AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" Sharp LC-32CHE4042

Zobraziť katalóg
32" Sharp LC-32CHE4042
5 1 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 81 cm, 100 Hz, HD Ready 1366 x 768, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, VGA, SCART, CI+, nahrávanie na USB, reproduktory 2x 8 W, energ. trieda A+
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WSA254k1 Produktové číslo:  LC-32CHE4042 Stránky výrobcu

32" Sharp LC-32CHE4042

32" Sharp LC-32CHE4042 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Televízor s LED podsvietením a uhlopriečkou 81 cm je ideálnym riešením do stredne veľkých miestností. Ponúkne panel s rozlíšením HD Ready 1366 × 768 bodov a zaujme priaznivou cenou. LED technológia prispieva k lepším obrazovým vlastnostiam, rovnako ako 100 Hz zobrazovacia frekvencia, ktorá zaistí krásne plynulý obraz. Televízneho diváka zaujme vďaka svojim obrazovým vlastnostiam a úsporou energie, kde spadá do kategórie A+.

Kľúčové vlastnosti

  • Kontrastný LED panel
  • Zobrazovacia frekvencia 100 Hz
  • Rozlíšenie HD ready
  • Priaznivá cena
  • Energeticky úsporná trieda A+
  • Active Motion

Inteligentné funkcie

Za zmienku stojí technológia Active Motion, vďaka ktorej je dynamický obraz krásne plynulý a hladký. O zvukovú kulisu sa stará dvojica reproduktorov s výkonom 16 W. Priestorový dojem vytvára technológia DTS TruSurround systém, ktorá vás vtiahne do deja vašich obľúbených filmov, seriálov či športových zápasov. Určite oceníte možnosť nahrávať vaše obľúbené seriály na externé USB zariadenia, a tak vám už žiadny z nich neutečie.

Inteligentné funkcie

Súčasťou televízora je dvojica digitálnych tunerov na príjem digitálneho DVB-T2 a káblového DVB-C vysielania. Nesmie chýbať podpora DVB-S2 na príjem satelitného vysielania a nová podpora vyspelejšieho kódovania HEVC/H. 265. doplnená CI+ slotom na vloženie platenej karty, čo určite ocenia používatelia káblovej televízie. 

Bezproblémová konektivita

Na pripojenie viacerých zariadení obsahuje trojicu rozhrania HDMI, s ktorým pripojíte rôzne prehrávače alebo satelitný prijímač. Nesmú chýbať ani 2 USB porty na priame prehrávanie fotiek, videí alebo hudby. Nezabudlo sa ani na SCART vstup alebo klasický VGA vstup na pripojenie k počítaču. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Bez podpory SMART Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
739 cm Hotovo!
Výška
493 cm Hotovo!
Hĺbka
179 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
445 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
87 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím mam dotaz lze na teto televizi si seřadit programy podle sebe Děkuji za odpověď ZK

Dobry den, uvazuji o koupi tohoto modelu ke sledovani sat TV SkyLink a rad bych vas poprosil o radu, ktery ze tri vami nabizenych CA modulu je pro tuto TV nejvhodnejsi z hlediska kompatibility. Dekuji za info.

Dobrý den, lze k tomuto modelu připojit běžná audioslchuchátka? Děkuji

Dobrý den v parametrech nenní napsano dvb -t pouze dvb t2 co to tedy znamena ? dekuji za odpoved

Dobrý den bude mi tato televize podporovat dvb-t2 v roce 2020 abych nemusela kupovat set top box ktery tuto funkci bude podporovat?dekuji za odpoved

Príslušenstvo pre 32" Sharp LC-32CHE4042
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií