Vyhraj lístky na EURO 2024

40 "Samsung UE40J6272

Zobraziť katalóg
40 "Samsung UE40J6272
4,6 26 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 101cm, PQI 600, Full HD (1920 x 1080), DVB-T2 / C / S2, H.265, 4x HDMI, 3x USB, CI +, DLNA, Wi-Fi, HbbTV, Micro Dimming Pro, PVR , Tiizen OS, Quad Core, športové mód, repro 2x 10W, energ. trieda A +
Kód:  WR457h56 Produktové číslo:  UE40J6272SUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40 "Samsung UE40J6272


Vychutnajte si dechberoucí obraz v pohodlí vašej obývačky. S televízorom Samsung UE40J6272 s uhlopriečkou 101 cm spoznáte, že aj za málo peňazí si vy i vaša rodina môžete užiť toľko zábavy, koľko len budete chcieť.

Kľúčové vlastnosti

  • Neprekonateľná ostrosť a hĺbka farieb
  • Obraz vo vysokom rozlíšení
  • HDMI výstupy pre podporu prenosu v HD kvalite
  • Môžete sledovať platený obsah bez set-top-boxu
  • Športový mód poteší fanúšikov futbalu a hokeja

Obraz bez poškvrny

Pre váš maximálny zážitok z výsledného obrazu spojili sily index kvality PQI 600 a funkcie Micro Diming pre. Spolu prepožičiavajú výslednému obrazu takú podobu, že na ňom nemáte šancu nájsť jediný kaz.

Rozlúčte sa s veteránom

Prenos v HD kvalite je úlohou ako pre štvoricu HDMI portov, tak pre DVB tuner, s ktorým chytíte aj satelitné vysielanie. Užite si svoje obľúbené relácie vo vysokom rozlíšení a zamávajte na rozlúčku zrnitému obrazu vášho starého televízora.

Rôznorodé relácie, ktoré si môžete nahrať

Zaspávate u svojich obľúbených detektívok a rozčuľuje vás, že nikdy nevydržíte až do odhalenia vrahovej identity? Nahrávajte si relácie na USB vďaka funkcii PVR a buďte u rozklíčování celej záhady pokojne až druhý deň, kedy budete opäť pri sile. Certifikácia CI + vám pre zmenu prinesie veľa nového obsahu, vďaka ktorému posuniete hranice zábavy o kúsok ďalej, a treba s najrôznejšími cestopisnými relácie precestujete všetky kúty sveta. Rýchlo, lacno a z pohodlia vlastného gauča.

Autentická športové stretnutia

Ak patríte k milovníkom športových stretnutí, vďaka módu "Sport" bude atmosféra každého z nich taká, ako by ste boli priamo na štadióne. O to sa postarajú okrem iného aj vysoko výkonné reproduktory s celkovým výkonom 20 W.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Operačný systém
Tizen Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
90,72 cm Hotovo!
Výška
58,56 cm Hotovo!
Hĺbka
28,81 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
53,65 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,31 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je S2 tuner této televize kompatibilní s DiseqC Usals, tedy umí otáčet parabolou satelitu? Děkuji za informaci.

Prosím jaký CA Modul mám u tohoto televizoru použít pro kartu freeSAT

Prosím jaký zásuvný modul,když mám kartu Skylink

Dobrý den,je u TV SAMSUNG UE40J6272 skutečně komprese H.265HEVC,je nutná po roce 2020 pro S2? Děkuji

Dobrý den, zajímalo by mě, zda-li se u tohoto televizoru (https://www.alza.cz/40-samsung-ue40j6272-d2930093.htm?catid=18852053#popis) dají vypnout v závorce zmíněná vylepšení(Pro váš maximální zážitek z výsledného obrazu spojily síly index kvality PQI 600 a funkce Micro Diming Pro. Spolu propůjčují výslednému obrazu takovou podobu, že na něm nemáte šanci najít jediný kaz.) Ptám se, protože jsem se dočetl, že u sledování filmů (což je v mém případě hlavní účel koupě televizoru) mohou být tato vylepšení na škodu. Rovněž by mě zajímalo, zda-li na tomto televizoru budou koukatelné filmy i z DVD nosičů, nebo zda-li je již obraz na této TV tak vyspělý, že by obraz z DVD vypadal uboze - což se vlastně váže na můj první dotaz ohledně vypnutí "vylepšovacích funkcí" obrazu. Předem děkuji za radu a přeji pěkný den.

Diskusia a poradňa k 40 "Samsung UE40J6272
Príslušenstvo pre 40 "Samsung UE40J6272 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Samsung UE40J6272. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40J6272. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40J6272. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40 "Samsung UE40J6272.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií