AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor

Zobraziť katalóg
34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor
3,5 4 hodnotení
LCD monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, VA, 21:9 širokouhlý, 4 ms, 144Hz, FreeSync, 8bit, 300 cd/m2, kontrast 3000:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, VESA
Kód:  XIAROh4 Produktové číslo:  0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor

Nadupaný herný monitor Xiaomi Mi Curved Gaming so 144 Hz obnovovacou frekvenciou a prehnutou obrazovkou



Ohromná 34" uhlopriečka monitora Xiaomi Mi Curved Gaming

Herný zážitok je bez kvalitného monitora, ktorý dokáže vykresliť drobné detaily a zareagovať na bleskové zmeny situácie, polovičné. Špičkový herný monitor Xiaomi Mi Curved Gaming s 34" uhlopriečkou vám môže pomôcť získať cennú výhodu nad súpermi v rýchlych online bitkách. A pohlcujúci displej s tenkými rámčekmi vám sprostredkuje úplne novú úroveň zážitku. 



Ultraširokouhlé zobrazenie s pomerom strán 21 : 9

Vďaka rozlíšeniu WQHD 3 440 × 1 440 pixelov vám herný monitor Xiaomi Mi Curved Gamin sprostredkuje ohromujúci obraz s vysokou ostrosťou a detailmi. Vďaka tomu si budete môcť vychutnať maximálne realistický herný svet a výrazne bohatšie zobrazenie.



Herný monitor s obnovovacou frekvenciou 144 Hz pre čistý obraz bez rozmazania

S herným monitorom Xiaomi Mi Curved Gamin zažijete dokonale plynulú hernú akciu. Vďaka obnovovacej frekvencii 144 Hz si budete môcť vychutnať rýchly pohyb obrazu bez oneskorenia či rozmazania aj pri rýchlych a náročných scénach.



Prehnutá obrazovka monitora Xiaomi Mi Curved Gaming

Extrémne zakrivený dizajn 1500R pôsobí, ako keby ste boli obklopení obrazovkou, a poskytuje vám tak pohlcujúci panoramatický výhľad. Zakrivenie obrazovky gaming monitora Xiaomi Mi Curved Gaming vytvára menší vizuálny uhol sklonu, takže každý bod na obrazovke je takmer rovnako vzdialený od vašich očí, čo znižuje vzdialenosť medzi obrazovkou a očami. Samozrejmosťou je podpora technológie AMD FreeSync Premium. 


Obrazovka s pomerom strán 21 : 9

Pomer strán 21 : 9 rozširuje okraj obrazovky,
a poskytuje tak viac zobrazovacieho priestoru ako štandardný formát 16 : 9 monitora. Širšia obrazovka podporuje rozdelenie obrazovky multi-tasking, takže môžete otvoriť viac dokumentov naraz a pracovať efektívnejšie.

Realistické farby monitora Xiaomi Mi Curved Gaming

Pokiaľ vás bavia úpravy fotografií, tak s gamerským monitorom Xiaomi Mi Curved Gaming si určite prídete na svoje. Ponúka totiž širší farebný gamut a precízne farebné podanie, vďaka čomu zaistí presnejšiu vizuálnu prezentáciu. Na ultraširokej obrazovke navyše budete mať dostatok miesta na rozsiahle úpravy.

Pracovná plocha, ktorú si zamilujete

Ultraširokouhlý monitor Xiaomi Mi Curved Gaming úplne nahradí dva typické displeje. Pokiaľ navyše radi sledujete burzové grafy, tak oceníte maximálnu vizuálnu presnosť bez nutnosti mať obraz roztiahnutý cez rámčeky viacmonitorového zapojenia. 

Herný monitor Xiaomi Mi Curved Gaming podporuje široké nastavenie polohy

Vďaka extrémne tenkým rámčekom a štíhlym líniám upúta displej herného monitora Xiaomi Mi Curved Gaming vašu pozornosť. Po praktickej stránke vás zase určite poteší možnosťou nastavenia výšky, náklonu alebo rotácie. Tiež podporuje montáž pomocou VESA držiaka priamo na stenu alebo do polohovateľného ramena.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Bez rozšírenej záruky Hotovo!
Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Ultra Wide QHD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Bez rozšírenej záruky Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Ultra Wide QHD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
144 Hz Hotovo!
Odozva
4 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
3000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
21:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
2 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
121 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla, Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
DisplayPort Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
31 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
F Hotovo!
Viac parametrov

 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, minulou sobotu jsem zakoupil monitor Xiaomi 34" mi curved monitor. Mám pár dotazů ohledně nastavení. Při HDMI vstupu, když přejde počítač do režimu spánku - probudím jej, jenže na monitoru stále bliká bílá led dioda a obraz je černý. Takže se pokouším jít do menu monitoru, ale ani jedno tlačítko nefunguje - nejsem schopen zapnout menu. Řešení? Tvrdý reset PC. Další věc, když připojím jeden pc na DP1 a druhý pc na DP2, rozdělím si obrazovku a jedno z pc přejde do režimu spánku, tak vstup z druhého PC se rozdvojí na dvě poloviny obrazovky. Při probuzení PC, už se na původní polovině obrazovky nezobrazí vstup z PC, který byl uspán a následně probuzen - vše se musí manuálně nastavit přes menu monitoru.

Dobrý deň. Minulý týždeň sme zakupili tento monitor. Dnes som chcel pripojiť druhý NTB cez HDMI 2. No bohuzial nám to nejde. Stale nám zobrazuje len vstup cez HDMI1 a v druhom okne je tma. Kable su pritom dobre. Vyskusali sme ich zapojiť naopak. Tak isto zariadenia su kompatibilné, pretože ked na striedacku zapojime ntboky cez HDMI1 tak všetky funguju.

Dobrý den, proč to stojí v Německu 10.500,- Kč i s poštovným po celé EU a tady to máte za 12.990,- ? Děkuji.

Diskusia a poradňa k 34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor
Príslušenstvo pre 34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií