Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

34" Acer X34 Predator

Zobraziť katalóg
34" Acer X34 Predator
2,5 8 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
LCD monitor čierno - sivý, QHD (3440 x 1440) IPS antireflexný LED panel, Curved 21 : 9, 100M : 1, 300 cd/m2, 4 ms, DisplayPort, HDMI, USB 3.0 Hub, G-Sync v2, ULMB, FlickerLess, WideColorGamut (sRGB), 6color adjustment, BlueLightFilter, reproduktory DTS 2 x 7 W, Height adjustment, VESA,
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WO099i5 Produktové číslo:  UM.CX1EE.006

34" Acer X34 Predator

34" Acer X34 Predator je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
vypnuté
Úžasné zakřivení

úžasné zakrivenie

Nechajte sa uniesť intenzívnej hrou vďaka 34 "zakrivenému displeji s pomerom strán 21: 9. Zakrivenie vám pomôže si skôr všimnúť blížiacich sa hrozieb a lepšie si pozrieť obľúbené miesta. Herné svety sa intenzitou zážitku dostávajú na úplne novú úroveň a váš pôžitok z hry sa zmení raz a navždy.

vypnuté
Plynulé hraní

plynulé hranie

Hrajte hladko ako po masle - tak, ako ste o tom vždy snívali. Technológia NVIDIA G-SYNC sa prispôsobí obnovovaciu frekvenciu vášho monitora radu Predator X s výkonnou grafickou kartou a eliminuje tak sekanie obrazu a minimalizuje oneskorenie.

vypnuté
Možnost přetaktování

možnosť pretaktovanie

Rozdrvte konkurencii extrémnym pretaktovaním obnovovacia frekvencia. Zvýšte ju na 100 Hz pomocou displeja na obrazovke a doprajte si dokonalý zážitok z hry.

vypnuté
Dokonalý obraz

dokonalý obraz

Tento displej s rozlíšením ultrawide QHD s technológiou Predator ColorPlus sa pýši množstvom nádherných pixelov. 100% farebný gamut sRGB a Šestiosé nastavenie farieb dokonale oživí hry a technológie IPS vylepší farby na maximum.

vypnuté
Stvořeno pro hráče

Vyrobený pre hráča

Získajte výhodu v hre s technológiou Predator GameView. Vlastné nastavenia zosilnenia tmy vám umožní vidieť v tme a vďaka zameriavanie budete úspešnejšími zabijakmi. Vylaďte a uložte si nastavenie s tromi vlastnými profilmi a dosiahnite naprostej dominancie.

vypnuté
Agresivní dizajn

agresívny dizajn

Vylepšite si stôl vďaka dynamickým uhlom, jemnému ožiarenia okolia a futuristické hliníkové základni. Dizajn ZeroFrame umožňuje nastaviť bezproblémové konfigurácie viacerých monitorov. Vaša herná zostava ešte nikdy nevyzerala tak dobre.

vypnuté
Epický zvuk

epický zvuk

Vylepšite zvuk na maximum vďaka dvom vstavaným 7W reproduktorom s technológiou DTS Sound. Zážitok z hry si teraz vychutnáte so špičkovým zvukom.

vypnuté
Snížení únavy

zníženie únavy

Bojujte celé hodiny vďaka technológiám Predator EyeProtect 's Flicker-less, Blue-light Filter, ComfyView a Low-dimming. Doprajte úľavu tiež svojmu krku vďaka flexibilnému nastavenia sklopenia a úprave výšky.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, velmi rad by som si kupil tento monitor ale mate len jeden aj to pouzity. nasiel som, ze existuje nova verzia x34a asi nejaka revizia, kedy ho naskladnite? Ide mi o Gsync verziu. Odkaz do neznáma

Príslušenstvo pre 34" Acer X34 Predator
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií