Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

48" Sony Bravia KDL-48R550C

Zobraziť katalóg
48" Sony Bravia KDL-48R550C
4,7 37 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 121cm, Motionflow XR 100Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T/C, 2x HDMI, 1x USB, Scart, CI+, LAN, WiFi, HbbTV, energ. trieda A++
Kód:  WS1048h3 Produktové číslo:  KDL48R550CBAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

48" Sony Bravia KDL-48R550C


Myslite štíhlo

Obohaťte ľubovoľný obytný priestor o krásny, štýlový doplnok s výnimočne tenkým dizajnom, ktorým tento televízor predčí obdobné zariadenia vo svojej triede.

 

 

 

 


Pripojte sa a bavte sa

Zabudnite na klasický televízor a vstúpte do vzrušujúceho sveta s televízorom Sony Bravia. Pripojte sa k širokej ponuke online služieb pomocou vstavanej funkcie Wi-Fi. S modelom R55C si môžete užívať ideálnu kombináciu krásneho obrazu a tenkého vyhotovenia. Vychutnajte si filmy, televízne relácie a oveľa viac v dokonalom rozlíšení Full HD plnom detailov. Vďaka zníženiu šumu je obraz ostrejší s lepším vnímaním hĺbky a obnovuje sa rýchlejšie, takže dynamické akčné scény sú výrazne plynulejšie.

 

 

 

 



Skvelá zábava, žiadne káble

Preneste zážitok zo sledovania televízora za hranicu toho, čo ponúkajú bežné televízne kanály. Užite si širokú ponuku populárnych služieb na streamovanie internetových videí ako YouTube a ďalšie. Nie je potrebné hľadať sieťový kábel. Využite jednoduché pripojenie Wi-Fi k domácej bezdrôtovej sieti s jednoduchým nastavením.

 

 

 

 


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-48R550C
 

Motionflow XR na plynulé zobrazenie akčných scén

Užívajte si hladké a ostré detaily aj vo veľmi rýchlych scénach vďaka technológii Motionflow XR. Táto inovatívna technológia vytvára a vkladá zábery navyše medzi tie pôvodné. Porovnáva najdôležitejšie vizuálne faktory v rade záberov a potom vypočíta zlomok sekundy, kedy v sekvenciách chýba akcia. Režimy zahŕňajú tiež vkladanie čierneho záberu, ktorý umožní naozaj filmový obraz bez rozmazania.


Clear Resolution Enhancer: nerušené detaily

Čistý obraz namiesto obrazu plného šumu - užijete si jemné detaily a textúry aj v oblastiach plochého obrazu. Technológia Clear Resolution Enhancer prevedie obraz v nízkom rozlíšení až na rozlíšenie Full HD, bez toho, aby v obraze pribudol šum. Dosahuje toho obmedzením šumu pred prevedením obrazu na rozlíšenie televízora. Obraz je čistý a plný detailov s vylepšeným kontrastom a hĺbkou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-48R550C
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-48R550C
 

Tenké vyhotovenie na ľahšie upevnenie na stenu

Tenký dizajn elegantne zapadne do vašej obývačky a jednoduchšie ho upevníte na stenu. Obrazovka je ohraničená iba minimálnym rámom; môžete sa teda plne sústrediť na svoju zábavu a vychutnať si obraz takmer na celej ploche. Ide o dokonalé spojenie formy a funkcie, ktorého výsledkom je pohlcujúci zážitok zo sledovania.


Skvelá zábava bezdrôtovo vďaka vstavanej funkcii Wi-Fi

Môžete sa ľahko pripojiť k domácej sieti. Pomocou vstavanej technológie Wi-Fi môžete byť online podľa ľubovôle a prechádzať filmy, užívať si Videokanály ako web YouTube a ďalšie. A čo je najlepšie, môžete streamovať zábavu z bezdrôtovej domácej siete a internetu bez prekážajúcich káblov.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-48R550C
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-48R550C
 

Premeňte televízor na digitálny rekordér: ZÁZNAM USB HDD

Ukladajte si obľúbené televízne programy na externý pevný disk USB a prehrávajte si ich, kedy sa vám to hodí. Funkcia záznamu USB HDD umožňuje nahrávanie digitálneho vysielania jedným dotykom alebo na základe nastaveného časovača na pripojené zariadenie USB HDD s kapacitou až 2 TB. Pri sledovaní stačí stlačiť tlačidlo nahrávania. Záznam bude automaticky ukončený pri skončení programu.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-48R550C
 

Skvelé prehrávanie rôznych formátov z rozhrania USB

Vychutnajte si svoj obľúbený digitálny obsah z akéhokoľvek pamäťového zariadenia USB. Prehrávajte hudbu, videoklipy a prehliadajte zbierky fotografií na televízore vďaka skvelému prehrávaniu rôznych formátov z rozhrania USB. Vďaka podpore celého radu kodekov môžete zažiť absolútnu univerzálnosť formátu - stačí len zapojiť a môžete začať.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
108,9 cm Hotovo!
Výška
67,2 cm Hotovo!
Hĺbka
20,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
11 kg Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chci se zeptat, jestli TV dokáže přehrát film ve formátu mkv??

Setkali jste se s problémy s HbbTV? Spustilo se přesně jednou a od té doby nenaskakuje. TV připojena přes kabel k modemu. Díky

Odkaz do neznáma Ak je to tá istá TV, tak kde je výhoda black friday?

Chci se zeptat,ma ta televizie internetový prohlížeč ?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat zda li má televize sony => 48" Sony Bravia KDL-48R550C S2 a T2 tunery. Děkuji za odpověď. Chrástecký Jakub.

Diskusia a poradňa k 48" Sony Bravia KDL-48R550C
Príslušenstvo pre 48" Sony Bravia KDL-48R550C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" Sony Bravia KDL-48R550C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48 "Sony Bravia KDL-48R550C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 48 "Sony Bravia KDL-48R550C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 48 "Sony Bravia KDL-48R550C.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií