Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

34" LG 34UM88C Ultrawide

Zobraziť katalóg
34" LG 34UM88C Ultrawide
4,5 2 hodnotení
LCD monitor UW-QHD 3440 × 1440, IPS, 21:9, 5ms, 60Hz, 300cd/m2, kontrast 1000 : 1, HDMI 1.4 a staršie a DisplayPort, nastaviteľná výška, slúchadlový výstup, flicker-free a obraz v obraze (pip), VESA, repro
Kód:  WK060a1o18 Produktové číslo:  34UM88C-P.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" LG 34UM88C Ultrawide

Profesionálny monitor pre náročných užívateľov, ktorí ocenia vysoké rozlíšenie QHD a úžasnú ostrosť obrazu. Monitor je vhodný pre filmových nadšencov, hráčov počítačových hier, fotografov a grafických dizajnérov. Technológia IPS ponúka lepšiu kvalitu obrazu a veľké pozorovacie uhly. Nechajte sa pohltiť ultra širokou pracovnou plochou s jemným rozlíšením.

kľúčové vlastnosti

  • Ultraširoký obraz (21:9)
  • Vynikajúce podanie farieb a pozorovanie z uhla bez skreslenia
  • Skvelá ostrosť obrazu
  • reproduktory MaxxAudio

Gigantické rozmery

S uhlopriečkou 34" a rozlíšením (3440 × 1440) je tento monitor skvelým nástrojom pre prácu. Najmenší detail bude jasne a čisto vykreslený. Chváli sa 99 % pokrytím sRGB spektra a vysokým kontrastom pre presné zobrazovanie farieb. Nič vám nepokazí kvalitný obrazový pôžitok, žiadne skreslenie ani pri sledovaní z ostrého uhla.

Komfort pri práci

Ušetríte čas pri nabíjaní batérie pripojeného zariadenia cez USB 3.0 Quick Charge. To vám umožní nabiť váš telefón až 4-krát rýchlejšie oproti štandardnému USB 3.0. On Screen Control ponúka ovládanie nastavení monitora jednoduchým kliknutím myši, to všetko pre ľahký prístup. Pre ľahšiu prácu je tu funkcia Screen Split 2.0, ktorá ponúka 14 možností zobrazenia (PIP). Elegantný dizajn prémiových monitorov značky LG podtrhuje nový ArcLine stojan. Jeho hladké krivky základne zaisťujú perfektnú stabilitu s nádychom elegancie.

Zrodené pre hráča

Nezabudlo sa ani na hráčov počítačových hier, ktorí si môžu vybrať z 3 herných módov, aby presne vyhovovali ich hernému štýlu. Black Stabilizer rozozná temné scény a upraví jas pre rozoznanie nepriateľov, ktorí sa ukryli v tieni a čakajú na svoju príležitosť, prekvapte ich prvý!

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
100×100 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké jsou prosím rozměry monitoru? V popisu produktu bohužel chybí. Děkuji moc!

Dobry den je prohnuty nebo ne? Jelikoz ve jmenu ma C nebo co znamena to Cecko? Dekuji

Dobrý den, neuvažujete o akci reproduktory FENDA zdarma i k tomuto modelu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat tento monitor se dělá s rohraním thunderbolt ale na tomto modelu není. Je možné u Vás sehnat model s thunderboltovým rozhraním? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k 34" LG 34UM88C Ultrawide
Príslušenstvo pre 34" LG 34UM88C Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" LG 34UM88C Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" LG 34UM88C-P Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" LG 34UM88C-P Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" LG 34UM88C-P UltraWide.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií