Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

3D Mini svetlo Star Wars Darth Vader

Zobraziť katalóg
3D Mini svetlo Star Wars Darth Vader
Osvetlenie do detskej izby - odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa8050 Produktové číslo:  816733020068
3D Mini svetlo Star Wars Darth Vader Predaj skončil

3D Mini svetlo Star Wars Darth Vader

Nástenné mini 3D osvetlenie do detskej izby poteší každého fanúšika legendárnych Hviezdnych vojen, a to nielen deti, ale aj dospelých. Svetlo znázorňuje obávaného Darth Vadera zo sci-fi ságy Star Wars. Led osvetlenie modrej farby dokonale zútulní interiér detskej izbičky, navodí príjemnú atmosféru a zároveň je aj nádhernou originálnou dekoráciou pripevnenou na stene. V balení nájdete aj červenú samolepku s menom postavy. Montáž osvetlenia je jednoduchá, stačí ho len pripevniť pomocou príchytiek a skrutiek. Jeho napájanie je zaisťované dvoma batériami AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky detské nočné svetlá
» Všetky vnútorné LED svietidlá
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 3D Mini svetlo Star Wars Darth Vader Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D Mini světlo Star Wars Darth Vader. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Mini Light Star Wars Darth Vader. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Mini Light Star Wars Darth Vader. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3D Mini Fény Star Wars Darth Vader.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií