AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" JVC LT-32VH52J

Zobraziť katalóg
32" JVC LT-32VH52J
3,3 3 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 81cm, 400Hz PPI, HD Ready 1366x768, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, SCART, VGA, CI +, LAN, Audio Video Share, Netflix, Youtube, Screen share, WiFi, HbbTV, web prehliadač Opera, Skylink FastScan, USB HEVC playback, hotelový mód, repro 12W, energ. trieda A+
Kód:  WJV032e2 Produktové číslo:  JVCLT32VH52J Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" JVC LT-32VH52J


Za vynikajúcu cenu teraz zaobstaráte televízor JVC s chytrými funkciami a kvalitným obrazom. Zobrazovacia technológia HD panelu ponúka 400Hz Picture Performance Index, takže si vychutnáte čistotu a plynulosť obrazu bez nežiaduceho rozmazania. K pôžitku zo sledovania filmu patrí nielen vierohodný obraz, ale tiež kvalitná zvuková kulisa a prekreslené efekty. Preto televízor spolupracuje s digitálnym zvukom Dolby Digital Plus.

Kľúčové vlastnosti

  • Udrží ostrosť v akčných scénach
  • SMART funkcie pre nespočetné množstvo použitie
  • Skvelý zvuk (Dolby Digital Plus)
  • Kompletná sada tunerov vrátane DVB-T2 s podporou H.265 / HEVC
  • Bezdrôtové spojenie so sieťou
  • Mimoriadna podpora po registrácii (záruka 42 mesiacov)

Maximálna kompatibilita

Televízor má všetky používané tunery pre príjem televízneho signálu. Nechýba ani ešte len očakávaný DVB-T2. Nebudete teda nútení v blízkej dobe meniť televízor alebo dokupovať tuner. Príjemcovia satelitného vysielania iste ocenia funkciu SKYLINK FastScan, vďaka ktorej ľahko naladíte všetky programy. A to aj v prípade častých aktualizácií, bez toho, aby bolo potrebné prelaďovanie.

Príval zábavy

Televízory JVC otvárajú novú dimenziu používania. Razom môžete nahliadnuť do celého sveta. Internetový prehliadač, YouTube aj sociálne služby vám naservíruje na veľkej obrazovke. Ľahko tiež prehrá videa alebo zobrazíte fotografie zhotovené vašim smartfónom či tabletom. Vie aj rovno zrkadliť displej malého zariadenia. Cenenou funkciou je aj HbbTV, kedy sa kombinuje televízne vysielanie s možnosťami internetu. Vďaka tomu ihneď získate ihneď bonusové materiály a prístup do archívu Českej televízie.

Nadštandardná podpora JVC

JVC má pre svojich zákazníkov pripravený prémiový balíček ako veľmi milý darček, kde získate niekoľko výhod. Stačí televízor po zakúpení zaregistrovať na webových stránkach www.jvc-tv.cz. Predovšetkým získate záruku predĺženú na 42 mesiacov, rýchle riešenie opráv v poriadku niekoľkých pracovných dní a telefonickú podporu. Tu nielen nahlásite prípadné závady, ale tiež vám poradia s inštaláciou a zodpovedajú technické otázky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,6 cm Hotovo!
Výška
49 cm Hotovo!
Hĺbka
19,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,33 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím jde ovládat i přes telefon jako jdou i jiné smart Tv?Děkuji.

Poradí někdo jak na této televizi sledovat VOYO prosím.

Ja vam poradim jak udelate precislovani.Mel jsem to same.Napsal jsem e mail technikovi JVC a ten mi poslal presny navod jak postupovat.Stanice je treba zaradit do seznamu oblibenych.a upravit nastaveni.

Televizor 32" JVC LT-32VH52J - jde přehrávat pomocí Hbb TV pořady z ivysílání České televize?

Nemohu za boha uložit pod číselné tlačítka na ovladači(1-9) tv programy. Na všech mám čt-1 Jinak ale programy jsem se přeskládal v seznamu jak jsem chtěl.

Dobrý den, po prvním spuštění TV jsem chtěl sledovat internetovou TV, ale píše mi to Pro přehrávání videa je považován doplněk Adobe Flash Player. Lze ho do TV stáhnout a nainstalovat? A pokud ano, jakou verzi? Děkuji.

Mohu připojit i klávesnici?Děkuji.

Diskusia a poradňa k 32" JVC LT-32VH52J
Príslušenstvo pre 32" JVC LT-32VH52J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" JVC LT-32VH52J. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32 „JVC LT-32VH52J. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" JVC LT-32VH52J.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií