Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

32" Samsung S32D850T

Zobraziť katalóg
32" Samsung S32D850T
4,6 13 hodnotení
LCD monitor VA LED, 3000: 1, 300cd / m2, 5ms GTG, WQHD 2560x1440 (16: 9), HDMI, DisplayPort, Dual Link DVI, pivot, USB 3.0 Hub, slúchadlový výstup
Kód:  WH605h4 Produktové číslo:  LS32D85KTSN/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung S32D850T

Vypnuté
Obraz v obraze

Obraz v obraze

Najnovšie technológie PIP 2.0 vám umožní sledovať viac zdrojov obsahu na jednej obrazovke. Vychutnajte si videá v pôvodnom rozlíšení bez deformácie. PIP rozlíšenie neznižuje, zachováva obraz ostrý a čistý.

Vypnuté
Dva zdroje na jedné obrazovce

Dva zdroje na jednej obrazovke

Pokročilá technológia Picture-by-Picture vám umožní k monitoru pripojiť dva počítače a sledovať ich pracovné plochy na jednej obrazovke rozdelenej na dve časti.
Vypnuté
Čistý obraz a dokonalé barvy

Čistý obraz a dokonalé farby

Pokročilé Ultra WQHD rozlíšenie ponúka oproti Full HD dvakrát väčšiu hustotu pixelov, čím umocní váš zážitok z hrania hier a sledovanie filmov. Zažite dokonalý obraz v každom detaile. Monitor ponúka neuveriteľne presnú reprodukciu vďaka zobrazenie 64 razy väčšieho počtu farieb než je tomu na bežných monitoroch.

Vypnuté
Profesionální ergonomie

Profesionálna ergonómia

Jedinečný dizajn s výškovo nastaviteľným podstavcom vám dovolí ľahko nastaviť výšku monitora v rozsahu 130 mm. Obrazovku môžete otočiť okolo svojej vlastnej osi, nakloniť či používať s orientáciou na výšku alebo na šírku. Monitor následne automatické prispôsobí ponuky na obrazovke podľa zvolenej orientácie.


Široký uhol pohľadu

Na rozdiel od bežných monitorov poskytuje tento model mimoriadne široký uhol pohľadu 178 stupňov v horizontálnom i vertikálnom smere. Skvelý obraz si tak môžete vychutnať v takmer každej situácii.


Úspora energie

Ekologický svetelný snímač efektívne prispôsobuje jas obrazovky okolitému prostrediu, takže obraz je vždy dobre viditeľný s ohľadom na váš zrak a zároveň dochádza k zníženiu spotreby energie.

Jedinečný dizajn zadnej strany

Sofistikovaná zadná strana monitora s jedinečným nadštandardným vzhľadom vynikne hlavne v otvorených kanceláriách a zaiste dodá vašej spoločnosti punc profesionality.


Rozšírené možnosti pripojenia

Monitor ponúka veľké množstvo konektorov pre bezproblémové pripojenie k počítaču a ďalším audiovizuálnym zariadením prostredníctvom rozhrania DisplayPort, HDMI a USB 3.0.


Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 32 "
  • Ultra WQHD rozlíšenie
  • Široké pozorovacie uhly
  • Doba odozvy 5 ms
  • HDMI a USB 3.0 konektor

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jde tento monitor připojit k NB, pokud mám na NB jenom micro-HDMI ?

Mám PC s GIGABYTE ATI Radeon HD 5750 1GB, Win7. Půjde mi tento monitor po připojení přes DVI na max. 2560 x 1440 ? Pokud ano, pak na jaké maximální obnovovací frekvenci ? Děkuji.

Diskusia a poradňa k 32" Samsung S32D850T
Príslušenstvo pre 32" Samsung S32D850T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung S32D850T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Samsung S32D850T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Samsung S32D850T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Samsung S32D850T.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií