Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

32 "TELEFUNKEN T32TX282DLBP

Zobraziť katalóg
32 "TELEFUNKEN T32TX282DLBP
Televízor LED, uhlopriečka 81cm, 100Hz, 1366x768, DVB-T / C MPEG4 tuner, USB nahrávanie, 2x HDMI, SCART, VGA, CI +, PVR, PC audio in, AV in, výstup na slúchadlá, repro 2x 6W, energ. trieda A
Kód:  TF005a3 Produktové číslo:  T32TX282DLBP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32 "TELEFUNKEN T32TX282DLBP

Plochý, cenovo zaujímavý televízor s uhlopriečkou 32 "perfektne sadne do väčšiny obývacích izieb i izbičiek, kde prinesie televízny príjem aj prehrávač vlastných videí, hudby a fotografií. HD Ready obrazovka má vysokú rýchlosť spracovania pohybujúcich sa scén, takže budú v obraze rozoznateľné všetky objekty i pri rýchlych záberoch. LED podsvietenie obrazovky vyčaruje jas pre dobrú viditeľnosť, čierna bude čierna, a pritom ešte ušetríte elektrickú energiu.

Kľúčové vlastnosti

  • 81 cm obrazu za vynikajúcu cenu
  • Rýchle spracovanie zabraňuje rozmazaniu
  • Pripojenie USB médií pre prehrávanie aj nahrávanie
  • Kompletná konektorová výbava
  • Šetrenie el. energiou (trieda A)

Viac ako štandard

DVB-T / C tuner prijíma digitálne pozemné a káblové televízne vysielanie. Funkcia EPG prijíma spolu s obrazovým signálom tiež prehľad o televíznom programe, ktorý si môžete prezrieť priamo v televízii. Navyše zvládne zaznamenať vysielania na USB disk, takže už vám neutečie žiadny diel rozkoukaného seriálu, aj keď práve budete mimo domova. Okrem USB portu ponúka televízia 2x HDMI, SCART, VGA (D-Sub) a AV vstup, takže pripojíte snáď všetku mysliteľnú elektroniku.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32 "TELEFUNKEN T32TX282DLBP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" TELEFUNKEN T32TX282DLBP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32 'TELEFUNKEN T32TX287DLBP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32 'TELEFUNKEN T32TX287DLBP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32 'TELEFUNKEN T32TX282DLBP.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií