AD homeoffice AlzaBoxy Q1

32" Philips PHT4132

Zobraziť katalóg
32" Philips PHT4132
4,7 9 hodnotení
Televízor – LED, 80cm, HD, 50Hz FR, Digital Crystal Clear, DVB-T2/C, 2× HDMI, 1× USB, repro 2× 16W, A+
Kód:  WC389d5 Produktové číslo:  32PHT4132/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Philips PHT4132



Televízor Philips 32PHT4132 v čiernom vyhotovení s ultratenkým profilom je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá cenovo dostupný, dobre vybavený televízor, ale vo výbave nepotrebuje najmodernejšie funkcie. Slušných 32" s HD rozlíšením sa postará o to, že vám pri sledovaní filmov neunikne jediný detail, pričom farby budú verne kopírovať realitu. Takýto špičkový obraz si zaslúži aj kvalitný zvukový sprievod, preto výrobca nezabudol televízor vybaviť dvojicou 16 W reproduktorov. 


Kľúčové vlastnosti

  • Ultratenký 32" LED televízor s HD rozlíšením
  • Technológia Digital Crystal Clear pre vybrúsený obraz
  • Dvojica kvalitných 16 W reproduktorov
  • Vybavený dvojicou HDMI portov a jedným USB
  • Podpora H.265/HEVC

Do detailu vyladený obraz

Už po vybalení televízora vám bude jasné, že jeho výroba bola premyslená do posledného detailu. Elegantný ultratenký vzhľad ide ruka v ruke s praktickým stojanom, vďaka ktorému bude televízor sebavedome dopĺňať výbavu vašej obývačky. Technológia Picture Performance Index (PPI) a Digital Crystal Clear pripraví vašim očiam hotovú pastvu, lebo jej úlohou je vytvoriť obraz z akéhokoľvek zdroja v optimálnom kontraste, farbách i ostrosti. 


Nič vám neunikne

Je úplne jedno, či si radi užívate rodinnú pohodu pri televíznom vysielaní, alebo si radšej prehrávate filmy z externých zdrojov. Na všetko je tento televízor vybavený. Pre pripojenie prehrávačov, notebooku alebo herných konzol poslúži dvojica HDMI portov. A ak nechcete zmeškať svoj obľúbený program v televíznom vysielaní, jednoducho pripojte USB úložiska a reláciu si nahrajte. 


Úsporná technológia

Vďaka LED podsvieteniu má televízor nielen malú spotrebu, ale poskytne tiež vysoký jas, neuveriteľný kontrast a živé farby. 


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
72,65 cm Hotovo!
Výška
47,9 cm Hotovo!
Hĺbka
18,46 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
42,54 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,85 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tato TV skutečně výkon repro. 2x 16 W, tedy celkem 32 W? Jinde (Heureka) je uvedeno jen 16 W max. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, u televize reklamujete, že má HD rozlišení, ale v parametrech je uvedeno rozlišení 1366 × 768 Mpx, to nemluvím u již zmíněných tunerů. Je opravdu jisté, že TV má DVB-T2 tuner?

Lze tento typ televize připojit k internetu ? Zdá se, že nemá LAN

Dobrý den, v popisu u TV - USB se píše "A pokud nechcete zmeškat svůj oblíbený pořad v televizi, jednoduše připojte USB úložiště a nahrajte si pořad na něj." Pokud tato funkce nebude fungovat je možné TV vrátit nebo reklamovat? Děkuji Vám za Vaši odpověď Marie B.

Dobrý den, je možné tuto televizi připojit na počítač místo monitoru, když počítač nemá HDMI? Děkuji

mam prolem pri instalacii digitalnych kanalov cez antenu, najde mi to 113 kanalov dam dokoncit, ale potom tam nic nieje a ukazuje mi to ze ziadne niesu nainstalovane, da sa tam nieco ine nastavit, alebo to len ja vzdy natrafim na smejd

dobrý den, jde tato televize připevnit na zeď, děkuji

Dobrý den, rád bych si tuhle TV zakoupil. Bohužel na můj dotaz již 4-tý den nikdo neodpověděl, tak to pokusím vyřešit tady. TV jsem standardně zakoupil a následný den objednávku stornoval, jelikož mi nevyhovovala doprava. To jsem uvedl poctivě v důvodu mého storna. Novou objednávku již nemohu zrealizovat jelikož mi systém píše, že mohu objednat pouze jeden výrobek za měsíc a že jsem již překročil stanovené množství. Prosím pomůže mi někdo, jak dál abych stihl zakoupit v rámci Black Friday

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je normální, že televize má naprosto neostrý až skoro rozmazaný obraz, zejména při sledování kanálu ČT Sport? Nebylo možné rozeznat čísla na dresech atd. Na běžném kanálu byli obličeje rozmazané a při jakémkoliv pohybu obraz nestíhal.Televizi jsem zakoupil dnes a kvalita obrazu pro mne byla hrozným zjištěním. Lze toto vyřešit updatem či nikoliv? Předpokládám, že televize při dodání má určité nastavení, úpravou nastavením se kvalita vykreslení nezlepšila.Děkuji

Dobrý deň. Potreboval by som vedieť výšku zaratane s nohami a šírku. Ďakujem

12
Diskusia a poradňa k 32" Philips PHT4132
Príslušenstvo pre 32" Philips PHT4132 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Philips 32PHT4132. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32-Zoll Philips 32PHT4132. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32-Zoll Philips 32PHT4132. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Philips 32PHT4132.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií