Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

43" LG 43LH615V

Zobraziť katalóg
43" LG 43LH615V
5 3 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 108cm, FullHD 1920x1080, PMI 900, DVB-S2/T2/C, H.265/HEVC kodek, WebOS 3.0, 3x HDMI, 2x USB, CI, LAN, DLNA, WiFi, Miracast, WiDi, web prehliadač , PVR nahrávanie, direct LED panel, repro 20W, VESA 200x200, energ. trieda A++
Kód:  WK608f92 Produktové číslo:  43LH615V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" LG 43LH615V


LG SMART TV s webOS 3.0

LG Smart TV s operačným systémom webOS 3.0 je navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchší, prinášal vzrušujúci zážitok zo sledovania, ľahko sa ovládal a jeho používanie bolo navyše zábavné. Teraz všetko, čo musíte urobiť, je uvoľniť sa, pretože televízny zážitok s webOS 3.0 je lepší ako kedykoľvek predtým. 


Triple XD Engine

Triple XD Engine prináša vyššiu úroveň dokonalosti farieb, kontrastu a jasu na získanie tej najlepšej kvalitu obrazu a výkon.


Vstavané WiFi

LG Smart TV má zabudovaný čip WiFi, ktorý vylepšuje možnosti konektivity a prístup k televízoru. Vďaka jednoduchšej a rýchlejšej konektivite prostredníctvom WiFi si môžu teraz diváci spestriť sledovanie televízie. 


Picture Wizard III

Picture Wizard III umožňuje ľahko upravovať vlastnosti obrazu, ako je úroveň čiernej, farba, farebný odtieň, ostrosť a podsvietenie.


Virtual Surround Plus

Virtual Surround Plus vylepšuje zvuk a vytvára efekt priestorového zvuku. Vychutnajte si bohatší vylepšený zvuk bez ohľadu na typ sledovaného obsahu. 


Clear Voice III

Clear Voice III zvyšuje kvalitu zvuku tak, že oddeľuje ľudské hlasy od okolitého zvuku, a tým vám prináša jasný a ostrý zážitok z počúvania. S funkciou Clear Voice III sa môžete sústrediť na obsah bez rušivých elementov. 


vypnuté
Dynamické PMI 900

Dynamické PMI 900

Picture Mastering Index vytvára živé a dokonale fluidné video prostredníctvom pokročilej technológie obrazu od LG, ktorá zaisťuje väčší jas, lepšie farby a výraznejší kontrast. 

vypnuté
Miracast / WiDi

Miracast/WiDi

Zobrazujte obsah zo svojich inteligentných mobilných zariadení na veľkej obrazovke televízora LG pomocou funkcie zrkadlenia obrazu cez WiDi a Miracast. Svoj obsah teraz môžete zdieľať bez problémov a bez obmedzenia.

vypnuté
internetový prehliadač

Internetový prehliadač

Vďaka internetovému prehliadaču možno využiť televíziu ako počítač. Pri surfovaní na internete môžu používatelia pohodlne nájsť hľadaný obsah ľahšie a rýchlejšie, a to vďaka intuitívnemu šikovnému prostrediu. 

vypnuté
Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection umožňuje divákom ľahko si vychutnať obsah inteligentného telefónu na televízore. Pomocou WiFi pripojenia si môžu púšťať hudbu a video aplikácie na veľkej obrazovke. 


vypnuté
nahrávajte TV

Nahrávajte TV

Stačí jednoducho pripojiť USB disk a môžete okamžite nahrávať svoje obľúbené televízne programy na neskoršie pozretie.

vypnuté
USB-HID

USB-HID

Vďaka rozhraniu USB-HID môžete k televízoru pripojiť klávesnicu a myš na pohodlnejšiu obsluhu prostredia a webového prehliadača.

vypnuté
DLNA

DLNA

Vďaka pripojeniu k početným certifikovaným prístrojom DLNA, odkiaľkoľvek u vás doma, môžete poslať svoje obľúbené médiá na veľkú obrazovku úplne bez kábla.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,4 cm Hotovo!
Výška
62 cm Hotovo!
Hĺbka
19,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
57,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,94 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,45 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den prestal mi na ovladaci jit tlacitka zvuku +,- a vypnuti zvuku,ale kdyz poklikam na vypnuti zvuku nabehne mi nabidka menu je mozne ze to je nejak zablokovane nebo stim musim do prodejny na reklamaci dekuji.

Je možné připojit a přehrávat na televizi USB 3.0 nebo externí disk?

Dobrý den, jakou rozteč má stojan televize mezi sebou? Děkuji

Dobrý den, je v balení k této TV i magic remote? Nebo je potřeba dokoupit dodatečné příslušenství? Děkuji za odpověď

Máte tu napsaný , že tv podporuje DLNA. Nepřišel jsem na to, jak se připojit na DLNA server. Ostatní televize jsou bez problémů. Jak je to?

Kolika jadrový procesor má prosím Vás tahle televize?

Dobrý den, nepochopila jsem, jakým způsobem změnit čísla kanálů u jednotlivých programů. Prý označit a pak zmáčknout "přesunout" - ale žádné tlačítko "přesunout" jsem nenašla. Může mi někdo polopatě vysvětlit, jak se to dělá? Očekávala bych tištěný manuál, kde bych se to určitě dočetla. Manuál není ani na webu LG. No aspoň vím, že TV nemám dávat na kamna a jak se dávají baterky do dálkokvého ovladače.....

Aká je rýchlosť odozvy tejto TV v ms? Ďakujem

Diskusia a poradňa k 43" LG 43LH615V
Príslušenstvo pre 43" LG 43LH615V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" LG 43LH615V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" LG 43LH615V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" LG 43LH615V.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií