Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" HISENSE H32M2600

Zobraziť katalóg
32" HISENSE H32M2600
4,3 3 hodnotení
Televízor – SMART LED, uhlopriečka 80cm, Ultra Slim, HD ready 1366×768, SMR 200, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, MHL, 1× USB, MHL, CI+, LAN, Quad Core, WiFi, HbbTV, web prehliadač, PVR, hotelový režim, reproduktory 2× 6W, energ. trieda A
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HIS002e Produktové číslo:  H32M2600 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" HISENSE H32M2600


Hisense je nepísaná jednotka na čínskom trhu, ktorá konečne mieri aj k nám do strednej Európy. Pomerne široký a zaujímavý sortiment sa však nevyrába na druhej strane sveta, ale priamo v českom závode na okraji Plzne. Vysoký technologický štandard a šikovné české ručičky sú známe. Napríklad Hisense H32M2600 je skutočný skvost na poli inteligentných televízorov.


Zábava v modernom štýle vďaka SMART LED TV Hisense H32M2600

Moderná doba si žiada prístup k internetu aj prostredníctvom TV. Nie je to inak aj pri tomto modeli Hisense H32M2600. K sieti sa možno pripojiť pomocou WiFi alebo klasickým káblovým spôsobom. Hneď potom sa vám otvorí cesta ku konzumovaniu prakticky neobmedzeného obsahu. Okrem Netflix a YouTube si však užijete hry s aplikáciou Game Center alebo webový prehliadač Opera. Nechýba ani podpora funkcie Anyview Cast – prezeranie obrázkov a videa z inteligentného telefónu na veľkej obrazovke.


Kľúčové vlastnosti televízia Hisense H32M2600 SMART LED

  • Uhlopriečka 32" vám zaistí pohodlnú konzumáciu filmovej zábavy
  • HD ready 1 366 × 768 bodov
  • Interaktívne rozhranie s podporou aplikácií (Netflix, YouTube)
  • Funkcia nahrávania na externý USB disk
  • Dostatok konektorov pre pripojenie napríklad hernej konzoly alebo Blu-ray prehrávača
  • Podpora digitálneho vysielania DVB-T2 v najmodernejšom formáte H.265 HEVC
  • Vydarený dizajn s veľmi tenkým rámčekom

Špičkový panel tvorí základ zážitku

Televízor Hisense H32M2600 sa prezentuje veľmi atraktívnym dizajnom a vďaka veľmi zaujímavému stojančeku sa akoby vznáša v priestore. Podporovaná je však aj kompletnú montáž na stenu. Obrazovka 32" sa prakticky okamžite stane stredobodom vašej obývačky. Špičkový zobrazovací panel televízora Hisense H32M2600 je vybavený obnovovacou frekvenciou na úrovni 200 Hz, čo bude veľmi vhodné pri sledovaní rýchlych akčných pasáží alebo pri športových prenosoch.


Hisense H32M2600 SMART LED

HD ready

Oproti štandardným televízorom bude rozdiel v kvalite obrazu hneď viditeľný. Sledovaný obsah nadobudne na kvalite a uvidíte oveľa viac detailov v lepších farbách. 

Hisense H32M2600 SMART LED

Tenký dizajn

Televízor Hisense H32M2600 sa pýši pôsobivým dizajnom s ultra úzkym profilom. Samotný rám obrazovky pôsobí štýlovo, pretože má minimálne rozmery, a tým umožňuje ešte viac vyzdvihnúť obrazovku.

Hisense H32M2600 SMART LED

HEVC

HEVC je nový štandard kódovania videí v rozlíšení 4K. To vám umožní streamovať obsah v rozlíšení 4K cez internet alebo USB.

Hisense H32M2600 SMART LED

SMART TV

Vďaka aplikácii SMART od Hisense si užijete tú pravú zábavu. Cez internetový prehliadač môžete sledovať aktuálne dianie online alebo môžete využiť jednu z mnohých aplikácií pre skrátenie dlhej chvíle. 

WiFI

WiFi

Úplne pohodlné a jednoduché pripojenie k internetu. Dajte zbohom káblom a užite si bezdrôtové pripojenie s televízorom Hisense H32M2600.

Hisense H32M2600 SMART LED

Konektivita

Nedá sa v televízore na nič pozerať? Nevadí! Veľmi jednoducho si môžete pomocou svojho flash disku pustiť celý jeho obsah na obrazovke televízora Hisense H32M2600.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,3 cm Hotovo!
Výška
46,9 cm Hotovo!
Hĺbka
17,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli tato televize podporuje voyo? Na stránkách voyo je napsané že ano... Tady ale čtu v hodnocení že to nejde někdo nějaké zkušenosti diky

Dobrý deň, chcel by som sa informovať, či každý nástenný držiak je kompatibilný s týmto televízorom? A ak nie, tak tie držiaky čo sa mi zobrazujú pre tento produkt v príslušenstve, každý je s týmto televízorom kompatibilný?

Má tato TV i voyo ?

Dobry den, chci se zeptat, zda ma TV integrovanou wifi. Dekuji za odpoved.

Bude HD ready pro uhlopříčku 32" stačit, nebo mám raději hledat nějaký televizor full HD? Bude pro pozemní vysílání, youtube a filmy z flash. Důležité aby fungoval i po přechodu na nový formát DVB-T2. Děkuji Michal

Dobrý deň, chcel som som vedieť či tento televízor číta aj USB, ktorý má úložný priestor NTFS teda prehrá väčšie video ako 4GB. Poprípade či podporuje súbory mkv. Ďakujem

přehraje televize televizní kanály, které jsou vysílány v HD? Děkuji.

Dobry den. Funguje aplikacia , resp. ma aplikaciu SKYPE? Ma tato telka mikrofon? dakujem za odpoved

Dobrý deň. 1. poskytuje sa na tento TV 3ročná záruka aj na Slovensku od výrobcu, tak ako je to v Českej republike? 2. vyhľadavanie na internete-zadávanie znakov sa da robiť aj s ovladačom ktorý je súčasťou balenia, alebo je vhodnejšie si dokúpiť nejakú klávesnicu. Ďakujem za odpoveď

Je tady už uveden jeden dotaz ohledně rozlišení (HD Ready nebo Full HD), ale bez odpovědi

Diskusia a poradňa k 32" HISENSE H32M2600
Príslušenstvo pre 32" HISENSE H32M2600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Hisense H32M2600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" HISENSE H32M2600.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií