Rapture Rapture

34" Samsung S34E790C

Zobraziť katalóg
34" Samsung S34E790C
4,7 17 hodnotení
LCD monitor VA LED, prehnutý, 3000: 1, 300cd / m2, 4ms GTG, 3440x1440 (21: 9), 2x HDMI, DisplayPort, USB 3.0 Hub, pivot, repro, slúchadlový výstup
Kód:  WH605i8 Produktové číslo:  LS34E790CNS/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" Samsung S34E790C

Vypnuté
Ultra WQHD rozlišení

Ultra WQHD rozlíšenie

Pokročilé rozlíšenie Ultra WQHD ponúka oproti Full HD rozlíšenie 2,5 × väčšiu hustotu pixelov, čím umocní váš zážitok z hrania hier a sledovanie filmov. Zažite dokonalý obraz v každom detaile.

Vypnuté
Vynikající kontrastní poměr

Vynikajúci kontrastný pomer

Oproti bežným monitorom Samsung ponúka naozaj verný obraz s vynikajúcim kontrastom. Výsledkom je bohatá čierna, dokonalá biela, živé jasné farby a prakticky nulový únik svetla.

Vypnuté
Zakřivený design

Zakrivený dizajn

Monitor ponúka najlepšiu zakrivenie vo svojej triede, ktoré prináša pre zrak prirodzenejšie širšie zorné pole. Vaše oči budú počas sledovania obrazovky menej namáhané. Panoramatické zakrivenie obrazu ešte viac zintenzívni zážitok nielen pri sledovaní filmov, ale aj počas práce, kedy budete mať všetko ako na dlani.

Vypnuté
Širokoúhlý panoramatický obraz

Širokouhlý panoramatický obraz

Širokouhlý pomer obrazu 21: 9 poskytuje užívateľovi dostatočný pracovný priestor, ale predovšetkým ho oceníte pri sledovaní filmov a hranie počítačových hier. Zažite širokouhlé panoramatické zobrazenie obrazu s oslnivou kvalitou a ostrosťou obrazu.


Obraz v obraze

Technológia PIP 2.0 umožňuje pracovať a zároveň sledovať videá na rozdelenej obrazovke. Veľkosť druhého obrazu môžete ľubovoľne meniť a umiestniť kamkoľvek na obrazovke.


Dva zdroje na jednej obrazovke

Fukncia PBP (obraz vedľa obrazu) dovoľuje zobraziť dva rôzne vstupné zdroje na jednej obrazovke so zachovaním pôvodnej kvality obrazu.


Herný režim

Režim upravuje kontrast obrazu a oživuje farby pre umocnenie zážitku z hrania. Navyše vďaka rýchlej dobe odozvy 4 ms môžete sledovať aj tie najrýchlejšie pohyby na obrazovke ostro a bez rozmazania.


Flicker Free

Technológia Flicker Free eliminuje blikanie obrazovky, ktoré sa vyskytuje u bežných monitorov, a chráni tak váš zrak. Teraz môžete pracovať, sledovať filmy alebo hrať hry dlhšie, bez toho aby dochádzalo k únave vašich očí.


Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 34 "
  • Ultra WQHD rozlíšenie
  • Extra širokouhlý (21: 9) obraz
  • Reproduktor: 2 × 7 W
  • 2 × HDMI a 4 × USB 3.0 konektor

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na konkurečním e-shopu jsem objevil zboží, které bych si chtěl zakoupit za levnější cenu, než máte ve Vašem e-shopu (Odkaz do neznáma Chtěl bych se prosím informovat, zda bych mohl uplatnit Vaši garanci nejlepšího nákupu pro koupení tohoto zboží od Vás za podobnou cenu. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Roman Cinkais

Rád bych si kopil tento mohitor, ale otázkou je jak bude pracovat s grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 645, která umí maximální digitální rozlišení 2560x1600. Monitor potřebuji pro práci s vektorovou grafikou (CAD). Musím koupit kartu s vyšším rozlišením? Díky za odpověď .

Dobrý den, chci se zeptat zda-li k monitoru 34" Samsung S34E790C je součástí balení i kabel z HDMI > DVI ? Jelikož monitor má pouze HDMI porty, a na mé grafické kartě jsou pouze DVI, tak zda-li je nutné redukční kabel dokoupit nebo je již součástí balení? Děkuji moc za odpověď Jiřišta

Dobry den, zakupil som u vas monitor 34 "Samsung S34E790C Zakúpené: 17.7.2015, Objednávací kód: WH605i8 Sériové číslo: 0LRCHTRG500020 pred par dnami sa mi znicila redukcia ktora bola v baleni - je to budto displayport -> thunderbolt alebo displayport -> mini display port, neviem to urcit. Pouzival som ju na pripojenie monitora k macbook pro 15" ( minulo rocny model ) Neviem najst ziadnu podobnu redukciu u vas v katalogu a nechcem reklamovat len tu redukciu, objednal by som novu ale neviem ako - viete mi poradit? Redukciu som odfotil - Odkaz do neznáma Odkaz do neznáma Potreboval by som zakupit identicku - dakujem!!

Dobrý den, koupil jsem si tento monitor a nejde to nastavit. Když dám nejvyšší rozlišení tak je to moc malé, že to nelze číst a když o stupeň nižšší tak je to sice velké dobře čitelné ale zase rozmazané. Můžete mi poradit co s tím? Monitor nebyl nejlevnější a nyní mi je celkem k ničemu. Používám ho hlavně na práci. Děkuji Karel Tůma.

Diskusia a poradňa k 34" Samsung S34E790C
Príslušenstvo pre 34" Samsung S34E790C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Samsung S34E790C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Samsung S34E790C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Samsung S34E790C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" Samsung S34E790C.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií