Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

32" LG 32LH530V

Zobraziť katalóg
32" LG 32LH530V
4,6 22 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 80 cm, Full HD 1920 × 1080, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC kodek, 2× HDMI, 1× USB, scart, CI, PVR nahrávanie, direct LED panel, reproduktory 20 W, VESA 200 × 200, energ. trieda A+
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK608b4 Produktové číslo:  32LH530V Stránky výrobcu

32" LG 32LH530V

32" LG 32LH530V je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

LG LED TV

Moderný a elegantný televízor LG LED je určený pre všetkých, ktorí si chcú dopriať špičkový obraz a nevyžadujú žiadne inteligentné funkcie. Naservíruje vám prvotriedny obraz s rozlíšením Full HD a odzbrojí vás čistotou a uveritelnosťou zobrazených farieb. Či už ste filmovými fanúšikmi alebo priaznivcami televízneho vysielania vo vysokom rozlíšení, mali by ste zbystriť pozornosť.


Triple XD Engine

Triple XD Engine prináša vyššiu úroveň dokonalosti farieb, kontrastu a jasu na dosiahnutie tej najlepšej kvality obrazu a výkonu.


Picture Wizard III

Picture Wizard III umožňuje ľahko upravovať vlastnosti obrazu, ako napríklad úroveň čiernej, farbu, farebný odtieň, ostrosť a podsvietenie.


Virtual Surround

Virtual Surround vylepšuje zvuk a vytvára efekt priestorového zvuku. Vychutnajte si bohatší vylepšený zvuk bez ohľadu na typ sledovaného obsahu.


Clear Voice

Clear Voice zvyšuje kvalitu zvuku tak, že oddeľuje ľudské hlasy od okolitého zvuku, a tak vám prináša jasný a ostrý zážitok z počúvania. S funkciou Clear Voice sa môžete sústrediť na obsah bez rušivých elementov.


vypnuté
Dynamické PMI 900

Dynamické PMI 900

Picture Mastering Index vytvára živé a dokonale fluidné video prostredníctvom pokročilej technológie obrazu od LG, ktorá zaisťuje väčší jas, lepšie farby a výraznejší kontrast.

vypnuté
Nahrávejte TV

Nahrávajte TV programy

Stačí jednoducho pripojiť USB disk a môžete okamžite nahrávať svoje obľúbené televízne programy na neskoršie pozretie.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,3 cm Hotovo!
Výška
48,3 cm Hotovo!
Hĺbka
17 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,22 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,46 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak již níže bylo uvedeno v dotazech tak TV nemá jack pro připojení sluchátek. Chtěla jsem se zeptat jakou redukci nejlépe použít, aby bylo možné sluchátka pomocí jacku zapojit? Děkuji

Dobrý deň, chcem sa spýtať o akú distribúcia sa jedná, či CZ alebo SK a či je medzi nimi nejaký rozdiel? Ďakujem za odpoveď.

Ako sa prejavi vysoka hodnota indexu spracovania obrazu 900 CMR tohto modelu napr. oproti modelu JVC LT - 32VF42J, ktory ma index spracovania obrazu 300 CMR ? Som to ja, ako uzivatel, schopny postrehnut ?

televizor naozaj nema vystup na sluchadla ??

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda poznám rozdíl v obraze mezi starou (cca 10 let) LCD televizí a popřípadě touto nově zakoupenou? Dívám se pouze na volně šiřitelné programy v TV. Předpokládám, že televizní programy jsou asi omezeny kvalitou vysílání. Děkuji moc za odpověď.

Dobrý den, podporuje tato televize DVB-T2 a DVB-S2? V sumáři je uvedeno že ano, v detailních informacích je uvedeno jen T2, v diskuzi pak je uvedeno že není připravena na T2, a s IRDETO Skylink si nerozumí?

Dobrý den, televizor má funkci PVR tedy zde by nahrávky měli jít přehrát i na pc a jsou bez kodování? Jelikož u PVR zařízení již zakozník platí předem tu možnost že bude nahrávka přenesitelná.

Dobrý den, mohu se zeptat, jak má televize široký rám (v cm)? Velice děkuji

dobrý den, jak tato tv bude reagovat se skylink kartou irdeto? Četl jsem že jsou s tím velké problémy s laděním veškerých TV stanic (zastaralý firmware TV). Děkuji.

Prečo LG zdražilo tento týždeň? Sledoval som tento televízor, stál 253 eur /u veľkých predajcov/ 7.1.2017.

123...
Príslušenstvo pre 32" LG 32LH530V
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií