Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

43" Samsung SERO

Zobraziť katalóg
43" Samsung SERO
4,5 2 hodnotení
Televízor SMART QLED, Lifestyle, 108cm, 4K Ultra HD, PQI 2800 (50Hz), HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, CI+, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, repro 60W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179h3b Produktové číslo:  QE43LS05TAUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung SERO



Nový uhol TV zábavy

Obsah, ktorý bol určený pre sledovanie na smartfóne, si už môžete v plnej kvalite pozrieť aj na vašom televízore. Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED je revolučné zariadenie, ktoré nerobí rozdiely medzi TV a smartfónovou zábavou.

Perfektné zobrazenie mobilného obsahu

Objavte obrazovku, ktorá sa svojou polohou prispôsobí obsahu, ktorý na nej premietate. Ak chcete sledovať bežný TV obsah, je tu pre vás štandardná horizontálna poloha, no úžasnou novinkou je tá vertikálna pre obsah mobilný. Optimalizácia pomeru strán zobrazenia zaistí, že mobilný obsah na Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED zobrazí bez čiernych pruhov a v plnej kvalite.

Stačí ťuknutie na rám

Pre zobrazenie videa z mobilného telefónu na obrazovke Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED postačí raz ťuknúť na jeho rám. Šikovná funkcia Tap View prehrá obsah zo smartfónu na The Sero v priebehu niekoľkých sekúnd.

Zábava vždy na dosah

Sledovanie rozpozeraného obsahu z vášho smartfónu môžete pokojne dokončiť v pohodlí vašej obývačky na The Sero. Aplikácia SmartThings totiž efektívne zjednodušuje prepojenie zariadení, či už ide o prístroje fungujúce na systéme Android či iOS.

Prehrá aj Apple obsah

Vďaka podpore funkcie AirPlay 2 má The Sero zaručenú aj kompatibilitu s Apple zariadeniami, ako sú iPhone, iPad alebo Mac. Ľahko z nich teda môžete na obrazovku premietať filmy a fotky či prehrávať hudbu.

Dodá priestoru štýl

Nechajte The Sero elegantne splynúť s interiérom vašej obývačky vo chvíľach, keď práve nesledujete žiadny video obsah. Atmosféru priestoru pomôžu dotvoriť režimy ako plagát, hodiny, zvuková stena či Cinemagraph. Režim Ambient+ navyše ponúka možnosť zobrazenia rôznorodých informácií, párty vizualizácií či hudobnej kulisy. Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED je navyše štýlový kúsok sám o sebe. Jeho minimalistické prevedenie a 360° dizajn vynikne v akomkoľvek priestore.

Televízor na kolesách

Samsung SERO QE43LS05T SMART QLED okrem iného ponúka aj možnosť jeho skutočne jednoduchého presunutia. Ak vám pri sledovaní úžasného obrazu The Sero napadne jeho lepšie umiestnenie, stačí na zariadenie pripevniť kolieska a presunúť ho na vami predstavované miesto.

Špičkový zvukový systém

Môžete sa tešiť nielen na veľkolepý obraz, ale aj prvotriedny zvuk. The Sero sa vyznačuje sofistikovaným audio systémom s výkonom 60W. Priestorová 4.1 konfigurácia v spojení so systémom Dolby Digital Plus obklopí celú obývačku mohutným audiom. A to všetko pomocou reproduktorov vstavaných priamo vo vertikálnom stojane.

Dokonale zrozumiteľné audio

Nenechajte si uniknúť nič z dialógov odohrávajúcich sa na obrazovke The Sero. Zariadenie disponuje sofistikovanou funkciou Automatické zosilnenie hlasu (AVA), ktoré spracováva zvukový signál a zvýrazňuje hlasovú zložku zvukovej stopy. Všetky rozhovory filmových postáv tak budú perfektne jasné a zrozumiteľné.

Nový pohľad na video obsah

Doprajte svojim očiam prémiový zážitok zo sledovania. The Sero využíva technológiu Samsung Quantum Dot, vďaka čomu sa stanete svedkami 100 % farebného objemu, ktorý vám odhalí doteraz nevidené detaily v tmavých i jasných scenách. Navyše zariadenie analyzuje každú sledovanú scénu a následne ju povýši na 4K kvalitu, vďaka ktorej ešte viac vyniknú jednotlivé farebné odtiene a detailné textúry obrazu.

Vždy ten najlepší jas a kontrast

Svetlo vo vašej obývačke sa môže meniť, ale obraz The Sero ostane vždy ideálny. Vďaka inteligentnému riešeniu Adaptívneho obrazu dokáže zariadenie sledovať zmeny osvetlenia v miestnosti a na ich základe upravovať jas a kontrast zobrazovaného obsahu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
115 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
135 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
115 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
135 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
56,47 cm Hotovo!
Výška
120 cm Hotovo!
Hĺbka
32,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,34 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
21,81 cm Hotovo!
Hmotnosť
33,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Když do toho kopnu, bude to fungovat?

Diskusia a poradňa k 43" Samsung SERO
Príslušenstvo pre 43" Samsung SERO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung SERO QE43LS05T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung SERO QE43LS05T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung SERO QE43LS05T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung SERO.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií