AD homeoffice Premium Week Samsung

48" Samsung UE48JU7002

Zobraziť katalóg
48" Samsung UE48JU7002
4,7 3 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televize 3D SMART LED, úhlopříčka 121cm, 4K Ultra HD 3840x2160, duální tuner DVB-S2/T2/C, H.265/ HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, MHL, HbbTV, Tizen OS, energ. třída A
1 052,72 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WR457k62 Produktové číslo:  UE48JU7002TXXH Stránky výrobcu
48" Samsung UE48JU7002 1 052,72 € Zánovné

48" Samsung UE48JU7002

48" Samsung UE48JU7002 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Můžete se těšit na úžasný jas v nejtemnějších scénách

Funkce Peak Illuminator zvyšuje jas LED podsvícení v jasných oblastech obrazovky. Když se tedy v tmavých oblastech objeví světlo, například veřejné osvětlení ozařující městské panorama, působí celá scéna mnohem kouzelněji.


Od teď si můžete naplno vychutnávat veškerý obsah 

Veškerý svůj oblíbený obsah budete mít na dosah ruky prostřednictvím výrazně zjednodušené služby Smart Hub, která díky osmijádrovému procesoru funguje neuvěřitelně svižně. Jeho spuštění je dílem okamžiku, umožní vám přepínat mezi různým obsahem a rovněž si pamatuje, co jste sledovali naposledy, takže v tom můžete kdykoli pokračovat. 


Smart TV se přizpůsobily životnímu stylu 21. století

Vylepšené uživatelské rozhraní je neuvěřitelně intuitivní a nabízí řadu zábavních a praktických funkcí, které oceníte v každé situaci. Vzhledem k tomu, že využívá zbrusu nový operační systém Tizen, budete si moci užívat prakticky nekonečnou nabídku zábavního obsahu.


Dokonalá synchronizace televizoru a mobilních zařízení

Technologie Samsung Easy Sharing usnadňuje sdílení obsahu mezi televizorem a mobilními zařízeními. Bez ohledu na to, zda jde o zábavné video ve smartphonu, o něž se chcete podělit s rodinou, nebo oblíbený televizní pořad, který jste sledovali cestou domů a teď jej chcete přepnout na velkou obrazovku, abyste měli volné ruce.


Inteligentnější televizor, který vás ihned přenese přímo k vašemu obsahu

Vaše brána k úplně novému, inteligentnějšímu zážitku, který najdete hned ve spodní části obrazovky, takže budete mít vše neustále na očích. Snadno použitelný panel nabídky vaší Smart TV poskytuje rychlejší, plynulejší a intuitivnější přístup k vašemu oblíbenému obsahu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
108,7 cm Hotovo!
Výška
68,3 cm Hotovo!
Hĺbka
27,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,7 cm Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 48" Samsung UE48JU7002
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií