozícii Flicker-free, eliminujúce blikanie na pozadí a Low Blue Light, redukujúce škodlivé modré svetelné spektrum. Monitor možno k zdrojovému zariadeniu pripojiť prostredníctvom dvoch portov HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, mini DisplayPort alebo rozhrania DVI-DL. K dispozícii je tiež päť portov USB 3.0 a čítačka kariet SD.

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, jaký kabel je přiložen k tomuto monitoru pro spojení s grafickou kartou? Děkuji.

Dobrý den, rád bych se zeptal u monitoru který je rozbalený, je možnost a domluvit se na předvedení v chodu třeba na oblíbeným Eizo testem na pobočce. Děkuji za odpověď přeji pěkný den. Petr Šilov

Dobrý den, máte prosím uvedený monitor BenQ BL3201PT ke shlédnutí v provozu? Před koupí bych jej rád viděl na živo v běhu. Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat, jaký kabel a konektor si mám k tomuto 4k monitoru pořídit, HDMI nebo DVI nebo DisplayPort?

Chcel by som vediet, ci moj notebook Fujitsu Lifebook U904 s grafickou kartou Intel HD Graphics 4400 by si poradil s 4K monitorom, konkretne s 32" BenQ BL3201PT UHD 4K? Chcel by som si ho zakupit, ale len v pripade ze moj notebook zvladne 4K rozlisenie s obnovovacou frekveciou 60 Hz.

Diskusia a poradňa k 32" BenQ BL3201PT UHD 4K
Príslušenstvo pre 32" BenQ BL3201PT UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" BenQ BL3201PT UHD 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" BenQ BL3201PT UHD 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" BenQ BL3201PT UHD 4K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" BenQ BL3201PT UHD 4K.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií