Vyhraj lístky na EURO 2024

40" Samsung UE40K5572

Zobraziť katalóg
40" Samsung UE40K5572
4,6 16 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 101 cm, FullHD 1920 × 1080, PQI 400, DVB-S2/T2/C, H.265/HEVC kodek, Tizen OS, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, DLNA, Wi-Fi, MHL, HbbTV, web prehliadač, PVR nahrávanie, Timeshift, Micro Dimming Pro, reproduktory 20 W, VESA 200 × 200, strieborný, energ. trieda A+
Kód:  WR185g8 Produktové číslo:  UE40K5572SUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Samsung UE40K5572


vypnuté
Platforma Tizen

Platforma Tizen

Operačný systém Tizen povznáša výkon smart televízorov na vyššiu úroveň. Ponúka rýchlejší štart, priamy prístup k televíznym programom a všetkým vašim aplikáciám vrátane HBO GO alebo Voyo.

vypnuté
Vyšší rychlost

Vyššia rýchlosť

Vnútri vášho televízora Samsung Smart TV tepe výkonný štvorjadrový procesor, takže reakcie na povely a spúšťanie aplikácií nastanú prakticky okamžite.

vypnuté
Samsung Easy Sharing

Jednoduché delenie sa o obsah

Technológia Samsung Easy Sharing uľahčuje zdieľanie obsahu medzi televízorom a mobilnými zariadeniami. Všetko je veľmi jednoduché a dokonale synchronizované.

vypnuté
Nová úroveň obrazu

Objavte novú úroveň televíznej reality

Full HD televízor od spoločnosti Samsung prináša neuveriteľne realistický a pohlcujúci zážitok zo sledovania. Svoje obľúbené televízne programy a filmy uvidíte v úplne novom svetle.

vypnuté
Technologie Ultra Clean View

Zvýšte kvalitu svojho obrazu takmer na úroveň Full HD

Technológia Ultra Clean View analyzuje váš obsah pokročilým algoritmom s cieľom vyfiltrovať a znížiť obrazový šum. Dokonca aj v prípade, že je zdrojové video nižšej kvality ako Full HD, si môžete užiť obraz, ktorý konkuruje Full HD štandardu.


Hlavné vlastnosti

  • Full HD rozlíšenie s mimoriadnou kvalitou obrazu.
  • Platforma Tizen ponúka skvelé aplikácie a prístup na internet pomocou integrovanej Wi-Fi.
  • Index kvality obrazu PQI-400.
  • Podpora nového štandardu pozemného digitálneho vysielania DVB-T2.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Samsung UE40K5572

Hlbší kontrast

Zažite ten najrealistickejší zážitok zo sledovania, aký je na televízore s plochou obrazovkou možný, vďaka technológii Contrast Enhancer. Táto technológia inteligentne upravuje kontrast v jednotlivých častiach obrazovky a vytvára tak dramatický efekt.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Hlubší kontrast
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sledujte filmy z USB

Sledujte filmy z USB flash disku

Vďaka technológii ConnectShare Movie stačí k televízoru pripojiť USB flash disk či pevný disk a budete si môcť ihneď užívať svoje filmy, fotografie alebo hudbu. Teraz si na televízore môžete vychutnať širokú škálu obsahu priamo z pohodlia obývačky.

Podpora vlastnej zábavy

Integrovaný modul Wi-Fi vám umožní pripojiť váš smart televízor na internet bez zamotaných káblov. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu si teraz môžete vychutnať výnimočný dizajn vášho televízora. Ten dokonca podporuje populárne video služby HBO GO, Voyo, Netflix a pod. 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Aplikace
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
91,76 cm Hotovo!
Výška
60,4 cm Hotovo!
Hĺbka
25,07 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
53,92 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,51 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak se v oblíbených kanálech změní pořadí TV stanic? Jak se TV "donutí" aby brala v potaz oblíbená stanice. V seznamu oblíbených jsem je sice přesunul, ale stále si "drží" soje čísla. Takže se prakticky nic nezměnilo. Při sledování TV se po přepnutí přepne na kanál, nikoli z oblíbených, ale ze všech naladěných, včetně rádií. A to přesto, že mám zvolené oblíbené.

Dobrý den, naladila se mi televize Samsung UE32K5572 -všechny programy jdou jako na 6-7 let starém Samsungu - mimo CT1 HD, CT2 HD, CTsport HD tj. jediné programy HD nefungují což mi u HD televize připadá zvláštní. Starý Samsung /také HD/ je ladí bez problémů? Děkuji za odpověď.

Tahle televize je v Datartu a T.S.Bohemii levnější o 2000kč!

Dobrý den, má tato televize v menu možnost sledovat voyo?

Dobrý den, nejde hbb tv, na zmáčknutí červeného tlačítka odpoví "není k dispozici" a to jak na T1 i T2 na žádném kanále. SW aktuální. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, podporuje prosím Vás tento TV DIGI CA Modul a zvuk vo formáte AAC?

Dobrý den, Jde k teto televizi připojit herní konzole jako jsou Playstation nebo Xbox ?? diky za odpoved

Dobrý den , dá se tato televize pověsit na zeď pomoci držku ? Nebo na to není konstrukčně přizpůsobena a musí stát na stojanu ? Děkuji za odpověď

Ešte by som chcel poznať názor či zakúpiť full hd, alebo 4k uhd (len 40´´wifi a dvb-s2) aké sú kladné a záporné veci u týchto rozlíšení...skúste opísať, ako pôsobí zobrazenie na živo pri klasickom filme, alebo napr. pri hokeji a.p. dík za názory...už mesiac zvažujem či full hd, alebo už 4kuhd???...

Dobrý deň, aký je rozdiel v týchto modeloch tv, samozrejme nemyslím v cene, ale v tech. parametroch: 40 "Samsung UE40K5502 40" Samsung UE40K5572 40 "Samsung UE40K5602? A ktorý mi najviac z nich doporučíte? moje parametre, aby spĺňal sú: full hd, wifi, nie prehnutá a, aby mal už zabudovaný satelitný tuner a tak som nemusel už nič dokupovať. ĎAKUEJM

12
Diskusia a poradňa k 40" Samsung UE40K5572
Príslušenstvo pre 40" Samsung UE40K5572 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Samsung UE40K5572. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40K5572. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40K5572. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung UE40K5572.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií