PET Rapture

49" Samsung Odyssey G9

Zobraziť katalóg
49" Samsung Odyssey G9
4,2 21 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
LCD monitor prehnutý, 5K 5120 × 1440, QLED, 32:9 širokouhlý, 1 ms, 240Hz, FreeSync, HDR, 1000 cd/m2, kontrast 2500:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, VESA
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WH605G9 Produktové číslo:  LC49G95TSSPXEN Stránky výrobcu

49" Samsung Odyssey G9

49" Samsung Odyssey G9 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Prémiový herný monitor Samsung Odyssey G9 ponúkne až 240 Hz obnovovaciu frekvenciu

Vysoký kontrast, čiernobiele vyhotovenie, povrch podobný kozmickej lodi, výrazná deliaca čiara a hladká predná strana. Monitor Samsung Odyssey G9 pôsobí, akoby sa sem vrátil z budúcnosti, v ktorej sa bežne používa DQHD rozlíšenie.



Dual QHD displej

Strhujúce herné zážitky vám poskytne monitor Samsung Odyssey G9 na displeji s uhlopriečkou 49". Navyše budete mať k dispozícii rozlíšenie 5 120 × 1 440 pixelov. To znamená, že získate pracovnú plochu, ktorá zodpovedá dvojici monitorov s QHD rozlíšením vedľa seba.



Ultraširoká a zakrivená obrazovka monitora Samsung Odyssey G9 

Nechajte sa vtiahnuť do hry, a to vďaka ultraširokému pomeru strán 32 : 9. Všetko navyše umocňuje displej so zakrivením 1000R, ktorý úplne vyplní vaše zorné pole. Vďaka tomu zažijete novú úroveň adrenalínového hrania, ktoré je lepšie ako čokoľvek, čo ste doteraz videli.


HDR1000 a QLED

Nová technológia HDR1000 disponuje jasom až 1 000 nitov a vďaka tomu je monitor Samsung Odyssey G9 schopný zobraziť skutočne dynamický HDR obsah. Všetko dopĺňa technológia QLED od spoločnosti Samsung, ktorá farby vykreslí ešte viac jasnejšie, čistejšie a realistickejšie ako kedykoľvek predtým.



240 Hz obnovovacej frekvencie nemá na takomto paneli obdobu

S monitorom Samsung Odyssey G9 získate nad svojimi súpermi rozhodujúci náskok. Technológia 240 Hz RapidCurve eliminuje oneskorenie, takže si vychutnáte vzrušujúce herné zážitky a dokonale plynulú akciu. S dobou odozvy 1 ms zase máte k dispozícii zobrazenie absolútne bez rozmazania a duchov.



Samsung Odyssey G9 je kompatibilný s G-SYNC

Aj tie najnáročnejšie akčné scény budú na monitore Samsung Odyssey G9 dokonale plynulé. Monitor je totiž vybavený podporou funkcie NVIDIA G-SYNC, ktorá synchronizuje snímkovú frekvenciu s výstupom grafickej karty.



Exkluzívny dizajn s osvetlením Core Lightning

Vyberte si svoj farebný odtieň. Dodajte štýl zadnej strane svojho monitora Samsung Odyssey G9 pomocou piatich rôznych farebných režimov. Predvolená ľadovo modrá farba aj ktorákoľvek iná, ktorú zvolíte, dodá monitoru Samsung Odyssey G9 a jeho okoliu naozaj parádny vzhľad.



Samsung Odyssey G9 podporuje obraz v obraze

Režim Pictute-by-Picture umožňuje rozdeliť plochu displeja monitora Samsung Odyssey G9 na dva plnohodnotné monitory, ktoré majú dva odlišné vstupy. Na jednej polovici monitora hrajte hry a na druhej sledujte Youtube, komunikujte s kamarátmi, alebo riešte pracovné povinnosti.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
5K Hotovo!
Rozlíšenie
5120 × 1440 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!
Typ panela
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
5K Hotovo!
Rozlíšenie
5120 × 1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
QLED Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
240 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
1 000 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
2500:1 Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
32:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free, Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
DisplayPort, USB Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
55 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, je možnost tento monitor připojit a zárověň nabíjet na nejnovětší macbook pro? Aby byl pouze připojený jeden jediný kabel a né 2 (do monitoru a pak zvlášť nabíjení), pokud ano je jento kabel součástí balení nebo se musí dokoupit? Můžete popřípadě poslat link na něj. Kdyby ne vyřešila by to nějaká dokovací stanice pro to ? např tohle https://www.alza.cz/hp-spectre-thunderbolt-dock-g2-euro-d5823849.htm Děkuji

Dobrý deň chcel by som sa spýtať nakoľko mám problém , či je normálne , že po zapnutí PC občas ostane obrazovka čierna a musím vypnúť komplet PC aj s monitorom z elektriky a celé zapnúť od začiatku. Deje sa to ešte niekomu? Je to na reklamáciu? PC má len 3 mesiace. A rovnako , keď sa chvíľku nepoužíva PC a upadne do tzv spánkového režimu rovnako ostane čierny obraz a musím všetko vypnúť taktiež z elektriky a zapnúť od začiatku. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, rozumím správně tomu, že monitor má jen pomalé HDMI 2.0, tj. není možné před HDMI využít vyšší frekvenci než 60 Hz? Přes USB-C to umožňuje? Tj. NEO, které stojí o cca 15.000 Kč víc se liší hlavně tím HDMI 2.1? Nerad bych si koupil 240 Hz monitor a pak jel na 60 Hz. Děkuji Vám za pomoc.

Dobrý den, mohl by mi někdo vysvětlit, jakým způsobem dokáže tento monitor přenést přes DP 1.4 nebo HDMI 2.0 v rozlišení 5120 × 1440 a 10-bit barevné hloubce 240 fps? Děkuji.

Jedna sa o 4K Monitor? alebo 2K?

Dobry den mam zajem o tento monitor ale docela me desi vase cena kterou uvadite. V dobe kdy nemaji lidi penize zvysujete cenu oproti oficialni cene skoro o 25 tisic? To mi prijde pritazene za vlasy. Zvlaste kdyz cena uz byla oznamena takze nemuzete rict ze nebyla. Uz vyslo nekolik clanku s odkazem na cenu na oficialnim shopu Samsung.

šílené monstrum

mám tiež tento istý problém, po vypnutí a zapnutí monitora, už nedetekuje hdmi port, až po reštarte pc.

Dobrý den , mám zájem o monitor odyssey gaming monitor G9 Neo 49" 1)ale nevím zda jdou k němu připojit dva počítače najednou a přepínat signál mezi nimi a zda jde připojit k monitoru jednu klávesnici a jednu myš a tím ovládat jeden nebo druhý počítač podle toho ,na který je zrovna přeplý signál ,jako to jde třeba u 37,5" EIZO FlexScan EV3895-BK .2Jaký je rozdíl mezi G9 a g9 Neo? Děkuji

Zdravím, chcem sa opýtať ohľadom toho aké rameno je vhodné vybrať na tento monitor kedže to nechcem mať na podstavci. Ďakujem

123...
Príslušenstvo pre 49" Samsung Odyssey G9
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií