Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

34" Dell Alienware AW3420DW

Zobraziť katalóg
34" Dell Alienware AW3420DW
4,8 15 hodnotení
LCD monitor prehnutý, Quad HD 3440 × 1440, displej IPS, 21:9 širokouhlý, odozva 2ms, obnovovacia frekvencia 120Hz, G-Sync, jas 350cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, VESA
Kód:  ADL34t51 Produktové číslo:  210-ATTP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" Dell Alienware AW3420DW


Zakrivený herný monitor Dell AW3420DW

Zakrivený herný monitor Dell AW3420DW Alienware s ikonickým dizajnom vás pohltí nielen pre spôsob, akým odprezentuje hernú grafiku. Prémiová strieborná povrchová úprava s ultramoderným dizajnom s prehnutou obrazovkou vás skrátka nechá vo vytržení. Rozbehnite tie najlepšie hry a vychutnajte si tak dokonalý zážitok. Ultratenký trojstenný rám zaistí, že gamerský monitor Dell AW3420DW Alienware ponúkne ešte väčšiu hraciu plochu s uhlopriečkou 34 palcov. K maximálnemu výkonu napomáha jedinečný odvzdušňovací systém, ktorý dokonale odvádza teplo preč z monitora. Pre ešte lepší pôžitok z hry je na obrazovke pridané osvetlenie TRIAD. Zakrivený monitor na PC Dell AW3420DW Alienware maximalizuje vaše zorné pole s pomerom strán 21 : 9. Vďaka prehnutiu a rozmerom obrazovky sa v podstate stanete súčasťou práve hranej hry.


Kľúčové vlastnosti zakriveného herného monitora 34" Dell AW3420DW Alienware

  • Luxusný dizajn v štýle Alienware
  • Pohlcujúca prehnutá obrazovka
  • Výborná obnovovacia frekvencia 120 Hz
  • Uhlopriečka 34 palcov
  • Jemné rozlíšenie WQHD (21 : 9)
  • Podpora NVIDIA G-SYNC na plynulé hranie hier
  • Ergonomicky nastaviteľný stojan

Maximálna plynulosť pri hraní

Že je pre vás gamerský monitor Dell AW3420DW Alienware ten pravý, dosvedčuje blesková odozva 4 ms a obnovovacia frekvencia dosahujúca skvelých 120 Hz.

Mimozemský dizajn z dielní Alienware

34-palcový monitor Dell AW3420DW Alienware zobrazuje jemné rozlíšenie WQHD (3 440 × 1 440 bodov). Navyše disponuje prednastavenými režimami, z ktorých si vždy vyberiete ten najlepší. Celý displej je vložený do atraktívneho tela LCD monitora Dell s dynamickým dizajnom značky Alienware a svetelnými efektmi.


Dell AW3420DW

Navrhnutý pre dokonalý pôžitok z hry

Zničte konkurenciu

S obrazovkou OSD získate obrovskú konkurenčnú výhodu. Vyberte si až zo šiestich ponúkaných herných režimov, akými sú FPS, RTS, RPG, alebo si vytvorte úplne vlastný. Na paneli je potom možné medzi týmito režimami ľahko prepínať pre ešte dynamickejší pôžitok z hrania.

Dell AW3420DW

Flexibilné nastavenie monitora

Pre pohodlné hranie hier

Gaming monitor k PC Dell AW3420DW Alienware má kombinovaný dizajn otočného závesu, ktorý podporuje nastavenie sklonu, otočenia aj výšky. Všetko jednoducho nastavíte a nájdete tak pre seba ten najdokonalejší uhol, s ktorým vyhráte všetky herné zápasy.

Dell AW3420DW

Stačí zapnúť a hra môže začať

Stačí zapojiť

Viac portov s rýchlym prístupom predstavuje nekonečné možnosti pripojenia aj jednoduché nastavenie. Váš monitor herný Dell AW3420DW Alienware tak bude vždy prispôsobený presne vašim požiadavkám.

Ergonomická konštrukcia a slušná konektorová výbava

PC monitor Dell AW3420DW Alienware má konštrukciu, ktorá umožňuje maximálne ergonomické nastavenie. 34-palcový monitor možno naklápať, otáčať do strany a hlavne nastaviť výšku v rozmedzí 130 mm, takže budete mať obrazovku priamo pred očami. Medzi konektorovou výbavou nájdete obrazové výstupy DisplayPort a HDMI 1.4, ľahko prístupné konektory USB 3.0 alebo 3,5 mm výstup na slúchadlá.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Servis u zákazníka (NBD) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Servis u zákazníka (NBD) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
120 Hz Hotovo!
Odozva
2 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
21:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB
4 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
134,5 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
81,3 cm Hotovo!
Výška
55,94 cm Hotovo!
Hĺbka
27,38 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Nedávno jsem u Vás zakoupil tento monitor a bohužel jsem na něm nalezl mrtvý pixel. Je lepší monitor reklamovat u Vás nebo přímo u Dellu? Na webových stránkách Dellu totiž po zadání výrobního čísla žádají změnu vlastnictví, kvůli záruce. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či náhodou neplánujete zaviesť do vášho e-shopu aj model "Alienware 34 Curved QD-OLED Monitor AW3423DW" ?

Dobrý den, zvažuji tento monitor ke koupi. Jenže se mi dost nelíbí světlá barva na obrázcích a ta obří noha. Je možno si ho někde prohlédnout, jestli je to na živo lepší? Děkuji.

prečo je stale v konektore iba HDMI 1.4? mam starsi model a na HDMI 1.4 podporuje iba 50hz je to zbytocni konektor, chce to upgrade HDMI konektoru na novsiu verziu aby monitor vedel ist naplno

Dobrý den. Na počátku roku 2020 jsem u Vás zakoupil tento monitor a bohužel je na obrazovce mrtvý pixel. Mohu monitor reklamovat u Vás, když je monitor stále v dobrém stavu? Dostal bych obratem nový kus? Děkuji.

Dobry den, dosahnu s timto monitorem v plnem QHD rozliseni na 120Hz zobrazovani 120 fps s grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 2070 8 GB?

Dobrý den. Měl bych technický dotaz ohledně tohoto monitoru. :) Bude mi výkonově k tomuto rozlišení 3440 x 1440 stačit GPU Nvidia 1080ti s procesorem intel 8700K na hraní aspon na 100fps. Hry typu Lostark, Diablo 3, Dota 2, LoL atd. Nebo bude potřeba upgrade grafiky a procesoru. Děkuji a přeji hezký den! :)

Prosím dotaz na majitelé, má tento monitor volbu automatického výběru vstupu? V manuálu se o tom nepíše. Děkuji

Dobrý den, nevíte jak je s IPS glow v pravém dolním rámečku? Trpí tím všechny Dell AW3420DW Alienware monitory? Je reálná možnost dostat lepší kousek s menším ips glow?

-Backlight bleeding- Dobrý den, monitor mám od pátku a štve mě Backlight bleeding horní rohy Ok, dolní levý - ještě OK, pravý roh NOK. Pokud není tmavá scéna/ pozadí nejde to vidět. Jakmile je temnější pozadí je to vidět a štve mě to někdy více někdy méně. Kdyby to byl monitor za 13 tis 15tis, asi bych to tolik neřešil. Je tu nikdo kdi vlastní tento monitor a nemá Backlight bleeding, nebo tím trpí všechny panely? Foto zde Odkaz do neznáma Mám monitor vrátit ve 14 denní lhůtě a zkusit štěstí na jiný ks a nebo jít do VA panelu?

123
Diskusia a poradňa k 34" Dell Alienware AW3420DW
Príslušenstvo pre 34" Dell Alienware AW3420DW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Dell Alienware AW3420DW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Dell Alienware AW3420DW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Dell Alienware AW3420DW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" Dell Alienware AW3420DW.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií