PET Rapture

34" ASUS ROG SWIFT PG348Q

Zobraziť katalóg
34" ASUS ROG SWIFT PG348Q
4,5 11 hodnotení
LCD monitor prehnutý, UWQHD 3440x1440, IPS, LED, 5ms, 100Hz, 300cd / m2, HDMI, DisplayPort, 4x USB, G-Sync, VESA, Repro 2x 2W, titánová
Kód:  WA049r Produktové číslo:  90LM02A0-B01370 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" ASUS ROG SWIFT PG348Q

Výkvet toho najlepšieho v oblasti herných monitorov robí z ROG Swift jasnú voľbu šampiónov. Odstráňte zátarasy na ceste k víťazstvu a ukončite hľadanie dokonalého, finálneho displeja. Oddávajte sa veľkému obrazu s vysokým rozlíšením, v žiarivých farbách s presnou saturáciou (100 % farebného gamutu sRGB), s vysokou obnovovacou frekvenciou, rýchlou dobou odozvy, a to všetko spríjemnia exkluzívné herné technológie ako napríklad ASUS GamePlus, GameVisual a NVIDIA G-Sync. Nemožno prehliadnuť ani oceňovaný dizajn s farebnou schémou Armor Titanium a s farebnou schémou Plasma Cooper.

Kľúčové vlastnosti

  • Monitor špecializovaný na delikátnu vizualizáciu hier aj filmov
  • Maximálny obrazový vnem (zakrivenie zodpovedajúce pohľadu ľudského oka)
  • Bohaté a presné farby (IPS so 100 % farebného gamutu sRGB a 10-bit. Farby pre viac ako miliardu odtieňov)
  • Ultrahladké vykreslenie hier, bez trhania obrazovky alebo oneskorenia (100 Hz + NVIDIA G-SYNC)
  • Dostatok priestoru aj pre početné bočné panely a prehrávanie filmov v kinoformáte (pomer strán 21: 9)
  • Pridané herné funkcie (prednastavené režimy, zameriavače, časovač ...)
  • Technológia na dlhšiu produktivitu (potlačenie modrého osvetlenia, panel bez blikania)
  • Agresívny herný dizajn ROG Armor Titanium so svetelnými efektmi
  • S naklonením, otočením a nastavením výšky (VESA kompatibilný)

Jedinečný zmyslový zážitok

Obrazovka je zakrivená podľa prirodzeného vnímania ľudského oka a spolu s ultraširokouhlým pomerom strán 21: 9 vyťažíte zo svojho periférneho videnia maximum. I keď budete pozerať na stred, v horizontálnej rovine uvidíte viac obsahu, pretože sú jednotlivé miesta v rovnakej vzdialenosti od očí. Vychutnajte si viac detailov pri hraní hier alebo sledovaní filmov, bez toho aby vám oči museli jazdiť sem a tam. Tomuto 34-palcovému monitoru poskytne bohatú paletu IPS panel. Oproti bežnému panelu so 16 miliónmi farieb zobrazí paletu presahujúcu 1 miliardu odtieňov, ktoré dokonale pokryjú farebný štandard sRGB (100 % farebného gamutu sRGB). Všetky tieto kvality stoja za impozantnú vizualizáciu, ktorú vám iné monitory skrátka nemôžu ponúknuť.

S rýchlosťou na chrbte

ROG Swift má obnovovaciu frekvenciu 100 Hz na minimalizáciu meškania a rozmazania pohybom, takže budete mať navrch v strieľačkách, akčných real-time stratégiách, závodoch a iných športových tituloch. Rýchla obnovovacia frekvencia podporuje najvyššiu úroveň vizuálneho zážitku a umožňuje okamžite reagovať na vzniknutú situáciu. Zasaďte úder ako prvý! Navyše možno tlačidlom Turbo prepínať obnovovacie frekvencie za behu, bez nutnosti prístupu na ovládacom panele grafiky. Ihneď prejdete od klasických 60 Hz na 100 Hz.

Hladký priebeh

Zobrazovacia technológia NVIDIA G-SYNC poskytuje najhladší, najrýchlejší a úchvatný obraz na hranie. Odstraňuje trhanie obrazovky a vstupné oneskorenie, čo je medzi serióznymi hráčmi veľmi žiadúca vlastnosť. G-Sync otvára novú dimenziu v oblasti riadenia výkonu medzi grafickou kartou a monitorom. Obnovovacia frekvencia sa v reálnom čase adaptuje podľa obrazu prichádzajúceho z grafickej karty. Vďaka tejto synchronizácii bude pohyb na obrazovke oveľa plynulejší.

Funkcie pre hráčov

Je jedno čo práve hráte. Technológia Asus GameVisual poskytuje šesť prednastavených režimov na optimalizované zobrazenie rôznych herných žánrov. ASUS GamePlus poskytuje používateľom výhodu zobrazením herného časovača, ukazovateľa fps (obrázky za sekundu) a štyroch rôznych zameriavačov s nastavením pozície. Stačí si vybrať pomocou šikovného navigačného joysticku na zadnej strane.

Parametre a špecifikácia

Technológie
G-Sync Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
G-Sync Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

záruka jen 24 měsíců ?? ověřte to!

Pozor ať se nenecháte napálit, u produktu je velmi zdůrazněno že dostanete "+ ZDARMA v hodnotě 1 099,-" ale až v detailu této hry se dozvíte že "platnost akce do 31.8.2016" Jenom by mě zajímalo jestli se jedná o záměr nebo lajdáctví :-(

dobry den chcel by som sa spytat ze ci sa po zakupeny da tento moniro poslat do IRSKA?AK ANO dalsia otazka znie objednat cez alza.sk alebo alzashop.com ? dakujem za info..

chcel by som sa opytat ci som jediný ktorému sa zdá že je monitor málo prehnutý?

Zdravim mna by zaujimalo aku graficku kartu v spojeni s tymto monitorom ...niekde som cital ze treba len invidiu no kazdopadne by som chcel grafiku tuto https://m.alza.sk/msi-gtx-1080ti-gaming-x-8g-d4749134.htm?catid=18842862 SEDELO BY TO SPOLU ?

Zdravím ja by som mal otázku či je lepší tento 21:9 alebo niaky iný so 4k ...mam dilemu z toho :D

VESA? Máte někdo doporučení?

Neviem či je možné tento monitor zavesiť na stenu ? Ak áno možete mi poslať link na držiak na stenu ak ho máte v predaji nakolko ho neviem zohnať.

Dobrý deň,Chcel by som sa opýtať ako je rozdiel medzi zanovenym a novým? Myslím napr výkon fabra obrazu alebo niečo take

Dobrý Deň, Chcel by som sa informovať o dostupnosti tovaru na predajný v Nitre. Jedna sa o 34" ASUS ROG Swift PG348Q Curved.

Diskusia a poradňa k 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q
Príslušenstvo pre 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" ASUS ROG SWIFT PG348Q.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií