Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

32" STRONG SRT32HB5203

Zobraziť katalóg
32" STRONG SRT32HB5203
Televízor SMART LED, 80cm, HD Ready, IQR 400 (50Hz), Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, HbbTV 1.5, Netflix, Linux, VESA 100×100, repro 10W, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  JT880m04 Produktové číslo:  SRT32HB5203 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" STRONG SRT32HB5203


Každá obývacia izba, ale pokojne aj iná miestnosť, si zaslúži televízor s kvalitným obrazom, ktorý spoľahlivo poslúži pri športových zápoleniach aj obľúbených filmoch alebo programoch. Inteligentný LED televízor STRONG radu B520 je pre vás ideálny, ak ste obmedzení priestorom alebo si chcete zaobstarať ako druhý, menší televízor na chatu či do inej miestnosti a neuspokojíte sa len s obyčajným sledovaním voľne ponúkaných programov. S kompaktnou veľkosťou uhlopriečky 32" a rozlíšením HD Ready je televízor STRONG SRT32HB5203 ideálnou voľbou pre všetkých používateľov. Okrem živého obrazu s vysokým kontrastom a výbornými pozorovacími uhlami vás potešia aj ďalšie funkcie, ako elektronický programový sprievodca (EPG), vstavaný DVB-T2/C/S2 tuner alebo USB a HDMI vstupmi. Predovšetkým sa ale môžete tešiť na využívanie všetkých služieb smart televízora, ako je integrovaná WiFi, aplikácia Netflix alebo YouTube alebo prepojenie vášho mobilného telefónu na zdieľanie súborov či zrkadlenie obrazovky. 32" SMART LED televízor STRONG SRT32HB5203 je skrátka perfektnou voľbou, ak si chcete užiť moderné inteligentné služby televízora na maximum.


Kľúčové vlastnosti 32" SMART LED televízora STRONG SRT32HB5203

  • Veľmi kompaktný SMART LED televízor s uhlopriečkou 32", s ktorým budete mať ľahký prístup k zábave aj informáciám
  • Televízor STRONG SRT32HB5203 sa pýši mimoriadnym kontrastom a bohatstvom farieb, ktoré vytvárajú veľmi realistický obraz
  • Integrovaný DVB-T2/C/S2 tuner a slot CI+ zaistí širokú škálu dostupných kanálov
  • S rozlíšením HD Ready bude spokojný každý fanúšik filmov a seriálov
  • O hladký obraz sa postará snímacia frekvencia 50 Hz a Image Quality Ratio 400
  • Televízor SMART STRONG SRT32HB5203 vybavený mnohými žiadanými aplikáciami (Netflix, YouTube, AccuWeather a ďalšie) vďaka zabudovanej WiFi technológii
  • K službe Netflix sa pohodlne dostanete skratkou cez vlastné tlačidlo na ovládači
  • Možnosť zdieľania médií či zrkadlenie obrazovky z vášho smartfónu na inteligentnom televízore STRONG radu B520
  • Pohodlné listovanie kanálmi zaistí elektronický programový sprievodca (EPG) priamo na obrazovke, ktorý vám dopraje aj možnosť rezervácie časovačov
  • S 32" smart LED televízorom STRONG radu B520 si môžete tiež vytvárať zoznamy obľúbených programov vo vami preferovanom poradí
  • Viacjazyčná ponuka na obrazovke (OSD)
  • Vstavané USB porty umožnia prehrávanie z externých diskov a USB kľúčov
  • Dva HDMI vstupy poslúžia na pripojenie hernej konzoly, zvukového projektora či domáceho kina
  • Batérie do diaľkového ovládača s intuitívnym ovládaním sú súčasťou balenia

WiFi televízor s uhlopriečkou 80 cm STRONG SRT32HB5203 – Ideálny televízor do malých priestorov

Ak sa nechcete uspokojiť s obyčajným televízorom, na ktorom by ste mohli sledovať iba bežné kanály, potom vás poteší tento WiFi televízor STRONG SRT32HB5203. Televízor radu B520 je so svojou 32" uhlopriečkou absolútne nenáročný na priestor, takže je vhodný nielen do stiesnenejších bytov, ale aj ako druhý televízor napr. do kuchyne alebo na chatu. Jeho hlavnou prednosťou je však podpora novodobých aplikácií ako je napr.služba Netflix či YouTube, na ktorých si môžete užiť svoje obľúbené relácie vďaka integrovanej WiFi televízora 32" SMART LED STRONG SRT32HB5203. Perfektný divácky zážitok zaisťujú skvelé pozorovacie uhly televízora.


Široký výber z moderných aplikácií

Okrem spomínaných rozšírených a veľmi žiadaných služieb prehrávania seriálov a videí na YouTube či Netflix platforme sa pri smart televízore STRONG SRT32HB5203 môžete tešiť aj na prístup k predpovedi počasia AccuWeather a ďalším aplikáciám. Prístup vám zaistí WiFi či LAN sieť jednoduchým stlačením tlačidla. Výborné pozorovacie uhly televízora STRONG radu B520 využijete nielen na Netflixe, ale tiež napr. pri hraní video hier. Pripojenie hernej konzoly, domáceho kina či zvukového projektora je možné pomocou dvoch HDMI vstupov v zadnej časti televízora, z ktorých jeden podporuje aj technológiu ARC (Audio Return Channel). Ďalšou pridanou hodnotou tohto 32" LED televízora STRONG SRT32HB5203 je určite možnosť zrkadlenia obrazovky z vášho mobilného telefónu.


Obraz ako živý

Okrem kompaktne navrhnutého dizajnu SMART televízora STRONG SRT32HB5203 vás okrem iného poteší aj svojim mimoriadnym kontrastom a bohatými farbami. Obraz bude v televízore vyzerať ako živý. Rozlíšeniu HD Ready tohto televízora radu B520 podľahne aj náročnejší fanúšik seriálov. Spoločne s použitou LED technológiou, ktorá pomocou výkonných svetelných diód krásne vykreslí jednotlivé odtiene farieb po celej ploche obrazovky, sa nebudete môcť od televízora STRONG SRT32HB5203 odtrhnúť. Perfektnú plynulosť záberov zaistí 50 Hz rýchlosť snímok a Image Quality Ratio 400. Sledovanie filmov alebo vašich obľúbených programov doplní skvelý zvuk vstavaných reproduktorov.


32-palcový TV STRONG SRT32HB5203 pripravený na DVB-T2

Vzhľadom k novému fenoménu zmeny vysielania už nemá cenu kupovať zariadenia, ktoré nie sú na nové programy pripravené. V tomto vás ale 32-palcový TV STRONG SRT32HB5203 nesklame, pretože je vybavený integrovaným DVB-T2/C/S2 tunerom a slotom CI+. Môžete teda prijímať aj satelitný signál, ktorý ponúka široké pokrytie a veľa programov, alebo využiť programy káblovej televízie. So smart televízorom STRONG radu B520 sa vás prechod na nové DVB-T2 vysielanie ani nedotkne.


Televízor STRONG radu B520 ponúkne zoznam obľúbených kanálov, EPG aj USB vstup

Okrem živého obrazu, skvelého zvuku a širokého pokrytia signálu vám televízor STRONG radu B520 ponúkne aj ďalšie množstvo praktických funkcií. Napríklad vstavaný port USB využijete na prehrávanie súborov z externých diskov a USB kľúčov, takže sa celá rodina pozrie na fotografie a videá z dovolenky spoločne pohodlne zo sedačky. Určite na smart 32"LED televízore STRONG SRT32HB5203 využijete tiež možnosti ukladania kanálov do svojho zoznamu obľúbených a to vo vami zvolenom poradí. Už sa nebudete musieť dlho preklikávať nepreferovanými reláciami. Elektronický programový sprievodca (EPG) zaistí perfektný prehľad nad kanálmi a dokonca vám dovolí aj jednoduchú rezerváciu časovačov.

Diaľkový ovládač s batériami priloženými v balení

Tento kompaktný TV smart STRONG SRT32HB5203 s uhlopriečkou 32", čo zodpovedá 80 cm, vás uchváti ako žiadny predtým. Poteší vás tiež používateľsky prívetivý ovládač napájaný dvoma AAA batériami, ktoré sú súčasťou balenia. Vďaka tomu môžete prístroj ihneď spustiť a len sa kochať nádherným obrazom. Užite si ten pocit, keď sa pri sledovaní filmov či seriálov budete cítiť ako skutočná súčasť deja s týmto 32" televízorom STRONG SRT32HB5203.


Príslušenstvo k smart 32" LED televízoru STRONG SRT32HB5203

  • Diaľkový ovládač
  • 2× AAA batérie do diaľkového ovládača
  • 2× nohy stojana
  • 4× skrutky ST4 × 20 mm


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
32 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
32 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Maximálny jas
220 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,21 cm Hotovo!
Výška
47,95 cm Hotovo!
Hĺbka
17,43 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" STRONG SRT32HB5203 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" STRONG SRT32HB5203. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" STRONG SRT32HB5203. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" STRONG SRT32HB5203. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" STRONG SRT32HB5203.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií