AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

49" Philips 49PUS6501

Zobraziť katalóg
49" Philips 49PUS6501
4,3 3 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 1800 PPI, Ambilight 2, uhlopriečka 123 cm, Pixel Precise Ultra HD, HDR, 4K Ultra HD 3840 x 2160, DVB-T2/S2/C, H.265 HEVC, 4x HDMI, 3x USB, Quad Core, WiFi, Micro Dimming Pro, reproduktor 20 W, energ. trieda B
Kód:  WC388o1 Produktové číslo:  49PUS6501/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Philips 49PUS6501


vypnuté
 Philips 49PUS6501

Obchod Google Play

Obchod Google Play ponúka širokú ponuku vysokokvalitných hier pre každý vek. Sú optimalizované na použitie na televízore a vyzerajú rovnako skvele, ako sa hrajú. A nie je potrebné zapĺňať doma priestor ďalšou hernou konzolou, vďaka univerzálnemu hernému ovládaču USB budete ľahko navigovať aj hrať.

vypnuté
 Philips 49PUS6501

Užívajte si živý obraz

Krása televízora 4K Ultra HD spočíva v tom, že si vychutnáte každý detail. Technológia Philips Pixel Precise Ultra HD prevádza akýkoľvek obraz vstupu na vašej obrazovke na úchvatné rozlíšenie UHD. Užite si plynulý a zároveň ostrý pohyb obrazu a výnimočný kontrast.

vypnuté
 Philips 49PUS6501

DTS Premium Sound

Funkcia DTS Premium Suite je navrhnutá tak, aby spotrebitelia zažili to, čo očakávajú od špičkového spracovania zvuku: skutočne pohlcujúci priestorový zvuk, bohaté basy a krištáľovo čisté dialógy, ktoré sú aj pri najvyššej hlasitosti bez odchýlok, orezania alebo iného skreslenia.

vypnuté
 Philips 49PUS6501

Podsvietenie Ambilight

Vďaka jedinečnej technológii Ambilight spoločnosti Philips je obrazovka oveľa širšia - a zážitok zo sledovania oveľa hlbší. Extra široká žiara svieti z dvoch strán televíznej obrazovky na okolité steny. Farba, živosť a vzrušenie prekračujú hranice obrazovky a zaplnia vašu obývaciu izbu úchvatným a intenzívnym diváckym zážitkom.

vypnuté
 Philips 49PUS6501

Integrovaný systém Android

Štvorjadrový procesor Philips spoločne s výkonom systému Android prináša vzrušujúci zážitok z hry. Systém Android vám na vašom televízore umožní navigovať, spúšťať aplikácie a prehrávať videá spôsobom, ktorý je mimoriadne rýchly, mimoriadne intuitívny a mimoriadne zábavný.

vypnuté
 Philips 49PUS6501

Kvalitné hry pre všetky generácie

Pri hraní hier na cloude si môžete užiť obrovský online katalóg kvalitných hier pre všetky generácie, chute a úrovne hráčov. Jednoducho si vyberte hru a zahrajte si ju na televízore!


Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentný televízor s vyváženou funkčnou výbavou
  • 4 bilióny farieb namiesto bežných 16 miliónov
  • Ostrý obraz s vykreslením jemných detailov (4K Ultra HD)
  • Pokročilý prevod obrazu v menšom rozlíšení do Ultra HD
  • Plynulé vykreslenie pohybu (Perfect Natural Motion)
  • Rozšírenie zmyslového zážitku 2-strannou funkciou Ambilight
  • Android zastí intuitívne, používateľsky prispôsobiteľné prostredie
  • Zásoba obsahu na Google Play + štvorjadrový výkon aj na hry
  • Ovládač s klávesnicou na rýchle písanie
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Telly Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,9 cm Hotovo!
Výška
69,3 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
16 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,je tato televize zapojena v cashback akci? Na webu Phillips vidím, že ano. Ale u Vás vidím, že toto označení má pouze menší rozměr. Děkuji

Zdravím, tuhle tv jsem koupil v 10/2016, postupně se objevovali různé závady, nyní si už dělá co chce, je to neuvěřitelný křáp a v současné době ji potřebuji dát do opravy, jak mám postupovat? Dík, jsem z Kladna.

Dobrý den, TV mám asi týden a používám oba tunery-pozemní i sat. kvalita signálu je výborná ale občas se při přepínání objeví hláška "žádný program není dostupný" a já nevím jak se této hlášky zbavit. Děkuji

Zdravím, má tato TV interní paměť - úložiště 16 GB, jak je někde psáno, nebo je to myšleno připojení externí paměti? Díky za odpověď.

Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký máte názor na tuto TV. Jaké má výhody, nevýhody, jaký má obraz, zda není problém s přehráváním různých formátů (především mkv, mp4, avi) filmů a načítání titulků (jak přiložených, tak přímo v souboru - např v matrosce), včetně správného zobrazení háčků a čárek. Zda je možné překlikávát mezi zvukovými stopami = měnit cz a en dabing (opět zabalené v mkv). Jak vykreslí SD filmy a jak se dá koukat na klasické pozemní vysíláni (nova, prima, čt apod) A jaký je Váš názor obecně na televize Philips? Slyšel jsem, že na ně hodně lidí nadává, zejména kvůli operačnímu systému (Android se údajně seká, je pomalý, často zamrzne, je nepřehledný a složitý na ovládání) a poruchovosti (v EURONICS mi tvrdili, že se Philips dost často vrací). Tak mě zajímá zda je na tom něco pravdy, nebo to jsou spíše fámy a konkurenční pomluvy co kolují po netu a mezi lidmi. Popravdě se mi tato značka docela zamlouvá, obraz mají opravdu velmi dobrý a také mě hodně zaujala funkce ambilight.

Diskusia a poradňa k 49" Philips 49PUS6501
Príslušenstvo pre 49" Philips 49PUS6501 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Philips 49PUS6501. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49 "Philips 49PUS6501. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Philips 49PUS6501.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií