Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

40" Sony Bravia KDL-40W705C

Zobraziť katalóg
40" Sony Bravia KDL-40W705C
4,9 37 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 102 cm, Motionflow XR 200 Hz, Full HD 1920 x 1080, DVB-S2/S/T2/T/C, 4x HDMI, 2x USB, Scart, LAN, CI+, MHL, domáca sieť, WiFi, HbbTV, webový prehliadač, energ. trieda A+
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WS1040k4 Produktové číslo:  KDL40W705CBAEP Stránky výrobcu
40" Sony Bravia KDL-40W705C 448,13 € Rozbalené

40" Sony Bravia KDL-40W705C

40" Sony Bravia KDL-40W705C je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.


Nevyhnutný luxus, tenké vyhotovenie


Doprajte si hodnotnejší zážitok zo sledovania s úchvatnou kvalitou obrazu Full HD v tenkom a elegantnom vyhotovení. Užívajte si ponuku inteligentnejších funkcií televízora s bezproblémovým a intuitívnym prístupom k širokej ponuke aplikácií, hier, filmov, internetových videí a ďalšieho obsahu.

S pokročilými technológiami, vďaka ktorým je všetko, čo sledujete, ostrejšie, plynulejšie a realistickejšie, je odlišnosť televízorov BRAVIA jasná. Veľa technológií zdokonaľujúcich obraz aj zvuk navodí špičkovú atmosféru kinosály u vás v obývacej izbe.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-40W705C

Úchvatné detaily z akéhokoľvek zdroja

Technológia Sony s vysokým výkonom spracovania obrazu zvyšuje rozlíšenie každého pixelu. Jednotlivé časti každého záberu sú analyzované a porovnané so špeciálnou obrazovou databázou. Redukcia šumu pomocou technológie X-Reality PRO znižuje rôzne typy šumu pri analógových a digitálnych televíznych signáloch, DVD a Blu-ray diskoch a dokonca aj pri digitálnych fotografiách.


Smartfón na veľkej obrazovke

Zobrazujte na obrazovke televízora médiá a aplikácie zo smartfónu pomocou kábla MHL (Mobile High-Definition Link). Prezerajte si videá a fotografie v kvalite HD a využívajte aplikácie na veľkej obrazovke alebo prostredníctvom reproduktorov televízora počúvajte skladby mp3. Jediným káblom sa pripojíte k televízoru BRAVIA a pritom dobíjate batériu telefónu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-40W705C

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-40W705C

Motionflow XR na plynulé zobrazenie akčných scén

Užívajte si hladké a ostré detaily aj vo veľmi rýchlych scénach vďaka technológii Motionflow XR. Táto inovatívna technológia vytvára a vkladá zábery aj medzi tie pôvodné. Porovnáva najdôležitejšie vizuálne faktory v rade záberov a potom vypočíta zlomok sekundy, kedy v sekvenciách chýba akcia.

Režimy zahŕňajú aj vkladanie čierneho záberu, ktorý zaistí naozaj filmový obraz bez rozmazania.


X-Reality PRO: Objavte znova každý detail

Zoznámte sa s úžasným svetom výnimočnej čistoty obrazu všetkého, čo sledujete. Výkonná technológia na spracovanie obrazu jedinečným spôsobom vylepšuje každý pixel.

Jednotlivé časti každej scény sú analyzované a porovnávané so špeciálnou obrazovou databázou, ktorá sa venuje samostatne štruktúre, kontrastu, farbe a okrajom obrazu. Užite si výrazne obmedzený obrazový šum vo všetkom, čo sledujete.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-40W705C

Vychutnajte si svoje chvíle slávy s funkciou Photo Share

Podeľte sa o fotografie prostredníctvom televízora BRAVIA a vaši priatelia si z nich budú môcť uložiť tie najobľúbenejšie. Bezdrôtové prenosy vo vašej sieti sú rýchle a stabilné. Fotografie možno prenášať v pôvodnej veľkosti pomocou smartfónov so systémom Android (Android 2.3 a novšie) alebo iOS (iOS5 a novší). Nepotrebujete pripojenie na internet ani žiadne aplikácie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-40W705C

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-40W705C

Premeňte televízor na digitálny rekordér: ZÁZNAM USB HDD

Ukladajte si obľúbené televízne programy na externý pevný disk USB a prehrávajte si ich, kedy sa vám to hodí. Funkcia záznamu USB HDD umožňuje nahrávanie digitálneho vysielania jedným dotykom alebo na základe nastaveného časovača na pripojené zariadenie USB HDD s kapacitou až 2 TB.

Pri sledovaní stačí stlačiť tlačidlo nahrávania. Záznam bude automaticky ukončený pri skončení programu.


Tenké vyhotovenie na ľahšie upevnenie na stenu

Tenké vyhotovenie s minimalistickými rámčekmi sa ľahko začlení do obývacej izby a umožní ľahšie zavesenie na stenu. Môžete sa teda venovať zábave s obrazom takmer od okraja k okraju. Ide o dokonalé spojenie formy a funkcie, ktorého výsledkom je pohlcujúci zážitok zo sledovania.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-40W705C

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-40W705C

Stvorené na počúvanie: Režim CLEARAUDIO+

Zvuk rovnako živý ako obraz. Technológia CLEARAUDIO+ dokáže vyladiť zvuk televízora na pôsobivý, citovo obohacujúci zážitok, ktorý vás zdanlivo obklopí. Počúvajte hudbu, dialógy a priestorové efekty s väčšou čistotou a zreteľne bez ohľadu na to, čo práve sledujete.

Reproduktor s technológiou Bass Reflex vytvára čistý, bohatý zvuk od jasných výšok po mohutné hĺbky.

Kompletnú špecifikáciu nájdete nastránkách SONY.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
92,4 cm Hotovo!
Výška
57,9 cm Hotovo!
Hĺbka
17,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
54 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,1 kg Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, již dvakrát zde byl položen dotaz na kodek DBT2-HEVC a vy jste následně odpověděl že bohužel jej nemá ale v parametrech máte uvedeno u DBT-2 - ANO - udělejte v tom tedy jednoznačně jasno. Děkuji

Dobrý deň, chcela by som sa informovať na typ klávesnice k tomuto TV. Bohužiaľ sme skúsili niekoľko a vždy vyhodilo hlášku "toto zariadenie USB nie je podporované". Veľmi pekne ďakujem za pomoc.

Dobrý den, zajímám se o TV 40" Sony Bravia KDL-40W705Ca mám k ní dotaz, obsahuje TV aplikace např. Skype popř. dá se stáhnout? Hledám k této TV webkameru, můžete mi prosím dát nějaké typy webkamer, které k této TV pasují? Mimo hlavní dotaz, nemám zkušenosti se Sony TV, jsou kvalitní, bezporuchové popř. mají ve své cenové relaci lepší konkurenci? Např. Samsung, Panasonic? Děkuji mnohokrát Lukáš Kretek

Dobrý den, již vlastníme 43" Sony Bravia KDL-43W755C. K jejímu ovládání používáme Logitech K400.. Dnes jsme koupili Sony Bravia KDL-40W705 také s touto klávesnicí, ale po jejím připojení se zobrazí hláška "toto zařízení USB není podporováno". Jakou wireless klávesnici lze teda použít? Tuto druhou K400 budu muset v případě jejího nevyužití vrátit (doufám že 14 denní lhůta pro vrácení zboží se na ní vztahuje) .. Děkuji

Príslušenstvo pre 40" Sony Bravia KDL-40W705C
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií