Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

42" NEC MultiSync V423

Zobraziť katalóg
42" NEC MultiSync V423
3,5 2 hodnotení
Veľkoformátový displej - Public display, S-IPS, LED podsvietenie, FullHD 1920x1080, 1300:1, 450cd/m2, HDMI, DVI-D, D-Sub, DisplayPort, LAN, RS-232C, slot STV2 OPS, repro 2x8W, prevádzkový čas do 16 h denne, bez stojanu
Kód:  WN350a0 Produktové číslo:  60003397

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

42" NEC MultiSync V423

LCD panel NEC MultiSync V423 je ideálnym podnikovým a prezentačným zobrazovacím zariadením, kde prevádzková doba neprekračuje režim 16/7. Komunikujte so zákazníkmi v obchode, s kolegami v konferenčnej sále a pod. Vďaka integrovanej S-IPS obrazovke podsvietenej EDGE LED technológiou ponúka vynikajúcu kvalitu obrazu podporenou výkonnými reproduktormi. Vďaka novej technológii podsvietenia je oproti predchádzajúcim modelom významne znížená spotreba elektrickej energie, hmotnosť a hĺbka displeja. Optimálnu mieru jasu nastavuje programovateľný senzor okolitého osvetlenia.

Je exkluzívne vybavený NEC STv2 OPS slotom pre integráciu najrôznejších slotových riešení založených na novom OPS štandarde. Displej je tak možné rozšíriť o celú radu modulov vrátane rozlične výkonných PC, HDSDI vstupov/výstupov, Media Playeru s technológiou Widia, HDBase interface a celého radu iných riešení. Vďaka tomu má navýšené možnosti v použití. Vo výbave ďalej nájdete širokú paletu rozhraní, vrátane DisplayPort konektora, HDMI, DVI a s ovládaním prostredníctvom siete LAN s podporou SNMP. Z jeho ďalších predností možno menovať podporu DICOM pre lekárske aplikácie či možnosť HW kalibrácie farieb.

Doplňujúce informácie:

Sloty:
Technológia: STv2 (kompatibilný s normami Intel/NEC OPS)
Zapínací prúd: max 10 A
Spotreba energie: max 61 W
Napätie/Prúd: 16/4 V/A

Reproduktory:
2x 10 W

Špeciálne funkcie:
Digitálna slučka pre reťazenie signálu; FREE DisplayNote Presenter; Funkcia Scheduler; Hardvérová kalibrácia farieb; Kopírovanie nastavení profilu displeja cez RS232; Nastavenie názvu vstupu; NaViSet Administrator 2; Ovládanie ventilátorov užívateľom alebo automatickým režimom; PIN na ochranu proti krádeži; Podpora DICOM zobrazenie; Rotácia OSD menu v portrétnej orientácii paneli; Rýchle prepínanie vstupov; Rôzne možnosti zobrazenia obrazu v obraze; Šetrič obrazovky; TileMatrix (10 x 10); Užívateľom definované prioritné vstupy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 42" NEC MultiSync V423 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" NEC MultiSync V423. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 42" NEC MultiSync V423. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 42" NEC MultiSync V423. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 42" NEC MultiSync V423.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií