Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

40" TCL 40S615

Zobraziť katalóg
40" TCL 40S615
4,7 18 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 102cm, Full HD, PPI 400 (50Hz), Direct LED, HDR10, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 1.5, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO Max, Steam Link, Voyo, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 100×100, repro 16W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti E
Kód:  WK690b14 Produktové číslo:  40S615 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" TCL 40S615



40" HDR TV poháňaný najpokročilejším systémom Android TV


Nadchnite sa televízorom s umelou inteligenciou

Televízor TCL 40S615 v sebe snúbi útly moderný dizajn, HDR kvalitu obrazu a najpokročilejší systém Smart TV: Android TV. Tento model bol navrhnutý pre tých, ktorí nepristúpia na kompromis medzi eleganciou, kvalitou obrazu a spôsobmi prístupu k ich obľúbenému obsahu. Ľahko zapadne do vášho interiéru a prinesie zábavu s obľúbenými programami všetkým členom vašej rodiny. Sledujte filmové hity, streamujte aplikácie a hrajte hry pre viacerých hráčov. So vstavaným Google Asistentom* toho môžete urobiť oveľa viac a rýchlejšie. Môžete mu klásť otázky, nechať ho vyhľadať najlepšie programy, ovládať domáce smart zariadenia, a to všetko iba hlasom.

TCL 32S615 ANDROID SMART LED

HDR: Zlepšený kontrast, farby a detaily


HDR vám umožní výrazne širší rozsah kontrastu i farieb. HDR verne reprodukuje svetlé aj tmavé odtiene pomocou presných farieb a väčšieho detailu obrazu.

Picture Performance Index (PPI) umožňuje hodnotenie kvality obrazu pomocou kľúčových kritérií: rozlíšenie, kontrast, pohyb a typ obrazovky. Televízor TCL 40S615 kombinuje pokročilé technológie spracovania obrazu (HD Ready, HDR, Micro Dimming), čím získava hodnotu PPI 300.

TCL 32S615 ANDROID SMART LED

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jasný a silný zvuk s Dolby Audio


Dolby Audio je zárukou kvality zvuku, ktorú očakávate, či už sa pozeráte na filmy, televízne programy, online videá, alebo koncerty.

S vysoko kvalitným, dynamickým, priestorovým zvukom Dolby Audio si svoje programy vychutnáte najlepšie.

TCL 32S615 ANDROID SMART LED

Android TV: najpokročilejšia verzia na jednoduché a neobmedzené sledovanie zábavy


S Android TV TCL 40S615 máte váš obľúbený obsah vždy na dosah ruky. Či už hľadáte nový seriál, ktorý chcete sledovať, alebo chcete len pokračovať tam, kde ste naposledy skončili, nájdete presne to, po čom túžite.

V obchode Google Play pre Android TV vyberajte z množstva aplikácií, či už vás zaujíma Netflix, YouTube, alebo napríklad najnovšie hry.

Zoznámte sa s funkciou Google Asistent


Pýtajte sa svojho Google Asistenta. Je to váš osobný Google, vždy pripravený pomôcť s viac ako miliónom činností. Povedzte, čo má robiť. Spýtajte sa ho na predpoveď počasia na zajtra, nájdite koncert svojho obľúbeného speváka a mnoho ďalšieho.

Google Asistent nie je v určitých krajinách a jazykoch k dispozícii. Asistent Google vyžaduje pripojenie k internetu. Na pripojenie sa môžu vzťahovať poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb sú závislé na službe, zariadení a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach.

TCL 32S615 ANDROID SMART LED

Hlasové vyhľadávanie Google


Povedzte jednoducho, čo chcete. Vďaka hlasovému vyhľadávaniu Google môžete vyhľadávať hlasom po stlačení tlačidla. Stlačte tlačidlo a povedzte „Family Guy“. Android TV TCL 40S615 vyhľadá najnovšie epizódy, videá na YouTube a mnohé ďalšie.

Vstavaný Chromecast & T-Cast


S Android TV TCL 40S615 a vstavaným Chromecastom môžete jednoducho a rýchlo prehrávať fotografie, video, hudbu a ďalší obľúbený obsah z vášho obľúbeného zariadenia priamo na televízor. Funguje s väčšinou bežných zariadení, vrátane iPhone®, iPad®, telefónmi a tabletmi Android, Mac®, Windows® a Chromebook.

Pre mobilné zariadenia bežiace na operačnom systéme Android a iOS ponúkame našu T-Cast aplikáciu, ktorá združuje možnosti zdieľania a zároveň ovládania TV TCL 40S615 pomocou mobilného zariadenia.

TCL 32S615 ANDROID SMART LED

YOUTUBE: Teraz k dispozícii v HDR kvalite


Pomocou YouTube môžete sledovať najobľúbenejšie hudobné videá, videohry a populárne zábavné programy, alebo napríklad správy a podobne. Prihláste sa na odber svojich obľúbených kanálov, sledujte ich na ľubovoľnom zariadení, alebo ich zdieľajte s priateľmi. YOUTUBE je teraz dostupný aj v 4K HDR kvalite.

TCL 32S615 ANDROID SMART LED

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Netflix: Teraz k dispozícii v HDR kvalite


Na Netflixe, jednom z najväčších svetových internetových TV kanálov, si každý nájde to svoje. Sledujte programy prispôsobené priamo pre vás, vrátane originálnych seriálov a ocenených filmov a dokumentov z dielne spoločnosti Netflix.

Aj Netflix je teraz dostupný v 4K HDR.

TCL 32S615 ANDROID SMART LED

Hry Google Play


Android TV TCL 40S615 prináša nový spôsob hrania hier pre Android na vašej veľkej obrazovke. Začnite hru na svojom televízore a pokračujte na svojom telefóne, keď ste práve na cestách.

Hrajte zábavné hry s rodinou a priateľmi na televízore pomocou diaľkového ovládača, alebo telefónu. Alebo zapojte až štyri herné ovládače (predávajú sa samostatne) a hrajte hry pre viacerých hráčov.

TCL 32S615 ANDROID SMART LED

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Tenký a úzky dizajn


Dizajn modelu TCL 40S615 dokonale kombinuje funkcie a tenký, elegantný dizajn v praxi. Tenký rám vytvára nádych krásy a čistoty, krajšie, než ste si predstavovali.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
37 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
65 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
37 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
65 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!
Maximálny jas
270 nit Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
90,09 cm Hotovo!
Výška
57,41 cm Hotovo!
Hĺbka
17,99 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
51,63 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,41 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
90,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,55 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Doteď mi normálně šlo přehrát cokoliv na aplikaci HBOGo, ale dnes mi to neustále hází chybu, že to nejde a na konci je "5.1". Nemůže to být zastaralou verzí Android u televize? Případně nějaká rada? Děkuji.

Dobrý den, je tato televize vhodná na připojení k Xbox oneS.

Dobrý den, tahle televize má kromě jiného: Bezdrátové připojení WiFi , Bluetooth , Párování s mobilním zařízením. Dále má Sluchátkový výstup, Digitální optický/Digitální audio výstup. Otec velice špatně slyší a nová televize se de fakto kupuje jen proto, že na té staré je "vyviklaný" klasický sluchátkový výstup. Jinak je v pořádku. Tak se ptám jestli je možné přes Bluetoth připojit klasická bezdrátová sluchátka a co potom udělá klasický zvuk televize. Zůstává a jde normálně ovládat? Nebo je nutné pořídit DAC převodník třeba AQ AC01DA? Ale jak potom připojím bezdrátová sluchátka?

Dobrý den, tato TV má pouze jeden USB vstup? Lze připojit USB hub, aby se zvýšil počet USB konektorů fungujících s televizí? (Přijímač bluetooth klávesnice, více USB flash, atd...)

Dobry den, je mozne do teto Tv stazeni Sledovani Tv a sledovat tak televizi po wifi ci Lan kabelu bez nutnosti pripojeni anteny?

Dobrý den, délka napájecího kabelu? Díky.

Dobrý den. Chtěl bych zakoupit tv TLC v rozměru 40". Bohužel nikde nejsem schopný dohledat rozdíl (kromě ceny) mezi S615, 40S5200 a 40S6200. Ty poslední dva typy nejsou ani na oficiálních stránkách TLC uvedeny. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, nepodařilo se mi z Google play do TV TCL nainstalovat prohlížeč Google Chrome a aplikaci iVysílání ČT. Je to tak blokováno záměrně, nebo je tam nějaké jiné omezení ? Děkuji za odpověď

Chci se zeptat kdy bude aplikace O2rv k dispozici a chci poradit jestli se da vypnout kontrolka/ bile svetlo/ pri vypnutem tv, dekuji

Dobrý den. Píšete, že součástí balení je klasický ovladač. Dá se přes něj dostat na Netflix, YouTube apod.? Přeji Vám krásný zbytek dne.

123...
Diskusia a poradňa k 40" TCL 40S615
Príslušenstvo pre 40" TCL 40S615 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" TCL 40S615. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" TCL 40S615. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" TCL 40S615. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" TCL 40S615.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií