Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

32 "Hyundai FL 32515

Zobraziť katalóg
32 "Hyundai FL 32515
4,6 25 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 81cm, FullHD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, HDMI, USB, SCART, VGA, USB/HDD nahrávanie, Timeshift, energ. trieda A
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  WHY231d3j Produktové číslo:  HYUFL32515 Stránky výrobcu

32 "Hyundai FL 32515

32 "Hyundai FL 32515 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Moderný Full HD LCD televízor v štýlovom a kompaktnom prevedení vhodný do menších či stredných miestností. Zobrazovací panel televízora využíva LED podsvietenie, ktoré dokáže lepšie kontrolovať úroveň jasu pre dosiahnutie optimálneho jasu a sýtosti farieb obrazu. LED technológia tak umožňuje detailnú kontrolu úrovní jasu celej obrazovky a poskytuje mnohonásobne vyšší kontrast než klasický LCD panel. A to všetko ruka v ruke so zníženou spotrebou elektrickej energie. Rozlíšenie je podporované v špecifikácii Full HD pre maximálne pôžitky zo sledovania filmov na Blu-ray diskoch a hranie konzolových hier.

Výbava s kompletným sortimentom


Sledovanie množstva televíznych programov bez nutnosti dokúpenia ďalších zariadení umožní vstavaná dvojica tunerov v podobe DVB-T a DVB-C pre digitálny pozemný a káblový príjem. Rozhranie televízora ponúkne HDMI, ktoré má v dnešnej dobe skutočne univerzálne využitie a stretnete sa s ním pri digitálnej HD videokamere, Blu-ray/DVD prehrávači, AV prijímači, grafických kartách atď. Štandardom rozhrania moderného televízora je potom USB 2.0, slúžiace na pripojenie USB flashdisku alebo externého HDD na priame prehrávanie videí (vrátane DivX HD), hudby či fotografií. Na pripojené médium okrem toho nahráte TV vysielanie alebo si ho pozastavíte,  tzv. timeshift.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,5 cm Hotovo!
Výška
47,8 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ctěl bych si zakoupit jeden z televizorů, vybral jsem si dva možné, ale nemohu se rozhodnout, protože u televizoru Hyundai FL 32515 chybí údaj o spotřebě při spuštění a při pohotovostním režimu ve watech, frekvence obrazu a počet HDMI. Jako druhou možnost jsem vybral Gogen TVL 32237 DLCRR. Prosím poraďte a napište mi prosím doplňující údaje. Předem děkuji a přeji pěkný den Hůlka Radek

Príslušenstvo pre 32 "Hyundai FL 32515
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií