AD homeoffice Premium Week Samsung

43" Samsung UE43TU8512

Zobraziť katalóg
43" Samsung UE43TU8512
3,8 4 hodnotení
Televízor SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, PQI 2800 (50Hz), HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, DLNA, HbbTV 2.0, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 200×200, repro 20W, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179b7 Produktové číslo:  UE43TU8512UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung UE43TU8512


Na chvíle odpočinku si doprajte televízor 43" Samsung UE43TU8512 s bohatou výbavou, perfektným obrazom a smart funkciami. Úplne dostačujúca hodnota uhlopriečky 43 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD je najlepšou voľbou pre toho najnáročnejšieho diváka. Rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Použitá technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy sa zaručuje za jednotné odtiene živých farieb až po okraje samotnej plochy televízora. Smart TV predstavuje úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií.

Najvýznamnejšie znaky televízora 43" Samsung UE43TU8512

  • TV Samsung poskytuje uhlopriečku celkovo 43"
  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 / 60 Hz vystačí pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor Samsung je univerzálny podľa vzoru HbbTV 2.0, ktorý kombinuje širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača vám dá možnosť na prechádzanie napr. programu vysielaných staníc, videotéky, počasie, hranie hier a mnoho ďalšieho
  • Vstavaná WiFi v TV na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Štandard VESA prichytenia s vyrezanými závitmi na skrutky vo vzdialenosti 200×200 na zachytenie napríklad na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV

Exkluzívna kvalita obrazu TV Samsung

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? televízora 43" Samsung UE43TU8512 s výnimočným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Pomenovanie 4K pripadá panelu s dokopy štvornásobným počtom bodov obrazu, než máva bežný typ s rozlíšením Full HD. Obraz televízora Samsung sa tak skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto dosahuje vysoké prekreslenie a skvelé detaily. Ani pri veľmi blízkom pohľade nestráca kvalitu, je vždy perfektne ostrý. Vysokú jemnosť obrazu príde vhod pri stále väčšom množstve obsahu, filmov, dokumentov či seriálov. Aj klasické filmy a seriály vzniknuté v menšom rozlíšení navyše umelo prepočíta do vyššieho a ich obraz viac vynikne. Užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod pridaných aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 43" Samsung UE43TU8512

Ak využívate klasickú anténu, tú najdôležitejšiu starosť môžete pustiť z hlavy. Nové tuzemské vysielanie DVB-T2 tento TV zvládne, vyriešite tak jednoducho celý aktuálny prechod. Vďaka integrovanému DVB-S2 tuneru možno prijímať signál zo satelitu obľúbený vďaka vysokému pokrytiu a veľkému výberu programov. Ak ste používateľmi káblového typu, tak možno zapojiť 43" Samsung UE43TU8512 pomocou tunera s označením DVB-C. Rovnako ako v prípade telefónov a počítačov, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj prístup ku klasickému webovému rozhraniu. Skoro samozrejmou funkciou TV Samsung je prehrávanie obsahu z externých diskov vďaka USB konektoru.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Samsung

Televízor Samsung vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Steam Link a Voyo. Umožnené je takisto prenášať obsah z Apple zariadení pomocou AirPlay 2, či už ide o fotky z galérie, alebo streamovanie videa. Po prvom spárovaní už netreba telefón ďalej pripájať ručne, pri budúcom priblížení k TV bude zariadenie automaticky pripojené.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
83 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
89 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
83 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
89 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,35 cm Hotovo!
Výška
64,52 cm Hotovo!
Hĺbka
33,43 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,77 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,68 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato TV kompatibilni s ps4, ma v televizi *AVI nasel jsem modely i bez toho..

Dobrý den, bohužel při automatickém ladění kanálu z antény mi TV nenajde žádné kanály. V čem může být problém? Může být problém v ve špatném druhu koax. kabelu? Na stejnou anténu mám TV LG a tam automatické ladění proběhlo bez problémů. Děkuji

Dobrý den, údajně má tento bílý model UE43TU8512 stejné vlastnosti jako černý model UE43TU8502. Liší se tedy jen barvou? V popisu ale píšete, že z USB lze pouze přehrávat, přičemž model UE43TU8502 může na USB i nahrávat. Také nevím jestli má funkci Bluetooth a zrcadlení? Černý model je má. Děkuji. Jitka

Dobrý den, z důvodu umístění televizoru na stěnu a vzhledem ke stávajícím zásuvkám na stěně bych potřeboval znát umístění 4 otvorů na zadní stěně televizoru, tedy kde jsou od shora a od zdola, rozteč je jasná 200 x 200. Jelikož ještě nejsem rozhodnut pro typ tak potřebuji rozměry pro TV Samsung UE43TU7172,resp.UE43TU8502 nebo UETU7172,resp.UE50TU8502. Děkuji Jirka Praha

43" Samsung UE43TU8512 - NENASLA SOM SIRKU PODSTAVCA, POTREBUJEM SURNE...DAKUJEM

Dobrý den, jaký ovladač je v balení? One remote nebo obyčejny? Děkuji.

Dobrý den. Jaký je rozdíl mezi modelem 8502 a 8512? Děkuji

O jak starý model se jedná ?

Dobry den, podporuje tento TV PIP (picture in picture)? Na oficialnej stranke Samsungu to pri tomto modeli nie je uvedene, ale inde maju napisane, ze vsetky ich LCD TV podporuju PIP. Ak tento model podporuje PIP, je mozne toto okno nastavit aj v ramci velkosti (zvacsit, zmensit), ci to je len fixna velkost. Dakujem.

Dobry den, je mozne tuto TV pripojit na 5Ghz wifi siet alebo tento model podporuje len 2.4Ghz? dakujem

Diskusia a poradňa k 43" Samsung UE43TU8512
Príslušenstvo pre 43" Samsung UE43TU8512 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung UE43TU8512. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung UE43TU8512. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung UE43TU8512. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung UE43TU8512.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií