AP+ nový vizuál PET

43" LG 43UM7000PLA

Zobraziť katalóg
43" LG 43UM7000PLA
4,9 16 hodnotení
Televízor SMART LED, 109cm, 4K Ultra HD, TrueMotion 1600 (50Hz), Direct LED, HDR10 a HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, WiFi, DLNA, Miracast, herný režim, Netflix, HBO GO, Voyo, WebOS 4.5, VESA 200×200 mm, repro 20W, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WK607h3a1 Produktové číslo:  43UM7000PLA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" LG 43UM7000PLA


Pre športové aj filmové zážitky je najlepšie staviť na televízor s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Úplne dostačujúca veľkosť uhlopriečky 43 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je ideálnou voľbou do väčších aj menších izieb. Rozlíšenie TV 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia LCD LED za pomoci svetelnej diódy sa zaručuje za meniteľný odtieň bielej po celej ploche obrazovky. Technológia smart TV predstavuje možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií.

Televízor 43" LG 43UM7000PLA – Najvýznamnejšie prednosti

  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • Snímková frekvencia 50 Hz vystačí pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor ponúkne uhlopriečku 43"
  • Tzv. červené tlačidlo vám dá možnosť na čítanie napr. programov TV staníc, archívov videí, spätné prehrávanie, spravodajstvo alebo predpoveď počasia
  • Herný režim obmedzuje vstupné oneskorenie obrazovky počas hrania, a tak máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Vstavaná WiFi TV umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na váš USB disk na nahrávanie ľubovoľného filmu aj seriálu a opätovného prehrávania
  • Štandard VESA uchytenia s predom vyrezanými závitmi v rozpätí 200×200 mm na zachytenie na stenu
  • Prenosový protokol DLNA na najľahší prenos videí, muziky či obrázkov do televízora

Výnimočne detailný obraz TV LG

Vsádzate na prvotriednu kvalitu obrazu? Televízor 43" LG 43UM7000PLA s výnimočným rozlíšením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Dôvetok TV 4K znamená prístroj so štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov, než majú zavedené Full HD obrazovky. Celistvý obraz teda dáva dokopy plných 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto ponúka výnimočnú úroveň detailov. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky sa nemení jeho kvalita a je dokonale ostrý. Nadpriemerné rozlíšenie sa hodí pri mnohých seriáloch, dokumentoch alebo filmoch z Blu-ray diskov. Aj klasické filmy a seriály nenatočené v patričnom rozlíšení vie TV spracovať dopočítaním a ich obraz trochu vylepší. Užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie najrôznejších aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva výkonnejší hardvér.

Praktické funkcie na čele s tunermi TV 43" LG 43UM7000PLA

Vďaka takzvanému DVB-S2 tuneru môžete prijímať signál zo satelitu, obľúbený pre väčšie pokrytie a rad programov. Ak ste príjemcami káblového TV, tak sa pripojí 43" LG 43UM7000PLA pomocou tunera DVB-C. Rovnako ako na počítači, tablete alebo telefóne, aj tu nájdete popri originálnych aplikáciách prístup ku klasickému webovému rozhraniu. Pre mnohých nevyhnutnou funkciou je pripojenie flash diskov a externých diskov pomocou USB portu. Tento televízor zvláda aj nahrávanie na taký disk.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,5 cm Hotovo!
Výška
61,5 cm Hotovo!
Hĺbka
18,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
57,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,03 cm Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jen pro info - zjištěno až po napsání recenze: Problém při používání TV jako monitor k PC připojené přes HDMI kabel - zobrazování plochy (a všeho, co se děje na PC) se přes HDMI vstup zobrazuje správně, včetně zvukového výstupu z PC do repráků televize, ale když na TV přepnu vstupy zpět k normálnímu telev.vysílání (LiveTV), TV programy nefungujou a naskočí mi hláška, že není signál. Normální TV-vysílání naskočí až když HDMI propojov.kabel mezi TV a PC fyzicky z konektoru vstupu odpojim!! Zkoušeno na všech HDMI vstupech, které televize má. Naivně jsem si myslel, že můžu nechat HDMI kabel mezi PC a TV zapojenej pořád a jen pomocí dálk.ovladače si přepínačem vstupů zvolim, jestli chci na televizi sledovat normální telev.vysílání, nebo to, co se děje na počítači (což by bylo logické, že?) ale bohužel. Možná je to rozbitý. Doufam, že to takhle "šikovně" neni vyrobený schválně, to by asi uživatele brzo přestalo bavit furt kabel HDMI strkat/vytahovat z konektoru vstupu do TV!

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli náhodou nevíte jaká je rozteč mezi nohami podstavce u televize LG 43UM7000PLA? Děkuji za informaci.

Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit co to je ten herní režim?

Dobrý den, můžete mi prosím potvrdit, že tato televize má herní režim? Strávil jsem opravdu hodně času hledáním na stránkách výrobce, ale ten tam nic takového neuvádí. Ani pod jejich názvem pro tuto funkci... TruMotion.

Dobrý den možná se ptám na hloupost vím že TV má 4K ale má i Full HD ???Předem dík za odpoved

Dobrý den možná se ptám na hloupost vím že TV má 4K ale má i Full HD ???Předem dík za odpoved

Dobrý den, lze připojit PC k této TV?

dobrý den, lze připojit PC k tomuto TV?

Dobrý den, v parametrech chybí maximální rozlišení, jaké tedy je?

Dobrý den, buď jsem to nepochopil nebo v textu nenašel, má tato televize vstup na koaxiální kabel z antény ? Děkuji za odpověď.

123
Diskusia a poradňa k 43" LG 43UM7000PLA
Príslušenstvo pre 43" LG 43UM7000PLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" LG 43UM7000PLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43 " LG 43UM7000PLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43 " LG 43UM7000PLA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" LG 43UM7000PLA.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií