Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

32" Samsung S32R750

Zobraziť katalóg
32" Samsung S32R750
5 7 hodnotení
LCD monitor 4K Ultra HD 3840 × 2160, displej VA, 16:9, odozva 4ms, jas 250cd/m2, kontrast 3000:1, HDMI 1.4, HDMI 2.0, mini DisplayPort
Kód:  WH605h7a Produktové číslo:  LS32R750UEUXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung S32R750


Samsung S32R750, 4K monitor so skvele vyriešenou ergonómiou

LCD monitor 32" Samsung S32R750 je aj napriek svojej veľkej uhlopriečke úplne ideálny spoločník aj do malých kancelárií. Za všetko môže totiž revolučne vyriešený stojanček s pohyblivým kĺbom, ktorý nezaberá prakticky žiadne miesto.


3 840 × 2 160

Rozlíšenie

Robustné zavesenie

Výškovo nastaviteľný stojan

60 Hz

Obnovovacia frekvencia




LCD monitor Samsung ušetrí veľa miesta na stole

Pracovný stôl je pre každého používateľa kľúčové miesto, na ktorom však typický monitor zaberá veľa miesta. Oproti tomu LCD monitor 32" Samsung S32R750 vám ušetrí približne 40 % miesta. To je naozaj znateľná hodnota, ktorú ocenia úplne všetci.


Samsung Space Monitor

Skrytá kabeláž

Stojan Samsung Space Monitor úhľadne skrýva napájací a HDMI kábel v zapustených drážkach, vďaka čomu sa do seba nezamotávajú, a váš pracovný priestor je prehľadný a bez neporiadku.


Stojanček s kĺbom

Odolné zavesenie priamo na pracovnú dosku stola bolo vyvinuté priamo spoločnosťou Samsung. Vďaka tomu je interne otestované, aby vydržalo najmenej 5 000 pohybov a zabezpečovalo tak hladké a presné polohovanie obrazovky.

Samsung Space Monitor



Výškovo nastaviteľný monitor Samsung

Jednoduché polohovanie obrazovky je dôležité najmä preto, aby ste mali optimálny komfort. Jeho rozsah výšky je najlepší vo svojej triede a umožňuje nastavenie od 213 mm nad povrchom stola až úplne k úrovni povrchu.



4K rozlíšenie

Tento monitor má 4× viac pixelov než Full HD a ponúka na väčšej obrazovke úžasne realistický UHD obraz. Zobrazujte dokumenty a webové stránky s menšou nutnosťou scrollovať kolieskom myši, umožní vám pracovať pohodlnejšie vo viacerých oknách a nástrojových lištách a vychutnáte si tak svoje fotografie, videá a hry v nádhernej 4K kvalite.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, mini DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

3840×2160 a 144Hz za 485 e ? Berem takých 50ks. Dufam ,že to nieje zavádzanie zákazníka lebo už ich mám v košíku :D.

Dobrý deň, k tomuto produktu je odporúčaný aj držiak a v poradni som našiel odpoveď na dotaz z 25.02.2020, že ak by som ho chcel umiestniť na stenu, mám si prezrieť ponuku držiakov. No odpoveď na dotaz či je možné monitor umiestniť na držiak z 19.06.2020 znie nie. Po prečítaní poradne teda nemám jasnú predstavu o tom, či sa to vôbec dá zrealizovať. Dá sa teda monitor umiestniť na držiak alebo nie? Nezáleží, či na stenu alebo na stôl. Ďakujem.

Dobrý deň, Aká je farebná hĺbka obrazovky?

Dobrý den, dá se sehnat originální kabel hdmi s napájením? Nebo existuje nějaká alternativa? Díky

Dobrý den, tento monitor vlastním cca 2 měsíce, nyní se projevuje mírné problikávání uprostřed monitoru v pravidelných intervalech. zkoušel jsem vyměnit kabely HDMI i DP, ke změně nedošlo. Chtěl jsem se zeptat, zda se jedná o závadu nebo jiné nastavení. Současně se mi děje, že monitor se sám nezapne ze standby režimu. Musím ho manuálně vypnout a znovu zapnout. Je to standardní? předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, lze prosím upevnit tento monitor na držák?

Dobrý den, lze prosím upevnit tento monitor na držák?

Dobrý den, mohu se zeptat kolik místa zabírá spodní úchyt s kolečkem ke stolu? Mám Stůl, kde mám pouze 4cm místa, poté je tam zadní deska. Stačí pro úchyt tato vzdálenost? Děkuji.

Dobrý den dá se připevnit na zeď popřípadě na držák?

Dobry den. Prosim o informaciu, ake dlhe je rameno monitoru. Zaujima ma totiz, ako daleko je monitor od kraja stolu, ak je kolmo postaveny vo vodorovnej polohe - teda najdalej vo svojej osi. Nikde som sa tohto udaju nedopatral. Len informacie, ze v rovnej polohe je zhruba 24 cm nad urovnou stolu. Dakujem.

12
Diskusia a poradňa k 32" Samsung S32R750
Príslušenstvo pre 32" Samsung S32R750 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung S32R750. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Samsung S32R750. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Samsung S32R750. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Samsung S32R750.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií