Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

35" Acer XZ350CUbmijphz Gaming

Zobraziť katalóg
35" Acer XZ350CUbmijphz Gaming
3,0 1 hodnotení
LCD monitor čierny, VA LED ultrawide zakrivený panel, Freesync, 100000000: 1, 300cd/m2, 4ms, 1920x1080, HDMI, DisplayPort, USB, TCO 6.0
Kód:  WO097h8m Produktové číslo:  UM.CX0EE.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

35" Acer XZ350CUbmijphz Gaming

vypnuté
Ohromný a zakřivený displej

Zakrivený displej

Zakrivenie smerom "dovnútra" umožňuje špičkovú hru. S masívnym 35" displejom ultrawide s pomerom strán 21:9 a rozlíšením WQHD si budete pri hraní pripadať ako v kine. Vďaka 100 % farebnému gamutu sRGB budete žasnúť nad sýtosťou farieb, ktoré oživia váš herný svet.

vypnuté
144 Hz

Superrýchla hra

S nabitou obnovovacou frekvenciou 144 Hz získate rýchlosť, ktorú potrebujete, aby ste premohli súpera a dostali maximum zo svojej grafickej karty. Nájdite súpera, než vás vôbec zbadá a užite si čisto vykreslené zákruty na závodnej dráhe.

vypnuté
Technologie Adaptive-Sync

Technológia Adaptive-Sync

Dajte zbohom trhanému obrazu s technológiou Adaptive-Sync. Potom, čo uvidíte svoje obľúbené hry bežať plynulejšie, než sa vám kedy snívalo, už nikdy nebudete hrať bez nej.

vypnuté
Snižuje únavu očí

Stále pohodlie

Bojujte celé hodiny vďaka technológiám Acer EyeProtect 's Flicker-less, Blue-light Filter, ComfyView a Low-dimming. Doprajte úľavu tiež svojmu krku vďaka flexibilnému nastaveniu sklopenia a úprave výšky.

vypnuté
Fantastický dizajn

Šikovný dizajn

Monitory radu XZ sú špeciálne navrhnuté pre vášnivých hráčov a chvália sa nastaviteľným jemným ožiarením okolia, technológiou Acer GameView na vyladenie nastavenia displeja, voliteľnými cieľovými bodmi, portom HDMI 2.0 pre lepšiu šírku pásma displeja a futuristickým dizajnom s ostrými uhlami.

vypnuté
DTS Sound

Výrazný zvuk

Reproduktory s technológiou DTS Sound a technológie Acer TrueHarmony zabezpečia pôsobivý zvuk, ktorý by ste od monitora nikdy nečakali. Zahoďte svoje staré stolové reproduktory a vychutnajte si pri všetkých zábavách prvotriedny zvuk.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento monitor v rozlišení 1080 nebo 1440? V krátkém popisu je 1080, ale v podrobnostech 1440. Děkuji

Diskusia a poradňa k 35" Acer XZ350CUbmijphz Gaming
Príslušenstvo pre 35" Acer XZ350CUbmijphz Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 35" Acer XZ350CUbmijphz Gaming.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií