PET Vyhraj lístky na EURO 2024

32" Philips 32PHH4200

Zobraziť katalóg
32" Philips 32PHH4200
4,8 11 hodnotení
Televízor LED, 100 Hz, uhlopriečka 80 cm, HD Ready 1366 x 768p, HD DVB-T/C, 2x HDMI, USB, Scart, CI+, energ. trieda A+
Kód:  WC341g21 Produktové číslo:  32PHH4200/88 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Philips 32PHH4200

Cenovo dostupný televízor s technológiami oveľa drahších produktov. Disponuje rozlíšením 1366 × 768 pixelov, uhlopriečkou celých 80 cm a technológiou Digital Crystal Clear. Ohromí vás nielen svojou kvalitou obrazu s bohatými a jasnejšími detailmi, ale aj svojim mimoriadne tenkým dizajnom a radom funkcií a technológií. Užite si realistický obraz, čistý zvuk a všetky užitočné funkcie ako sú porty USB a HDMI, s ktorými si doma môžete vychutnať mimoriadne predstavenie. Vďaka týmto technológiám je možné pripojiť nielen hernú konzolu alebo notebook, ale obraz v najvyššej kvalite prenesiete aj z tabletu alebo fotoaparátu.

Šesť dôvodov na kúpe

  • Veľmi priaznivá cena
  • Extrémne tenký a štýlový dizajn
  • 100 Hz technológia PMR pre ostrý pohyblivý obraz
  • Dizajn otvoreného stojanu vytvárajúci ľahký plávajúce efekt
  • Dva vstupy HDMI a funkcie EasyLink na integrované pripojenie
  • Digital Crystal Clear: presnosť, o ktorú sa budete chcieť podeliť

Technológia Perfect Motion Rate pre perfektne ostrý a realistický obraz

Vďaka pokročilej technológii 100 Hz Perfect Motion Rate od spoločnosti Philips sú aj rýchlo sa pohybujúce scény úplne čisté bez rozmazávania. Máte radi akčné hry, rýchle športy alebo najnovšie filmy? Philips 32PHH4200 vás iste nesklame a zaručí vám dokonalú ostrosť a skvelé predstavenie! Spoločne s mimoriadne tenkým rámčekom, ktorý konečne nebudí nevkusný dojem pripomínajúci skôr rám obrazu, sa obrazovka opticky zväčší a sledovanie obľúbeného filmu bude ešte väčší zážitok. Moderný dizajn podtrhuje dizajn otvoreného stojana, ktorý vytvára ľahký a vzdušný dojem. Perfektne tak zapadne do akéhokoľvek interiéru.

Televízor aj multimediálny prehrávač

Zdieľať zábavu nebolo nikdy jednoduchšie. Pripojte pamäťovú kartu USB, digitálny fotoaparát alebo iné multimediálne zariadenia a užívajte si videá a fotografie z rodinnej dovolenky na veľkej obrazovke. Zháňate niečo s jednoduchým a intuitívnym ovládaním? Nebaví vás hromada ovládačov? S pripojením Philips Easylink potrebujete na ovládanie televízora, DVD prehrávača, set-top boxu alebo domáceho kina iba jeden diaľkový ovládač! HDMI rozhranie vám dovolí vyhnúť sa spleti káblov, pretože vie súčasne zo zariadenia do televízora prenášať obraz aj zvuk.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Operačný systém
Bez podpory SMART Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
72,6 cm Hotovo!
Výška
46,4 cm Hotovo!
Hĺbka
18,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
42,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" Philips 32PHH4200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Philips 32PHH4200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32 "Philips 32PHH4200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32 "Philips 32PHH4200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32 "Philips 32PHH4200.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií