PET Vyhraj lístky na EURO 2024

43" LG 43NANO76

Zobraziť katalóg
43" LG 43NANO76
4,1 14 hodnotení
Televízor SMART, 109cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 200×200, repro 20 W, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Varianty
Kód:  WK612b041b Produktové číslo:  43NANO763QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" LG 43NANO76


Túžite po tom zažiť aj vo svojom domove filmovú atmosféru, ktorú ponúka kino? Potom by vašej pozornosti nemal uniknúť televízor LG. Prežite ohromujúci vizuálny zážitok vďaka technológii NanoCell a podpore formátov HDR10 a HLG. Preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú skutočným potešením. Priaznivci rýchlych scén si prídu na svoje vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najväčších herných fanúšikov. Vynikajúci obraz je doplnený ohromujúcim zvukom v podaní 20W reproduktorov. Smart TV LG využíva pokročilý operačný systém WebOS a jeho dizajn vás okamžite zaujme. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu použijete držiak VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač nájdete v balení.

Televízor 43
Televízor 43

Kľúčové prednosti televízora 43" LG 43NANO76

  • Úžasnú filmovú atmosféru, ktorú poznajú len návštevníci kina, prináša televízor LG
  • Skvelé obrazové zážitky vám predvedie technológia NanoCell a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Milovníci dynamických scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete prekvapení zvukom 20W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva novodobý operačný systém WebOS
  • Nechýba ani podsvietenie Direct LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Bezchybný zvuk má na starosti Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV a Amazon Prime Video

Výnimočne ostrý obraz televízora

Posaďte sa a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke. Televízor LG vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, čo umožní sledovať vaše obľúbené filmy a programy bez straty kvality. Technológia Direct LED umožňuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa aktívne prispôsobuje obsahu obrazu a zaisťuje optimálny kontrast a živé podanie farieb.

Televízor 43
Televízor 43

NanoCell na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia NanoCell TV ponúka pohlcujúcu zábavu. NanoCell technológia zaručuje široký pozorovací uhol, obraz tak bude pôsobivý a čistý aj pri sledovaní z rôznych uhlov.

Podporuje formáty HDR

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Presnejšie ide o technológiu HDR10 a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom.

Televízor 43
Televízor 43

Dosiahnite víťazstvo v hrách vďaka televízoru LG

So vstavanými hernými funkciami získate výhody proti súperom. Dobrá grafická kvalita, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie sú pri hraní nesmierne dôležité. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie skutočne zážitok. Televízor LG pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Najnovší operačný systém prináša neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Môžete tak využívať bezdrôtovú technológiu, zrkadlenie či hlasové povely. Navyše môžete zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak bude nenahraditeľným radcom v oblasti televíznej elektroniky. Rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú najmä najmladší diváci. Rýchlo si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez potreby vyťukávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia teraz budete ovládať jediným inteligentným ovládačom. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vybraná streamovacia platforma.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Pomocou pridanej funkcie HbbTV sa televízor premení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje personalizovať sledovanie televízie a využívať ďalšie online možnosti bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Skúste tiež ovládanie televízora pomocou gest. To vám umožní upravovať hlasitosť, prepínať kanály aj prechádzať menu. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí. Zaujímavou funkciou je prehrávanie 360° videa. Môžete si takto pozrieť video z každej perspektívy. Tým získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali skryté v bežnom videu.

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami televízora

NanoCell televízor LG si vás získa pre svoje multimediálne funkcie. Pokiaľ nestíhate sledovať svoj obľúbený program, nahrajte si ho prostredníctvom USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás televízny program prestane baviť, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a pustite si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho skenovania rýchlo a účinne identifikuje dostupné televízne a rozhlasové kanály. Za pomoci základného hotelového režimu je možné nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti alebo ďalších funkcií.

Rozmery:

62,9 × 96,7 × 24,9 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

56,4 × 5,77 cm (V × H)

Hmotnosť:

10,3 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
54 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
82 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
54 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
82 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,7 cm Hotovo!
Výška
62,9 cm Hotovo!
Hĺbka
24,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,77 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
73,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
20 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké kodeky umí přehrát a jak velký HDD mohu připojit do USB?

Dobrý den koupil jsem TV 43NANO763QA ,když se díváte na přímo přesně na střed TV tak je obraz pěkný vše super ,ale stačí se hlavou posunout cca o 30 cm barvy trochu už trošku blednou a cca po 1,5 metrech od středu TV barvy vybledlé už není obraz pěkně barevný ,zesvětlá nad 2.5m barvy hodně vybledlé a co je na obrazovce bílé světlé tak to už není hezké . Jedině mě napadá že by tato TV měla VA panel (displej) což u 43 (109cm) není ale obvyklé. Co jsem tak, ale hledal na netu tak by to měla být IPS, ale podle mého popisu VA :-) Všichni výrobci by měli uvádět typ panelu a svítivost v nitech. Jaký má tato TV panel IPS nebo VA? ...VA obrazovka > Výrazně lepší kontrast , lepší podání černé, horší pozorovací úhly....IPS obrazovka > horší kontrast , horší podání černé , výrazně lepší pozorovací úhly

Diskusia a poradňa k 43" LG 43NANO76
Príslušenstvo pre 43" LG 43NANO76 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" LG 43NANO76. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" LG 43NANO76. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" LG 43NANO76. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" LG 43NANO76.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií