Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

48 "Samsung UE48JU6072

Zobraziť katalóg
48 "Samsung UE48JU6072
4,8 23 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 121cm, 4K Ultra HD 3840x2160, DVB-T2 / C / S2, H.265 / HEVC, 3x HDMI, 2x USB, CI +, LAN, WiFi, DLNA, MHL, HbbTV, Tizen OS, Quad Core, energ . trieda A +
Kód:  WR457k33 Produktové číslo:  UE48JU6072UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

48 "Samsung UE48JU6072

vypnuté
Víc bodů, víc detailů

Viac bodov, viac detailov

Ultra HD rozlíšení zabezpečí dokonalú reprodukciu aj tých najmenších detailov, ktoré by na obyčajnom Full HD televízoru zostali skryté. UHD televízor má štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD. Vďaka inovatívnemu spôsobu reprodukcie je zvýšená kvalita obrazu aj pri nižšom rozlíšení.

vypnuté
Živé a prirodzené farby

Živé a prirodzené farby

Technológia PurColor reprodukuje všetky farby v čo najprirodzenejšie a najčistejšej forme. Jednotlivé farebné odtiene sú zobrazené vo výrazne širších škálach. Vďaka UHD rozlíšenie je podanie farieb oveľa presnejšie a realistickejšie.

vypnuté
dokonalý obraz

dokonalý obraz

Ultra HD televízory Samsung prináša vysokú kvalitu obrazu s úžasnými detailmi pre dokonalý zážitok zo sledovania vašich obľúbených programov a filmov. Vďaka mnohým automatickým funkciám, ktoré vylepšujú úrovne farieb, kontrastu a ostrosti, vznikajú pôsobivé a dychberúci obrazmi.

vypnuté
Ranné prehled toho najdôležitejšieho

Ranné prehled toho najdôležitejšieho

Každé ráno po prebudení získajte okamžitý prístup k svojmu rozvrhu, aktuálnemu počasie a spravodajstvo. Prispôsobte si prostredie podľa svojich požiadaviek. Televízor navyše môžete synchronizovať s nastavením budíka vo vašom smartphonu, takže sa súhrn na obrazovke zobrazí presne v momente, keď vstávate.


výkonný procesor

Výkonný štvorjadrový procesor zabezpečí plynulejšie ovládanie televízora a ušetrí vám tak veľa času. Prepínanie obsahu i prehliadania webu je vďaka vysokému výkonu rýchlejšie a všetka interakcia plynulejšie.


výborný kontrast

Segmentové stmavovanie obrazu zaistí hlbšie podanie čiernej farby a čistejší odtiene bielej. Technológia Micro Dimming Pro oproti štandardnej verzii rozdeľuje obraz na dvakrát viac segmentov a zaručuje tak ešte lepšie úrovne kontrastu pre detailnejší obraz.


multimediálne zábava

Prostredníctvom služby Smart Hub budete mať multimediálny obsah na dosah ruky. Vďaka mnohým aplikáciám si užijete veľa zábavy. Prostredie Smart Hub je navyše vďaka výkonému procesoru a pokročilému multitaskingu veľmi svižné.


Jednoduchá synchronizácia

Prepojte Smart TV s vašimi mobilnými zariadeniami pomocou funkcie Easy Sharing a otvorí sa vám úplne nový svet zábavy a užitočných funkcií. Jediným kliknutím môžete na veľkej obrazovke zdieľať obsah z mobilných zariadení. Vaše obľúbené televízne programy tak môžete mať neustále pri sebe.


ConnectShare

Funkcia ConnectShare Movie USB umožní ľahko pripojiť váš flash alebo pevný disk k televízoru. O kamžitě môžete začať sledovať obľúbené filmy, fotografie alebo počúvať hudbu z pohodlia vášho obývacej izby.


vypnuté
múdra ponuka

múdra ponuka

Vaša brána do sveta informácií a zábavy sa teraz nachádza v spodnej časti obrazovky. Získajte rýchlejší a intuitívnejší prístup k vášmu obľúbenému obsahu, ktorý už nemusíte zdĺhavo hledať. Samsung TV si všetko pamätá za vás a zároveň odporučí nový zaujímavý obsah, ktorý by vás mohol zaujať.


kľúčové vlastnosti

  • Úchvatný dizajn s minimalistickým rámčekom.
  • Detailné a ostrý UHD obraz.
  • Intuitívne a svižné prostredia.
  • Rozsiahly portál pre zábavu a aplikácie.
  • Pokročilá synchronizácia s mobilnými zariadeniami.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Tizen Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
108,7 cm Hotovo!
Výška
70,05 cm Hotovo!
Hĺbka
27,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,33 cm Hotovo!
Hmotnosť
11 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,nedaří se mi rozchodit hbbtv mužete poradit díky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda tato televize zvládne digitální vysílání přes tuner DVB-T2, po přechodu na toto vysílání. Děkuji za odpověď

Je možné tento typ TV pověsit na zeď? Je to ten systém VESA 400x400? Děkuji.

Dobrý den, mám dotaz, pokud připojím do audio sluchátkového výstupu sluchátka, vypne to ihned zvuk z reproduktoru? Nebo lze oba výstupy mít zapnuté současně?

Dobrý den. Nedaří se mi naladit programy ze satelitního přijímače Skylink na mnou zakoupenou led televizi Samsung. Mohli by jste mi s tímto poradit? Děkuji.

Dobrý den, jak je to u TV 48" Samsung UE48JU6072 s podporou úložišť v síti? děkuji Suchánek

Má tato televize scart?

Diskusia a poradňa k 48 "Samsung UE48JU6072
Príslušenstvo pre 48 "Samsung UE48JU6072 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" Samsung UE48JU6072. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48 "Samsung UE48JU6072.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií