AD homeoffice AD homeoffice

35" Acer CB351Cbmidphzx

Zobraziť katalóg
35" Acer CB351Cbmidphzx
LCD monitor čierny, FHD (2560 x 1080) VA LED panel, 100M: 1, 300 cd/m2, 4 ms, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, Flickerless, WideColorGamut (sRGB), 6color adjustment, BlueLightFilter, reproduktory 2 x 2 W, Height adjustment, VESA
Kód:  WO098d4 Produktové číslo:  UM.CB1EE.001

35" Acer CB351Cbmidphzx

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
úžasné detaily

Úžasné detaily

Tieto monitory s vysokým rozlíšením UHD, WQHD a FHD zaisťujú ohromujúcu kvalitu obrazu a ostré detaily. Ďalej disponujú šesťosovým nastavením farieb, vďaka čomu spĺňajú najvyššie štandardy v oblasti presnosti farieb. Vďaka čistému obrazu týchto monitorov uvidíte svoju prácu v novom svetle a všetko zvládnete oveľa rýchlejšie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Obraz bez škvrnky

Obraz bez škvrnky

Široké sledovacie uhly monitorov rady Prosumer Series zaistí čistý obraz z akéhokoľvek pohľadu. Široký farebný gamut je zárukou širšieho spektra zobrazených farieb. Technológia Flicker-less v spojení s odozvou 4 ms eliminuje blikanie obrazu a zabezpečuje jeho rýchlejšie vykresľovanie. Technológia Acer ComfyView navyše redukuje výskyt odleskov a prináša tak úľavu vašim unaveným očiam.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vylepšené možnosti využitia

Vylepšené možnosti využitia

Tieto monitory sú vybavené technológiou znižovania jasu, ktorá automaticky upraví nastavenie monitora, a multifunkčným stojanom ErgoStand umožňujúcim upraviť sledovacie uhol podľa potreby. Zobrazenie je možné zásluhou konštrukcie bez rámu jednoducho rozšíriť na viac monitorov. Alebo využite technológie "obraz v obraze" a "obraz vedľa obrazu" a vtesnáte viac obrazov do plochy jedného monitora.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Šetrnosť k životnému prostrediu

Šetrnosť k životnému prostrediu

Monitory radu Prosumer Series spĺňajú požiadavky smernice RoHS a neobsahujú ortuť. Navyše umožňujú výrazné úspory vďaka pokročilým technológiám Acer EcoDisplay a bielemu podsvieteniu LED. Tieto monitory spĺňajú niekoľko medzinárodných štandardov pre ekologické technológie.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je rovnej a je v curved oddělení :D

Diskusia a poradňa k 35" Acer CB351Cbmidphzx
Príslušenstvo pre 35" Acer CB351Cbmidphzx
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 35" Acer CB351Cbmidphzx.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií