Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

40" NEC MultiSync P403

Zobraziť katalóg
40" NEC MultiSync P403
Doručenie na
predajňu zadarmo
Veľkoformátový displej – Public displej, S-PVA, LED podsvietenie, 16:9, FullHD 1920x1080, 4000:1, 550 cd/m2, 8ms GTG, HDMI, DVI-D, D-Sub, DisplayPort, LAN, RS-232C, slot OPS, repro 2x10W, vhodný pre prevádzku 24h denne, bez stojanu
1 039,54 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  WN352a1 Produktové číslo:  60003477
40" NEC MultiSync P403 1 039,54 € Rozbalené

40" NEC MultiSync P403

40" NEC MultiSync P403 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

LCD panel NEC P403 Public displej je ideálnym podnikovým zobrazovacím zariadením, kde prevádzková doba vyžaduje režim 24/7. Komunikujte so zákazníkmi v obchode, sledujte riadiacú miestnosť a všetko, kde je potrebná spoľahlivosť, flexibilita a nízke náklady na prevádzku. Vďaka integrovanej S-PVA obrazovke podsvietenej LED technológiou ponúka vynikajúcu kvalitu obrazu podporenú výkonnými reproduktormi. Špeciálny senzor dokáže detekovať diváka a ihneď upraviť na základe vzdialenosti jas, hlasitosť a vstupy alebo zvýšiť alebo znížiť výkon displeja a zabezpečiť úsporu energie.

Je exkluzívne vybavený NEC OPS slotom pre integráciu najrôznejších slotových riešení založených na novom OPS štandarde. Displej je tak možné rozšíriť o celý rad modulov vrátane rozlične výkonných PC, HDSDI vstupov/výstupov, Media Player s technológiou Widia, HDBase interface a celý rad iných riešení. Vďaka tomu má navýšené možnosti v použivaní. Vo výbave taktiež nájdete širokú paletu rozhraní, vrátane DisplayPort konektora, HDMI, DVI as ovládaním prostredníctvom siete LAN. K jeho ďalším prednostiam možno menovať aj podporu DICOM pre lekárske aplikácie či zábery v zdravotníctve (RTG snímky atď).

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" NEC MultiSync P403
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií