Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

3D Robotics IRIS + RTF kit + Gimbal

Zobraziť katalóg
3D Robotics IRIS + RTF kit + Gimbal
Dron - diaľkové ovládanie, stabilizovaný záves pre GoPro kameru (GoPro kamera nie je súčasťou), Li-Pol batéria 5100mAh, GPS
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CVI302 Produktové číslo:  8588006053012
3D Robotics IRIS + RTF kit + Gimbal 533,29 € Rozbalené

3D Robotics IRIS + RTF kit + Gimbal

3D Robotics IRIS + RTF kit + Gimbal je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Predstavujeme vám jednu z nejdômyslnejšie vymyslených kvadrikoptér na trhu ako v oblasti technického spracovania, tak aj v softvérovej podpore. Táto kvadrikoptéra spoločnosti 3D Robotics je určená pre poletovanie aj natáčanie videa a fotografovanie. Jej základom je škrupinový výlisok z odolného plastu, ktorý nesie veľmi kvalitné motory zaisťujúce vysoký výkon a nízku spotrebu, riadiacu elektroniku, pohonný akumulátor 5100 mAh a prípadné "užitočné zaťaženie".

Kvalitný profesionál

Profesionálna kvadrikoptéra je vhodná na prieskum terénu, záchranným operáciám, nadobúdaniu špionážnych fotografií a množstvu ďalších aktivít. Neoceniteľnú službu splní tiež pri natáčaní filmov alebo rôznych videí. Batérie poskytujú dostatočnú dĺžku letu a natáčanie. Tento stroj môžete bezproblémovo ovládať až do vzdialenosti 3 km od ovládača. Ak sa však dostane z dosahu ovládania, nemáte sa čoho báť. Kvadrikoptéra sa automaticky vráti na miesto štartu.

Jednoduché ovládanie

Používanie kvadrikoptéry vám uľahčí niekoľko prepracovaných letových funkcií. Veľmi oceníte možnosť ukotvenia stroja na určitej pozícii, kedy je stroj automaticky vyrovnávaný a vy sa môžete venovať obsluhe fotoaparátu či kamery.

Výbornú "čitateľnosť" polohy modelu zaisťujú LED svetlá na spodnej strane. Riadiaca jednotka samozrejme stráži napätie napájacieho akumulátora a v prípade potreby vám dá na vedomie, že je na čase pristáť.

Nadštandardná technológie

Táto úžasná kvadrikoptéra disponuje technológiami, ktoré nemajú ani niekoľkonásobne drahší konkurenti.

Ako príklad môžeme uviezť aplikáciu, ktorá je zadarmo na stiahnutie do vášho Android zariadenia a pomocou nej možno ovládať vašu kvadrikoptéru. Môžete si v aplikácii na mape určiť trasu, kadiaľ chcete, aby vaša kvadrikoptéra letela a potom už len sedieť a pozerať sa ako sama natáča snímky, ktoré ste chceli zaobstarať. Ďalšia možnosť, ktorú táto funkcia ponúka je napríklad určenie bodu záujmu, ktorý má kvadrikoptéra obletieť a nafilmovať. Táto voľba je perfektná napríklad k tvoreniu 3D modelov budov a rôznych oblastí, ktoré by ste z krajiny len ťažko filmovali. A to všetko bez vašej asistencie.

Ďalšiou úchvatnou inováciou je aj systém ako stvorený pre vášnivých cyklistov, lyžiarov, snowboardistov či surferov. Stačí mať pri sebe zariadenie s GPS vysielačom, ako je napríklad akýkoľvek moderný smartphone, zadať jeho sledovanie IRIS kvadrikoptére a potom už len smelo vyraziť na cestu. Kvadrikoptéra automaticky poletí za vami a bude vás celú dobu natáčať, bez toho aby ste ju museli akokoľvek ovládať.

Veľmi kvalitný stabilizovaný záves na kameru s ovládaním zo zeme.
Technológia Gimbal, vďaka striedavým motorom udržiava kameru v úplne stabilnej pozícii. Výsledné video tak nie je roztrasené, bez toho aby ho bolo nutné softvérovo upravovať.

Obsah balenia:

Elektronika
Autopilot hardware: Nová generácia 32-bit Pixhawk s Cortex M4 procesorom
GPS: uBlox GPS s integrovaným magnetometrom
Ovládač: PPM kompatibilný RC jednotka, FlySky FS-TH9x RC
Telemetria: 3DR Radio 433MHz
Operačný vzdialenosť: 3km
Doba letu: 16-22 minút v závislosti od zaťaženia

Komponenty
Vrtuľa: (2) multi-rotor 9,5 x 4,5 tiger samouťahovací proti smeru hodinových ručičiek otáčanie (2) multi-rotor 9,5 x 4,5 tiger samouťahovací v smere hodinových ručičiek
Motory: 920 kV
Držiaky: Integrovaný GoPro držiak s tlmičom vibrácií
Tarot gimbal s vlastnou IRIS + montážnou sadou
Batéria: 5100 mAh 3S

Obsah balenia:
Ready-to-fly IRIS + Kvadrokoptéra
Batéria a nabíjačka
Vysielačka FlySky FS-TH9x
RC vysielač s microUSB a USB káblom pre Android zariadenia a Notebooky.
Sada štyroch vysokých nôh
Sada náradia
Návod na obsluhu a predletový kontrolný zoznam
Tarot T-2D Brushless Gimbal Kit

Kamera nie je súčasťou balenia!

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Typ batérie ovládača
AA Hotovo!
Hmotnosť
1 282 g Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ batérie ovládača
AA Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 282 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kde nakoupit náhradní baterii do dronu a počet nabijeích hodin

Má tento dron aj prenos videa do mobilu či tabletu ak áno akú to dá vzdialenosť s prenosom videa. Vopred ďakujem za odpoveď.

Príslušenstvo pre 3D Robotics IRIS + RTF kit + Gimbal
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií