Rapture Rapture

40" Philips BDM4037UW

Zobraziť katalóg
40" Philips BDM4037UW
4,2 6 hodnotení
LCD monitor 4K Ultra HD 3840x2160, MVA, LED, 4ms, 60Hz, 300cd / m2, 4000: 1, 4x USB, 2x HDMI, 2x DisplayPort, D-SUB (VGA), Flicker-Free, Low Blue Light, VESA, Repro, strieborný
Kód:  WC130b82a Produktové číslo:  BDM4037UW/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Philips BDM4037UW

Plocha s uhlopriečkou 40" v Ultra HD rozlíšení poskytuje veľkorysý priestor pre tie najnáročnejšie pracovné projekty. Teraz sa vo všetkých častiach zorientujete jediným pohľadom, či už pracujete v CAD, používate grafické aplikácie alebo potrebujete mať pootváraných veľa okien na monitoring aktuálnych udalostí. Zakrivené vyhotovenie dovolí lepšie vnímať takú veľkú plochu aj na krátku vzdialenosť a vzbudí vašu produktivitu na maximum.

Kľúčové vlastnosti

  • Zakrivené vyhotovenie obrazovky
  • Ostrosť aj na veľkej ploche (Ultra HD)
  • Široké spektrum (viac ako miliarda farieb)
  • Presný obraz pri pohľade z uhlov
  • Potlačenie blikania pre menšiu únavu očí

Farby vo vašich službách

Vďaka zobrazovacej technológii VA a Ultra Wide-Color poskytuje panel mimoriadne široké spektrum farieb, kde nie je problém s prirodzenou reprodukciou odtieňov zelenej, živou červenou a hlbokou modrou. Aj keď hravo zvláda kancelárske použitie, jeho kvality obzvlášť vyniknú na živých fotografiách, filmoch i hrách a samozrejme v sofistikovaných grafických aplikáciách. Pripravené je uspôsobenie pre jednotlivé scenáre, kedy sa ďalej optimalizuje kontrast a sýtosť farieb pre dokonalý výsledok.

Efektívne zužitkovanie priestoru

Mamutia plocha priamo nabáda na využívanie viacerých okien súčasne. Preto je implementovaná funkcia MultiView, ktorá dokáže na jednej obrazovke vytvoriť štyri jednotlivé systémy v rozlíšení Full HD. Členenie Picture-by-Picture (PbP) sa perfektne hodí na bezpečnostné účely monitorovania aj pre spoluprácu viacerých zariadení naraz, ako je nap. notebook a stolový počítač. V režime Picture-in-Picture (PiP) sa zase môžete v malom okne pozerať napríklad na televízor z pripojeného settop boxu, zatiaľ čo pracujete.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisu produktu je uvedené UHD rozlišení 3840x2560. Ale v záložce s parametry je uvedeno maximální rozlišení 3840×2160. Co je správně?

Je to s antireflexnim povrchem?

Lze připojit k netu přes wifi?

Dobry den, mate v Holesovicich treba jiny podobny panel s technologii VA vystaveny? Tedy tak aby zakaznik mohl porovnat pozorovaci uhly proti treba IPS. Dekuji.

philips bdm 4037. Dá se tento monitor objednat v černém provedení? Lady

Ako uz bolo viackrat uvedene, v popise monitoru je uvedene nespravne rozlisenie "UHD 3840 x 2560".

tento monitor dává jen 3840x2160 máme tam pořádnou chybu chlapy a já si to kvůli tomu velkému rozlišené kupoval!!!

Dobry den, viete odporucit drziak, ktory je kompatibilny s tymto monitorom ked ho chcem pripevnit na stenu? vidim, ze v zadu ma miesto pre 4 skrutky

kde se dá monitor vidět v chodu ?

Zdravim je ten monitor dobry na ps4pro alebo radsej mam prejst na samsung tv ku6402 40"

12
Diskusia a poradňa k 40" Philips BDM4037UW
Príslušenstvo pre 40" Philips BDM4037UW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Philips BDM4037UW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Philips BDM4037UW.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií