Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

3D pero 3Dsimo

Zobraziť katalóg
3D pero 3Dsimo
3,3 3 hodnotení
Ceruzka - Tlačový materiál ABS, PLA, WOOD, HIPS, LAYbrick, Bendlay, Flexi, napájanie 230V
Kód:  DF201 Produktové číslo:  001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3D pero 3Dsimo

 

Kreslite v 3D!

 

 

Nebaví vás už kresliť na papier, alebo chcete rozvíjať kreativitu vašich detí? Kreslite do vzduchu! 3D pero 3Dsimo vám otvorí úplne nové možnosti kreslenia. 3Dsimo je založené na princípe technológie vytláčania plastového materiálu cez horúci koniec.Pero vie spracovávať najrôznejšie materiály ako ABS, PLA, WOOD, HIPS, LAYbrick, Bendlay, Flexi atď., A to pri rôznych teplotách, aby boli docielené tie najlepšie výsledky. Možnosť voľby teploty a rýchlosti priechodu materiálu naskytá nevídané možnosti pre vašu kreativitu. Vytvoriť môžete modely svietiace v tme alebo modely meniace farbu pri zmene teploty.

 

Voľnosť vo výbere materiálov

 

3Dsimo ako prvý na svete poskytuje užívateľovi možnosť voľby parametrov tlače prehľadne zobrazených na digitálnom displeji s voľbou prednastavených materiálových profilov. Uvedené parametre užívateľovi slúžia na nastavenie vhodnej metódy kreslenia. Po zapojení do zásuvky vás 3Dsimo uvíta a prepne do základného menu. Nastaviť si môžete podsvietenie displeja alebo jazykovú mutáciu. 

3Dsimo je jediným zariadením svojho druhu, u ktorého môžete používať rôzne druhy materiálov, ako je ABS (materiál používaný pre bežné stavebnice), PLA (ekologický materiál vyrobený hlavne z kukuričného škrobu), PVA, ktorý je rozpustný vo vode, a v neposlednom rade tiež nylon. Materiál je používaný vo forme vlákna so šírkou 1,75 mm. S rastúcim trendom 3D tlače bude stále pribúdať nových materiálov a 3Dsimo je na ne vďaka nastaviteľnosti všetkých parametrov plne pripravené. 

3D pero 3Dsimo možno využiť:

  • Na vytváranie 2D a 3D modelov
  • K rozvíjaniu predstavivosti, trpezlivosti a predovšetkým jemnej motoriky
  • K realizácii svojich nápadov
  • Pre radosť z vytvoreného modelu
  • K oprave plastových zariadení
  • K zlepovanie a kompletizácii zostáv modelov z 3D tlačiarní
  • K oprave nepodareného tlače (vďaka oprave nemusíme zadávať nový niekoľkohodinový tlač)

 

 

Všetky dodávané originálne materiály ako ABS, PLA, PVA, nylon a ďalšie nie sú nebezpečné ani toxické. Jedná sa o materiály používané pri výrobe bežných modelov pre deti, stavebníc, potravín alebo textilných výrobkov. Materiál je po veľmi krátku dobu horúci, preto je nutné byť opatrný a nedotýkať sa ho, kým neuschne. Neodporúčame nanášať tieto materiály na telo, ale na textil alebo papier ich bez problémov nanášať môžete.

 

 

Parametre a špecifikácie:

Adaptér:
Vstupné napätie: 100 - 240 V AC, 50 Hz
Výstupný výkon: 24 W, výstupné napätie: 12 V

3Dsimo:
Vstupné napätie 12 V
Hlučnosť: 21 - 30 dB

Obsah balenia:
3Dsimo
Zdroj napájania (pero nemá batériu - je dodávané s napájacím zdrojom)
Užívateľská príručka
15 metrov rôzneho materiálu vo strunách po 2,5 metroch.

Parametre a špecifikácia

Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!
Počet hláv
1 Hotovo!

Vlastnosti tlačového materiálu

Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!

Počet hláv

Počet hláv
1 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. 3DSimo nebo 3Doodler? Poradíte? Dárek pro 11-letého kluka.

Diskusia a poradňa k 3D pero 3Dsimo
Príslušenstvo pre 3D pero 3Dsimo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D pero 3Dsimo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Stift 3Dsimo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Stift 3Dsimo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3D toll 3Dsimo.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií