AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

32" Hyundai HL 32382 SMART

Zobraziť katalóg
32" Hyundai HL 32382 SMART
4,6 13 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 81cm, 100Hz, 1366x768, DVB-T/C MPEG4 tuner, 2x HDMI, 2x USB, D-Sub, CI +, SCART, LAN, DLNA, WiFi ready, webový prehliadač, HbbTV, timeshift, energ. trieda A
Kód:  WHY232da1 Produktové číslo:  HYUHL32382SMART Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Hyundai HL 32382 SMART

Kvalitný LED televízor Hyundai HL 32382 ponúka rad pokročilých funkcií na HD ready obrazovke. Obrazový panel s rýchlou dobou odozvy vám sprostredkuje filmy v perfektnej kvalite. Televízor je kompletne pripravený na pripojenie k internetu . Využiť môžete integrovaného LAN konektoru alebo môžete dokúpiť USB WiFi adaptér a pripojiť sa bezdrôtovo. USB využijete aj na priame nahrávanie z digitálneho tunera na externý pevný disk alebo USB flashdisk. Funkcia Time Shift vám umožní kedykoľvek sledovaný program prerušiť a neskôr sa k nemu plynule vrátiť. Podporuje aj prehrávanie veľkého radu video formátov, ako je napríklad veľmi populárny MKV, Xvid, AVI a mnoho ďalších.

Ponuka celého sveta


Internetová Smart TV Hyundai ponúka úplne nové možnosti v sledovaní filmov v najväčšej tuzemskej on-line videopožičovni Topfun. Atraktívna ponuka filmov vrátane hollywoodských trhákov sa stáva súčasťou vášho televízora. Stačí si pomocou diaľkového ovládača vybrať film podľa nálady, priamo vo svojej televízii si ho spustiť a potom už len pohodlne sledovať. S podporou internetových aplikácií vás Smart TV Hyundai neprestane baviť, a môžete tak byť neustále v kontakte s okolitým svetom. Rovnako voľne surfujte na internete v Smart televízii ako na počítači. Smart TV Hyundai ponúka množstvo prémiových internetových aplikácií: Topfun, YouTube, Skype, RedBull TV, Facebook, PlayJam a ďalšie.

Smart Remote control


Smart Remote control je jedinečná aplikácia, ktorú vám prináša značka Hyundai, slúžiaca na ovládanie Smart TV cez mobilné zariadenia ako sú inteligentné telefóny a dotykové tablety. Doslova povedané premeníte svoj tablet či šikovný telefón na diaľkové ovládanie , ktorým sa budete lepšie, ľahšie a pohodlnejšie pohybovať v prostredí internetu a v aplikáciách vo vašom Smart televízore.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,5 cm Hotovo!
Výška
48,8 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,55 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" Hyundai HL 32382 SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Hyundai HL 32382 SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Hyundai HL 32382 SMART. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Hyundai HL 32382 SMART.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií