Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

49" Sony Bravia KD-49XE9005

Zobraziť katalóg
49" Sony Bravia KD-49XE9005
4,5 6 hodnotení
Televízor – ANDROID SMART LED, 123cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 1000Hz (100Hz), HDR Premium , 4K HDR PROCESSOR X1, 4K X-Reality PRO, TRILUMINOS Display, Direct LED, X-tended Dynamic Range PRO, 2x DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, DLNA, Bluetooth, WiFi, Miracast, HbbTV, USB HDD nahrávanie, webový prehliadač, diaľkový ovládač na hlasové ovládanie, VESA, repro Bass Reflex 10W + 10W, B
Kód:  WS1018k3 Produktové číslo:  KD49XE9005BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Sony Bravia KD-49XE9005


Nová realita s výnimočným kontrastom

Nádherné nočné scény plné jasných svetiel a hlbšej čiernej. SMART televízor Sony Bravia KD-49XE9005 s technológiou X-Tended Dynamic Range Pro ponúka až 5× vyšší kontrast ako klasické LED televízory, vďaka čomu sú temné scény temnejšie a tie svetlé jasnejšie.

4K HDR Processor X1

Obraz Android TV 49" Sony Bravia KD-49XE9005 ožije s väčšou hĺbkou, detailmi a zreteľne definovanou štruktúrou vďaka procesoru 4K HDR Processor X1 a Super Bit Mapping 4K HDR. Každý pixel je vylepšený a jednotlivé časti scény sa analyzujú a porovnávajú so špeciálnou obrazovou databázou, ktorá oddelene rieši štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Tiež minimalizuje farebné pruhovanie (tzv. colour banding), aby sa jemne gradovali odtiene tváre, západ slnka aj nebeská modrá.

Sony Bravia TV KD-49XE9005

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vysoký dynamický rozsah 4K

SMART televízor Sony Bravia KD-49XE9005 s uhlopriečkou 49" kombinuje vynikajúcu zreteľnosť rozlíšenia 4K s jasom, farbou a detailmi vysokého dynamického rozsahu (HDR). Teraz si tak môžete vychutnať detaily aj v oblastiach tmavých tieňov a slnečného svetla.

Sony Bravia televízor KD-49XE9005

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Užite si HDR aj pri hraní

Tento 4K HDR televízor Sony Bravia je ideálnym spoločníkom pre herné konzoly PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro. Doprajte si zábavný herný svet so živými textúrami a výraznými farbami.

Farby TRILUMINOS

Podsvietenie reprodukuje jas v ďaleko väčšej intenzite ako bežné LED televízory a unikátny algoritmus ho riadi tak, aby bol rozsah medzi svetlou a čiernou širší. Svetlé farby sú jasnejšie a čierna je v hlbších odtieňoch, a to najmä pri prehrávaní HDR videa. Technológia TRILUMINOS selektívne mapuje farby v širšej palete, aby jemné farby neboli presýtené a neprirodzené. Verný obraz ANDROID SMART TV Sony Bravia KD-49XE9005 oživí každú scénu.

Sony Bravia TV KD-49XE9005 – ohromí prepracovaným dizajnom

Panel je vsadený do úzkeho hliníkového rámu, vďaka ktorému nielen skvele vyzerá, ale aj perfektne zapadne do každej obývacej izby. Efektívne vyhotovenie SMART televízora Sony Bravia nebudú narušovať ani nevzhľadné káble, pre ktoré je pripravený šikovný systém na ich usporiadanie. Káble tak budú dokonale schované.

Krásna hliníková úprava dodáva SMART TV Sony Bravia KD-49XE9005 špičkový vzhľad.

Sony Bravia televízor KD-49XE9005

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Všetky káble vedúce od set-top-boxu alebo prehrávačov Blu-ray schováte do unikátneho stojanu.

Sony Bravia TV KD-49XE9005

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Svet Google Android a Google Play

SMART televízor Sony Bravia KD-49XE9005 je teraz ešte múdrejší. Objavujte filmy, hry a ďalší obsah v službe Google Play. Čaká na vás obrovská, stále rastúca ponuka. Pracné zadávanie textu odpadá s hlasovým vyhľadávaním. Len povedzte, čo chcete, alebo si nechajte odporučiť film, napríklad podľa žánru. Cez Chromecast potom prenesiete aj obsah zo svojho osobného zariadenia na úchvatnú obrazovku Sony Bravia TV.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Telly Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,3 cm Hotovo!
Výška
68,5 cm Hotovo!
Hĺbka
23,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,prosím o informaci,proč je u této TV vyšší cena než u 55 palcové verze.

Dobrý den, mám dotaz na bazarovou verzi této TV, proč se Vám furt vrací? co s tou TV doopravdy je? Vždy ji nabídnete za 26 256Kč někdo ji koupí a za dva týdny je znovu v nabídce za tu cenu. Děkuji

Dobrý den, nevíte někdo proč se mi na téhle televizi asi na den objevili 4 dlouho červené pruhy a postupně zase mizí ? Děkuji za případnou odpoveď.

Přetrvává problem s HBBTV na tv Prima? v Sony centru mi řekli že se problém nedaří odstranit. Jiří.Přědem děkuji za odpověd.

Fantasticky vypredaj +300E

Uvazoval jsem o ni, ale pak jsem nasel info, ze 49" verze ma podstatne horsi panel (viz DCI-P3/RS2020 a kontrast - Odkaz do neznáma

chci se zeptat ... v prodejne na letaku je uvedeno ze k teto tv dostanu jako darek ps4 1TB+grand turismo...tady uvadie ps4 500GB bez hry....proc? jak to je ? dekuju

dobrý den, zeptám se laicky, lze TV využít i v oblastech, kde je ještě prozatím DVB-T, nebo prostě musím do nástupu vysílání TVB-T2 využívat starou TV? děkuji

Dobrý den chci se zeptat jestli je tato televize vhodná na hraní her ps4 pro a xbox one x díky Daič.

Diskusia a poradňa k 49" Sony Bravia KD-49XE9005
Príslušenstvo pre 49" Sony Bravia KD-49XE9005 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sony Bravia KD-49XE9005. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XE9005. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XE9005. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Sony Bravia KD-49XE9005.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií