Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

49 "Philips 49PUS7100

Zobraziť katalóg
49 "Philips 49PUS7100
3,5 4 hodnotení
Televízor 3D ANDROID SMART LED, 800Hz, Ambilight2 + Hue, 16: 9, Pixel Precise Ultra HD, uhlopriečka 123cm, 4K Ultra HD 3840x2160, DVB-T / T2 / C / S / S2, H.265 HEVC, 4x HDMI, 3x USB , SCART, CI +, LAN, DVI, WiFi, HbbTV, Micro Dimming Pro, repro 20W, 4x 3D okuliare, energ. trieda A, kompatibilný s žárovkama HUE - rozšírte svoj Ambilight
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  WC376a7 Produktové číslo:  49PUS7100/12 Stránky výrobcu

49 "Philips 49PUS7100

49 "Philips 49PUS7100 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Šikovný 3D televízor Philips série 7100 prekvapí diváka hlavne dokonale jemným obrazom vďaka vysokému UHD rozlíšenie 3840 × 2160 a technológii Pixel Precise Ultra HD. Okrem obrazu s vynikajúcimi detailmi, ktorý pomocou pasívnej 3D technológie zapôsobí až neuveriteľne plasticky, ohromí ultratenkou siluetou a užívateľským prostredím najnovšieho systému Android 5.0 Lollipop.

Divácky zážitok zo sledovania umocňuje u Philipsu už známa funkcie Ambilight 2, ktoré opticky zväčšuje obrazovku rozptylom svetla z dvoch strán zadnej časti obrazovky na stenu za televízorom. Výsledný obraz tak pôsobí nielen väčším dojmom, ale získava aj väčšiu hĺbku.

kľúčové vlastnosti

  • Prevod akéhokoľvek vstupného obrazu do úchvatného rozlíšenia UHD technológií Philips Pixel Precise Ultra HD
  • 800 Hz Perfect Motion Rate vykreslí aj veľmi rýchle akčné scény úplne hladko
  • Jedinečné rozšírenie obrazu farebným svetlom
  • Funkcia Miracast vie zrkadliť displej vašich chytrých zariadení
  • Obchod Google Play ponúkne množstvo hier a aplikácií optimalizovaných pre použitie na TV
  • Kompletná zbierka televíznych tunerov
  • Optimalizácia kontrastu technológiou Micro Dimming Pro na základe okolitých svetelných podmienok
  • Kompatibilný so žiarovkami HUE

Všestranné zábavné centrum

S vstavanou WiFi je pripojenie do siete maximálne jednoduché a 4jádrový procesor bude tým správnym pohonom pre svižné funkcie Smart TV. Prehliadajte internet, streamujte médiá cez sieť a bavte sa pri nových hier z Google Play. Nemusíte doma zapĺňať priestor ďalšie hernou konzolou, vďaka univerzálnemu hernému USB ovládači ovládnete herný svet skutočne ľahko.

S rozšírením Google Cast odošlite akýkoľvek obsah a aplikácie z vášho smartfónu jediným dotykom priamo na televízor. Vynikajúci je, že počas prehrávania obsahu na televíznej obrazovke môžete chytré zariadení súčasne využívať na iné účely.

Výbava na úrovni

Milovníkov televízneho vysielania poteší Tunerová výbava čítajúcich kompletný výber všetkých používaných typov. Kapacita úložného priestoru pre systém, inštalované hry a aplikácie je postačujúcich 16 GB a rozšírenie docielite pomocou USB úložiska. Vyznávačom hranie na konzolách či precízneho obrazu Blu-ray alebo iného HD zdroja dáva k dispozícii hneď 4 HDMI, ale aj komponentný vstup, SCART a trojicu USB napríklad pre pamäťové médiá. Televízor ovládate pomocou diaľkového ovládača, ktorý je vybavený klávesnicou pre jednoduché písanie. V balení nájdete tiež 4 kusy 3D okuliarov pre celú rodinu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Telly Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
114,9 cm Hotovo!
Výška
70,1 cm Hotovo!
Hĺbka
25,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Následující dotaz jsem položil poradci pro výběr televizí. Odkázal mě na tuto stránku. Dobrý den, mám zájem o televizi Philips 49PUS7100. Její uživatelé kritizují její pomalost, kterou prý jde řešit aktualizací přes servis ALZA. Je to pravda? Pokud ano, mohu si objednat aktualizaci předem tak, abych si odvezl televizi již aktuální, tedy rychlou? Děkuji za odpověď. J.Š.

Dobrý den,jaký je rozdíl mezi Ultratenký LED televizor 4K UHD Philips 49PUS7100/12 a Ultratenký LED televizor 4K UHD Philips 49PUS7100.Někteří prodejci mají, lomeno 12,a různé ceny.

Príslušenstvo pre 49 "Philips 49PUS7100
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií