Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" LG 32LH570U

Zobraziť katalóg
32" LG 32LH570U
4,9 10 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 80 cm, HD ready 1366 x 768, PMI 450, DVB-S2/T2/C, H.265/HEVC kodek, 2x HDMI, 1x USB, CI, LAN, DLNA, WiFi, Miracast, WiDi, direct LED panel, reproduktory 6 W, VESA 200 x 200, energ. trieda A+
Kód:  WK608b5 Produktové číslo:  32LH570U Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" LG 32LH570U


LG SMART LED TV

Elegantný televízor LG SMART LED je určený pre všetkých, ktoré si chcú dopriať špičkový obraz a podporu zobrazenia obsahu inteligentných zariadení na veľkej obrazovke. Naservíruje vám prvotriedny vizuál s vysokým rozlíšením a odzbrojí vás čistotou a uveriteľnosťou zobrazených farieb. A to všetko s podporou prehrávania obsahu z domácej siete s DLNA.


Triple XD Engine

Triple XD Engine prináša vyššiu úroveň dokonalosti farieb, kontrastu a jasu na dosiahnutie tej najlepšej kvality obrazu a výkonu.


Vstavaná WiFi

LG Smart TV má zabudovaný čip WiFi, ktorý vylepšuje možnosti konektivity a prístup k televízoru. Vďaka jednoduchšej a rýchlejšej konektivite prostredníctvom WiFi si teraz diváci môžu spestriť sledovanie televízie. 


Picture Wizard III

Picture Wizard III umožňuje ľahko upravovať vlastnosti obrazu, ako je úroveň čiernej, farba, farebný odtieň, ostrosť a podsvietenie.


Virtual Surround Plus

Virtual Surround Plus vylepšuje zvuk a vytvára efekt priestorového zvuku. Vychutnajte si bohatší vylepšený zvuk bez ohľadu na typ sledovaného obsahu. 


Clear Voice III

Clear Voice III zvyšuje kvalitu zvuku tak, že oddeľuje ľudské hlasy od okolitého zvuku, a tak vám prináša jasný a ostrý zážitok z počúvania. S funkciou Clear Voice III sa môžete sústrediť na obsah bez rušivých elementov. 


vypnuté
Dynamické PMI 900

Dynamické PMI 450

Picture Mastering Index vytvára živé a dokonale fluidné video prostredníctvom pokročilej technológie obrazu od LG, ktorá zaisťuje väčší jas, lepšie farby a výraznejší kontrast. 

vypnuté
Miracast / WiDi

Miracast/WiDi

Zobrazujte obsah zo svojich inteligentných mobilných zariadení na veľkej obrazovke televízora LG pomocou funkcie zrkadlenia obrazu cez WiDi a Miracast. O svoj obsah sa teraz môžete podeliť bez problémov a bez obmedzenia.

vypnuté
dekodér DTS

Dekodér DTS

Dekodér DTS vám sprostredkováva vysokokvalitný zvuk z moderných digitálnych zdrojov.

vypnuté
DLNA

DLNA

Vďaka pripojeniu k početným certifikovaným prístrojom DLNA odkiaľkoľvek u vás doma môžete poslať svoje obľúbené médiá na veľkú obrazovku úplne bez kábla.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,4 cm Hotovo!
Výška
47,4 cm Hotovo!
Hĺbka
17,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, chci se zeptat zda je v této televizi zabudovaný set o box nebo zda ho musím dokoupit děkuji

dobrý den, nevím, jestli je televizor propojitelný přes WIFI s internetem. Na některých stránkách jiných prodejců píší, že ne a zde je uváděno, že jde o SMART televizor

Má prosím televize funkci automatického vypnutí po nastavené době nečinnosti? Hledám televizi do ložnice a toto je pro mne v podstatě nejdůležitější funkce. Nastavil bych že když půl hodiny nesáhnu na žádné tlačítko tak se sama vypne. Moc děkuji!

Je k televízoru aj ovládač Magic?

Neda sa zo smartphonu dat zrkadlenie? Nema internetovy prehliadac? Dakujem

Dobrý den jde přehrávat z externího uložiště díky za odpověd

Dobrý den přehrává tato televize z USB díky za odpověd

Dobrý deň, ktorú klávesnicu by ste mi doporučili k tomuto modelu? Kúpila som Klávesnica CONNECT IT KW-3100 a TV píše po pripojení, že USB nie je podporované. K Samsungu sa klávesnica pripojiť dala, no fungovali len šipky a enter. Písanie a touchpad nie. 2. otázka - táto TV neobsahuje webový prehliadač? Napr. otvoriť google.. tieto dve funkcie potrebujem určite (možnosť zapojiť klávesnicu a otvoriť web) takže v prípade že to nepôjde, musím vymeniť za iný model...:/

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně týhle televize jestli by se dali dokoupit zvlášť jenom nohy. jedna se mi zlomila a potřeboval bych dokoupit jenom nohy a televizi nechci. děkuji

Dobrý deň ak by som si chcela zobrať na splátky televízor cez Telefon dasa tak?! Ďakujem

123...
Diskusia a poradňa k 32" LG 32LH570U
Príslušenstvo pre 32" LG 32LH570U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" LG 32LH570U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" LG 32LH570U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" LG 32LH570U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" LG 32LH570U.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií