AP+ nový vizuál Rapture

35" BenQ XR3501 Curved

Zobraziť katalóg
35" BenQ XR3501 Curved
5 5 hodnotení
LCD monitor – čierny, prehnutý, VA LED, 21:9, 144Hz, 2560×1080, 4ms GTG, 2× HDMI, DP vstup, Flicker-free, Low Blue Light
Kód:  WT160c Produktové číslo:  9H.LE7LB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

35" BenQ XR3501 Curved

BenQ XR3501 je špičkový herný monitor s robustným 35" prehnutým displejom so zakrivením 2000R, rozlíšením 2 560 × 1 080 pixelov a pomerom strán 21 : 9. Použitím VA panelu ponúka verné podanie až 16,7 milióna farieb a široké pozorovacie uhly 178 ° / 178 °.

Je nabitý hernými funkciami a technológiami pre zlepšenie zážitku z hry – Black Equalizer, Color Vibrance a 3 exkluzívne herné režimy. Disponuje vysokou obnovovacou frekvenciou 144 Hz zaisťujúcou plynulú, ničím nerušenú jazdu.

Nechýba technológia pre ochranu zraku hráčov Flicker-free a Low Blue Light.

Ponorte sa do akcie a vychutnaj si skutočný pocit vzrušenia v monoposte Formuly 1 s prehnutým monitorom BenQ XR3501.


BenQ Eye-care

Najnovší rad monitorov BenQ Eye-care vám zaistí maximálnu ochranu zraku a zároveň poskytne najpríjemnejší a najpohodlnejší obrazový zážitok. Disponuje pokročilými technológiami Flicker-free a Low Blue Light

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BenQ XR3501
 

BenQ Flicker-Free

Technológia BenQ Flicker-Free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor XR3501

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BenQ XR3501
 

BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vašim počítačom pri zdravších podmienkach.


Nechajte sa obklopiť herným zážitkom

Monitor XR3501 sa zakrivením 2000R a obnovovacou frekvenciou 144 Hz navrhnutý pre zabezpečenie pohlcujúceho zážitku z pretekov vás pripúta do sedadiel. Tento herný monitor vám zásluhou 35" prehnutého displeja so špičkovým výkonom umožní vychutnať si skutočný pocit vzrušenia.

Maximálne široké zorné pole

Hladký prehnutý tvar monitora XR3501 je navrhnutý tak, aby zaisťoval maximálne široké zorné pole. Akcia na obrazovke vyplní aj oblasť periférneho videnia, čím nedochádza k žiadnemu rozptyľovaniu a výsledkom je herný zážitok blížiaci sa takmer realite.

Širokouhlý formát 21 : 9 a vysoké rozlíšenie

35" monitor BenQ XR3501 ponúka úchvatný obraz s pomerom strán 21 : 9 a vysokým rozlíšením 2 560 × 1 080, takže vždy bez problémov uvidíte všetko na trati – od polepov na autách svojich súperov až po trávu okolo cesty a listy na stromoch, okolo ktorých sa len mihnete.

Úplne plynulý obraz

Vysoká obnovovacia frekvencia 144 Hz neustále zabezpečuje bezchybné zobrazenie všetkých detailov pri rýchlom pohybe. Hladké prechody vždy umožnia dosiahnuť maximálne plynulé hranie hier.

20 úrovní sýtosti farieb zaručuje optimálnu presnosť

Monitor BenQ XR3501 poskytuje flexibilitu, ktorú potrebujete pre požadovaný farebný výkon. K dispozícii je integrovaná funkcia nastavenia 20 úrovní sýtosti farieb tak, aby boli splnené špecifické požiadavky a preferencie hráčov na zobrazenie rôznych typov hier.

Buď svetlo s technológiou Black eQualizer

Zlá viditeľnosť v tmavých scénach môže stáť aj tých najlepších hráčov úspech v hre. Monitor BenQ XR3501 ponúka integrovanú farebnú technológiu Black eQualizer zvyšujúcu jas v tmavých scénach bez toho, aby nastalo k nadmerné presvetlenie svetlých oblastí. Zdá sa, že ostatné autá miznú v temnom tuneli? Posvieťte si na problém pomocou technológie Black Equalizer. Maximálna ostrosť obrazu prispieva aj k väčšiemu pohodliu pre vaše oči a ich menšej únave počas intenzívneho súťažného hrania alebo po dlhom dni trénovania.

3 exkluzívne herné režimy – Tajné zbrane špičkových hráčov

Súčasťou monitoru BenQ XR3501 sú špeciálne herné predvoľby používané najlepšími hráčmi, takže uvidíte presne to, čo vidia profesionáli. Každý režim je detailne vyladený tak, aby ste mohli využiť tieto exkluzívne predvoľby, používané profesionálnymi hráčmi, vo svoj prospech.

  • Herný režim 1: Závodná hra

  • Herný režim 2: FPS strieľačka

  • Herný režim 3: Ďalšia FPS strieľačka


 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zajimalo by me kde jste vytahli tu 63% slevu kdyz to v jakemkoliv obchode stoji stejne takze tam neni sleva jen jste premrstili cenu

dobrý den, chtěl bych se zeptat jak takovyto monitor dokáže prekousat grafická karta notebooku, konkrétně 1050ti. bude to fungovat v pohodě nebo tyto notebookové karty nejsou vhodné ? jsem laik a nevím jestli tam existují nějaká omezení a nerad bych pořizoval monitor který by pak notebook nedokázal zvládnout.

Dobrý den, k jakému rozlišení by se toto dalo přirovnat. Je to spíše k FHD nebo 2K?

Dobrý den, kolik váží monitor bez stojanu. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den. Mate ho na shiwroomu v Holešovicích? Díky

Jak dlouho bude sleva?

Dobrý den potřeboval bych sehnat nějaký držak aby šel tento monitor uchytit na zeď

Diskusia a poradňa k 35" BenQ XR3501 Curved
Príslušenstvo pre 35" BenQ XR3501 Curved Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 35" BenQ XR3501 Curved. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 35" BenQ XR3501 Curved. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 35" BenQ XR3501 Curved. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 35" BenQ XR3501 Curved.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií