Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

34" Acer B346CKbmijphzx

Zobraziť katalóg
34" Acer B346CKbmijphzx
LCD monitor čierny, QHD (3440x1440) IPS antireflexný LED panel, 21: 9, 100M: 1, 320cd / m2, 6ms, HDMI 2.0, HDMI (MHL), DisplayPort, USB3.0 Hub, Flickerless, WideColorGamut (sRGB), 6color adjustment, BlueLightFilter, ZeroFrame, PIP / PBP, reproduktory 2x3W, Height adjustment, VESA
Kód:  WO097l5 Produktové číslo:  UM.CB6EE.018

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" Acer B346CKbmijphzx

Monitory Acer B6 s vysokým rozlíšením

Jednoduchá polohovateľnosť, profesionálny vzhľad

Monitory Acer radu B6 boli navrhnuté tak, aby splnili potreby všetkých profesionálov. Štýlová a robustná ergonomická konštrukcia zvyšuje pohodlie pri dlhšom používaní a pomáha zvýšiť produktivitu práce. Vďaka pokročilým zobrazovacím technológiám je každý pixel panelu pestrý a žiarivý, zatiaľ čo dodržiavanie ekologických štandardov pomáha šetriť energiu a znižovať náklady, čo znižuje dopad na životné prostredie.


vypnuté
Mimořádný obraz
 

Mimoriadny obraz

Rozlíšenie Ultra HD (4K2K) týchto firemných monitorov je štyrikrát vyššie ako Full HD a zobrazuje úchvatné zábery v prirodzených farbách. Monitory B6, ktoré sú k dispozícii až do uhlopriečky 32", sú ideálnymi spoločníkmi pre prácu s viacerými aplikáciami naraz.

vypnuté
Širší pozorovací úhly
 

Širšie pozorovacie uhly

Obrovské panely monitorov rady B6 poskytujú extrémne presné detaily obrazu, zatiaľ čo použité technológie IPS a VA so širokými pozorovacími uhlami 178° / 178° zaisťujú, že je obraz brilantný zo všetkých strán.

vypnuté
Přesné barvy
 

Presné farby

Vďaka svojej nízkej hodnote delta E ** zaisťujú monitory rady Acer B6 presné a konzistentné farby. Funkcia Extreme Black Monitor zase umožňuje dosiahnuť detaily obrazu s hlbšími úrovňami čiernej farby, zatiaľ čo technológia Super Sharpness optimalizuje obraz s nižším rozlíšením.


vypnuté
Technologie ColorPlus
 

sRGB s šesťosovým nastavením farieb

Vstavaná technológia korekcie farieb so 100% pokrytím farebného priestoru sRGB poskytuje vysokú presnosť a reprodukciu farebného priestoru. Nezávislé šesťosové nastavenie farieb zase umožňuje dosiahnuť vysokú presnosť a sýtosť farieb pri vlastnom nastavení.

vypnuté
Technologie ColorPlus
 

Technológia ColorPlus

Acer ColorPlus je sada technológií, ktorá prináša profesionálnym dizajnérom optimalizované a verné farebné podanie a výnimočnú sýtosť aj stálosť farieb.

vypnuté
Vynikající ochrana zraku
 

Vynikajúca ochrana zraku

Technológie Acer Eye-Protect boli vyvinuté na to, aby chránili zrak používateľa. Acer Flicker-less eliminuje blikanie obrazovky, Blue Light Filter znižuje mieru vystavenia očí škodlivému modrému svetlu, LowDimming umožňuje používateľom lepšie nastaviť jas a nakoniec technológia Acer ComfyView obmedzuje odrážanie svetla pre pohodlné a optimálne sledovanie obrazu, ktoré neunaví oči.


vypnuté
Ergonomický design
 

Ergonomický dizajn

Monitory Acer B6 kombinujú profesionálny vzhľad s ergonomickým dizajnom, aby dokonale vyhovovali všetkým prostrediam, kde budú nasadené aj požiadavkám užívateľov. Sú určené pre profesionálov, ktorí trávia veľa hodín pred počítačom. Umožňujú náklon, nastavenie výšky, otáčanie aj funkciu pivot pre vyšší komfort pri dlhodobom používaní.

vypnuté
Lepší možnosti připojení
 

Lepšie možnosti pripojenia

Používatelia by nemali mať starosti s pripojením. Preto monitory B6 ponúkajú niekoľko možností, aby užívatelia mali všetku konektivitu, ktorú potrebujú. Patrí medzi ne klasické VGA aj digitálne vstupy, ako je DVI, HDMI, DisplayPort, MHL a USB 3.0. Funkcia obraz v obraze (PIP) umožňuje pripojiť a zobraziť dva nezávislé zdroje signálu v rovnakom čase.

vypnuté
Šetrný k životnímu prostředí
 

Šetrný k životnému prostrediu

Monitory Acer neobsahujú ortuť a používajú recyklované (PCD) ABS plasty a opätovne použiteľné obalové materiály. Vďaka technológii LED podsvietenia poskytujú monitory vynikajúci jas pri úspore energie. Okrem toho, že spĺňajú požiadavky ENERGY STAR, získali aj rešpektované hodnotenie EPEAT Gold.

 

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 34" Acer B346CKbmijphzx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Acer B346CKbmijphzx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Acer B346CKbmijphzx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Acer B346CKbmijphzx. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" Acer B346CKbmijphzx.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií