Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" HP Omen

Zobraziť katalóg
32" HP Omen
4,2 4 hodnotení
LCD monitor - antireflexné, QHD 2560x1440, 16: 9, WVA +, 5ms, 75Hz, 300cd / m2, 3000: 1, DisplayPort, HDMI, USB 2.0, VESA (W9S97AA)
Kód:  HPBM2008 Produktové číslo:  W9S97AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" HP Omen

Vaša cesta k víťazstvu

Herný monitor HP Omen sa stane vašou najsilnejšou zbraňou počas zbesilých herných podujatí. Parádna zobrazovacia plocha s uhlopriečkou 32", matný antireflexný povrch, ktorý posilní vašu koncentráciu odrazom všetkých odleskov a predovšetkým skvelá obnovovacia frekvencia 75 Hz a odozva len 5 ms dodajú akčným súbojom tú pravú šťavu. 


Kľúčové vlastnosti monitora HP Omen 32

  • 32" WVA+ panel
  • QHD rozlíšenie (2 560 × 1 440 px)
  • Nízka odozva 5 ms
  • Antireflexný povrch
  • Pozorovacie uhly 178°
  • Statický kontrastný pomer 3 000:1
  • 2 × HDMI konektor, 1 × DisplayPort
  • 3 × USB 2.0
  • Funkcia AMD FreeSync
  • Sklon: -5 až +21°

WVA+, panel s úžasnými farbami

Špičkový širokouhlý WVA+ panel oživí všetky zobrazené detaily a dodá im úžasne konzistentné farby a bohatý kontrast. Navyše sa postará o vynikajúcu viditeľnosť zo všetkých vodorovných a zvislých pozorovacích uhlov s veľkosťou 178°. Vďaka 100 % pokrytiu farebného priestoru sRGB sú farby reprodukované s vysokou presnosťou a monitor je tak vhodný aj pre prácu s fotografiami a videom.


Detailný obraz v QHD rozlíšení

Vďaka vysokému QHD rozlíšeniu, ktoré disponuje až o 77 % vyšším počtom pixelov než je tomu pri Full HD displejoch, je vytvorený úplne úchvatný obraz s dokonalými detailami a vysokou ostrosťou. HP Omen premení obsah prehrávaných filmov či počítačových hier, na ohromný a pohlcujúci zážitok, o ktorý sa môžete podeliť s celou rodinou.


Plynulý obraz bez trhania

Technológia AMD FreeSync synchronizuje obnovovaciu frekvenciu monitora s grafickou kartou a zaisťuje dokonale plynulý obraz bez trhania a rozmazania. Vďaka tomu môžete okamžite reagovať na dianie na obrazovke a pri hraní hier získate značnú výhodu pred vašimi protivníkmi.


Moderná konektivita

S dvoma portami HDMI a DisplayPort sa hravo pripojíte ku všetkým svojim multimediálnym zariadeniam a zaistíte tak prenos obsahu vo vysokom rozlíšení. Spolu s trojicou USB konektorov budete mať po ruke všetku potrebnú konektivitu pre pripojenie moderných prehrávačov, konzol, fotoaparátov a pod. Súčasťou balenia sú káble HDMI a DisplayPort.

Parametre a špecifikácia

Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v základní specifikaci píšete, že monitor má WVA+ panel ale v rozšířené je IPS, co je správně? Popř. jaké má monitor pozorovací úhly? Děkuji

Dobrý deň, má tento monitor VESA? Pretože v popise je napísané, že má, ale vzadu ho nikde nevidím. Ďakujem.

zdravim, bude tento tovar skladom v blizkej dobe?

Dobry den prajem, chcel by som sa spytat ci ma monitor obnovovaciu frekvenciu 60 alebo 75 hz. Niekde citam 60 a niekde 75. Ak ma 75 hz tak ako ho dosiahnem so svojim pc. Mam GTX graficku kartu. Dakujem

Monitor jsem si včera zakoupil a má pouze 2 USB výstupy (1 USB je vstup!). Takže údaj o 3 USB není pravdivý (realita a i návod) Dá se využít display port, abych nemusel propojovat NTB s monitorem dalším kabelem, pokud chci využít USB?

Dobrý den, momentálně se rozhoduji mezi tímto monitorem a monitorem 27'' HP Envy. Monitor bude připojen na gpu GAINWARD GeForce GTX 1060 6GB. Mohli byste mi prosím upřesnit výhody a nevýhody monitorů? Popř. jestli jsou vůbec kompatibilní. Děkuji.

Jaký je rozdíl mezi HP Pavilion 32 a HP Omen? Jedná se jenom o vyšší obnovovací frekvenci, nebo je tam rozdíl i jiný?

Dobrý den, utáhne tento monitor Macbook 12 (2016)? Jakou redukci mám zakoupit?

Je ten monitor tak zahnutý do zadu nebo se to dá polohovat?

dobrý den chtěl bych se zeptat jestli displej je matný nebo lesklý.

Diskusia a poradňa k 32" HP Omen
Príslušenstvo pre 32" HP Omen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" OMEN by HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Omen 32 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Omen 32 ". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" HP Omen.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií