Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" Sony Bravia KDL-32R435B

Zobraziť katalóg
32" Sony Bravia KDL-32R435B
4,9 10 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 80cm, 100Hz, 1366x768 (HD ready), DVB-T/T2/C/S/S2/CI +, 2x HDMI, 1xUSB, 1x MHL, 1x PCMCIA, USB/HDD nahrávanie, energ. trieda A
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WS732h4 Produktové číslo:  KDL32R435BBAEP Stránky výrobcu
32" Sony Bravia KDL-32R435B 286,88 € Zánovné

32" Sony Bravia KDL-32R435B

32" Sony Bravia KDL-32R435B je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Užite si kvalitnejší obraz
Rad R4 ponúka ostrý a jasný obraz v kvalite Full HD.

Kombináciou technológie podsvietenia Dynamic LED, Clear Resolution Enhancer a Motionflow ™ XR vzniká prirodzený obraz s ostrým kontrastom.
Zrkadlenie smartphonu
Jednoduché zdieľanie fotografi í s celou rodinou pomocou televízora BRAVIA.

Bezdrôtové prenosy sú rýchle a stabilné a bez nutnosti pripojenia k Internetu. Zdieľajte fotografie a videá zo smartphonu na veľkú obrazovku, a získate jasnejší a čistejší obraz.
Motionflow XR 100Hz
Vďaka tejto technológii sa sledovaný obraz obnovuje rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Preto sú aj akčné scény viditeľne plynulejšie ostrejšie a prirodzenejšie.
Clear Resolution Enhancer
Táto technológia znižuje šum spôsobujúci rozmazanie obrazu. Výsledkom je ostrejší obraz a lepšie vnímanie hĺbky.
Podsvietenie Dynamic LED
Pomocou bielych diód LED za televíznou obrazovkou dosahuje technológia podsvietenia Direct LED pozoruhodného kontrastu smerovaním svetla do miest, kde je na obrazovke najviac potrebné.
Full HD rozlíšenie
Televízia Bravia vám ponúkne jeden z najkvalitnejších obrazových štandardov. Full HD je synonymom pre kvalitný, detailný a ostrý obraz.
Obrazové technológie
Vysoké základné parametre
Pýcha obývačky
Všetky tieto technológie sa podarilo umiestniť do moderne vyzerajúceho šasi, ktoré je posadené na vkusnom hliníkovom stojane čiernej farby. Bravia sa bude jednoducho vynímať v akejkošvek obývacej izbe.
Plynulejší zvuk
Bass Reflex
Čistý zvuk pri vyššej hlasitosti
Kvalitnejšie basy
Vychutnajte si zvuk s intenzívnym smerovým zvukom. Reproduktor s technológiou Bass Reflex vytvára čistý, bohatý zvuk v celom rozsahu. Samostatná konštrukcia zvukovej skrine zaisťuje efektívnu zvukovú reprodukciu.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,6 cm Hotovo!
Výška
47,3 cm Hotovo!
Hĺbka
13,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
45 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" Sony Bravia KDL-32R435B
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií